2021 Kasım ayı burç yorumları

kasım aygul aydın (1).jpg
kasım aygul aydın (2).jpg
kasım aygul aydın (3).jpg
kasım aygul aydın (4).jpg
kasım aygul aydın (5).jpg
kasım aygul aydın (6).jpg
kasım aygul aydın (7).jpg
kasım aygul aydın (8).jpg
kasım aygul aydın (9).jpg
kasım aygul aydın (10).jpg
kasım aygul aydın (11).jpg
kasım aygul aydın (12).jpg



Aygül Aydın
 

Kasım Ayında AstroAŞK Durumunuz Nasıl Olacak ?​


kasım aylık y (2).jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,​

Kasım ayı Astroaşk yorumlarınız eğlenceli ve günübirlik maceralara atılacağınızı gösteriyor. Kasım ayının ilk haftası ile birlikte içinizdeki ateş yükselmeye başlayacak, libidonuz yükselecek. Aynı zamanda bulunduğunuz ortamlarda iş yeriniz olsun, sosyal çevreniz olsun şeytan tüyü takmış gibi kişileri kendinize çekeceksiniz. Ancak beraber olacağınız kişi ile uzun dönemli mi yoksa kısa dönemli mi ilişkiye gireceksiniz bunu Kasım’ın sonundan itibaren değerlendirin derim. Bu arada eskilerde kalmış aşklarınız ay ortası itibari ile ‘Ben geldim’ diyerek çıkagelirse şaşırmayın. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Anlayacağınız, Kasım ayında eğlence, gezme ve biraz da flörtleşme zamanı sizin için.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,​

Kasım ayında aşk size sosyal medyadan gelecek. Özellikle yurtdışı bazlı ilişkilere yelken açabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa bu dönem tutulmanın etkisi ile birlikte ya tamam ya ileriye hamle zamanları. Parmağınıza yüzük takabilirsiniz ve ayın sonuna doğru masraflarınız artabilir. Genel olarak aşkta kalbiniz boşsa mutluluk uzak diyarlardan gelirken kalbi dolu olanların da ileriye doğru adım atma zamanı.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,​

Kasım ayında eğer çalışma ortamınızda hoşlandığınız bir insan varsa artık onunla olmayacağını anlayabilirsiniz. Aynı zamanda haritanızın niteliğine göre ilgi de alabilirsiniz. Bu dönem farkındalığınızın artacağı, zorladığınız bir dönem. Bu sebeple sevgiliniz varsa hemen konuşmaları yanlış almayın. Ayrıca size gelen fırsatları önyargıyla geri tepmemenizi tavsiye ederim. Kasım’ın sonuna doğru ilişkiniz varsa sorunlarınızı çözme fırsatı bulacaksınız. Eğer yoksa da yeni insanlarla karşılaşma fırsatı bulacağınız bir dönem. Kasım ayı eskiye, veda yeniye ‘Hoşgeldin’ deme zamanı.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,​

Kasım ayı Astroaşk yorumlarınız diyor ki ‘Hayatınızın aşkıyla tanışmaya hazır mısınız?’ Tabii kalbiniz boşsa. Eğer kalbiniz doluysa da çok güzel bir zaman dilimi sizi beklemekte. Kasım’ın ilk haftasından itibaren mutluluğunuz artacak. Güzel gelişmeleri beraberinde yaşayacaksınız. Ayrıca beraberliğiniz varsa ve henüz evlilikle taçlandırılmadıysa bu dönem evlilik teklifi almanız an meselesi, mutluluk sizinle.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,​

Kasım ayı sizin için zorlu geçebilir. Aşkla ilgili biraz çaba göstermek durumundasınız. Özellikle bir ilişkiniz varsa karşı tarafın niyeti belli. Ya yüzüğünü takacaksın ya da ayrılacaksın ya da bu ilişkinin adını koyman gerekiyor. Her ne karar verirsen bu dönem seni oldukça zorlayacak bir dönem. Kaderi bir şeyler yaşaman söz konusu. Haritanın elementlerine göre tam tersi bir mutluluk da yaşaman olası. Kasım’ın sonuna doğru kalbin boşsa karşına doğru insan çıkabilir, bir eğlencede bu insanla karşılaşabilirsin. Keyifli zamanlar Kasım’ın sonunda, biraz sabır.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,​

Kasım ayında aşkı dolu dolu yaşamaya hazır mısınız? Tüm gökyüzü size çalışıyor, adeta ayaklarınız yerden kesilecek. Eğer kalbiniz boşsa hayatınızın aşkını bulma zamanları. Kasım’ın ilk haftasından itibaren gözleriniz far görmüş tavşan gibi açık olsun. Hem sosyal medyada hem de çevrenizde karşınıza çıkacak potansiyel sevgili adayları olası. Bir anda kendinizi yurtdışına taşınmış bile bulma ihtimaliniz bile var. Ayın sonuna doğru ev bakmaya bile başlayabilirsiniz, heyecanlı zamanlar sizi bekliyor.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,​

Kasım ayı kendinize aşık olacağınız, ne kadar değerli olduğunu bilmeniz gereken bir ay olacak. Yaşayacağınız zorluklar ikili ilişkilerinizdeki yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan cinsel problemler ya da algılarınızı kapatmanız sebepleri ile olabilir. Bu dönem aşk hayatında yaşayacağınız kaderi deneyimler olası ancak son kararı duygularınız değil aklınızla vereceksiniz.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,​

Kasım ayında aşk sizin için sürprizlere gebe. Özellikle kalbiniz boşsa hayatınızı dolduracak bir partnerle karşılaşmanız olası. Aynı zamanda var olan bir ilişkiyi tamamlama, bir adım ileriye götürme zamanı. Yüzük, ayrılık hepsini bir arada deneyimleyebileceğiniz bir ay sizi beklemekte. Enerjinizin yükseldiği, kendi değerinizi daha iyi algılayacağınız bir ay sizi beklemekte. Keyfini sürün.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,​

Kasım ayında aşk acaba size neleri yaşatacak? Öncelikle Kasım’ın ilk haftası oldukça zorlanacağınız, deneyimlerinizden sonuç çıkararak harekete geçeceğiniz bir ay bekliyor sizi. Çevrenizde sizden hoşlanan fakat size kendisini belli etmeden sosyal medyadan yürüyen aşklar var olabilir. Aynı zamanda ‘Kankam, arkadaşım’ diyerek size gizliden yürüyebilirler. En önemlisi siz bunların hepsini bu ay farkına varıp nihayetinde Kasım’ın sonunda hadlerini bildireceksiniz ve yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanacaksınız. Eskileri geride bırakarak tam bir dönüşüm sizi bekliyor.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,​

Kasım ayı sizin için oldukça libidonuzu yükselten, uzun dönemli ilişkiniz varsa ilişkiyi anlamlı ve özel kılacak zamanları yaşayacağınız bir sürecin başlangıcı. Eğer hayatınızda birisi yoksa karşılaşacağınız ruh eşinizle ileriye yönelik ciddi bir ilişkiye girebilirsiniz. Bu dönem sahip olduklarınıza şükrederek keyifle geçireceğiniz güzel bir ay.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,​

Kasım ayında aşk sonbahar yaprakları misali hayatınıza dokunacak. Bir ayrılık, bir kopuş yaşayabilirsiniz. Ancak tüm bu yaşanmışlıkların hayrınıza olduğunu bilerek ilerleyen dönemde yeni bir sayfaya geçiş yapacaksınız. Aslında bilinçaltınızda arzu ettiğiniz bir aşka doğru ilerliyorsunuz . O yüzden olanın hayrınıza yaşandığını bilerek akışta kalma zamanı.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,​

Kasım’da aşk sizin için yepyeni bir dönemi açmakta özellikle sosyal medya ve yurtdışında yaşayan kişiler ile anonim bir aşk başlangıcı yapabilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa yakın çevrenizden sürpriz insanların size açılması olası. Bu ay sizin için renkli geçecek. İlişkisi olan sevgili balıklar ilişkinizin renkleneceği, seyahatlere çıkarak aşkınızı tazeleyeceğiniz bir dönem. Hem mental anlamda hem de bedensel mutluluk yaşayacağınız bir sürecin içersindesiniz, keyfini sürün. Çift olarak toplum içerisinde daha fazla öne çıkacağınız zamanlar. Yılın En İyi Çifti ödülüne adaysınız




Arzum koyuncu
 

Kasım Ayında AstroSAĞLIK Durumunuz Nasıl Olacak ?​


Yeni bir diyet ve beslenme düzenine mi gireceksiniz ? Sağlığınızla ilgili olumsuzluklar yaşayacak mısınız yoksa şifa enerjileri sizleri sarmalıyor mu ? Öğrenmek için burcunuzun yorumunu okuyunuz.


kasımm aylık (5).jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,​

Bu ay sağlıkla ilgili genel anlamda stres seviyeniz yüksek olacak. Stresten kaynaklı baş ağrıları söz konusu olabilir. Ödemeler ve kariyerinizi çok fazla kafaya takabilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak için az kaldı. Fakat o başlangıçlar için önce bedensel sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bedensel sağlığınıza özen gösterirken beslenmenizi de kuvvetlendirmekte fayda var. Enerjinizi yüksek tutun C vitamini takviyesinde bulunun.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,​

Kasım ayında sağlık sizin için genel anlamda yarısı iyi yarısı kötü bir şekilde geçecek gibi. Özellikle ilk haftada enerjiniz yüksekken ikinci haftasında enerjinizi düşürecek konularla karşılaşarak demoralize olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve iş hayatınızla ilgili yapacağınız atılımlardan ötürü kendinizi sorgulayacağınız bir dönem. Dolayısıyla bu dönemde daha sık seyahat edebilirsiniz. Bu sebeple sağlığınıza daha özen göstermekte fayda var. İmmüniteniz Kasım’ın sonunda düşüklük gösterebilir.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,​

Sağlıkla ilgili bu ay daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle pandemi sürecinde eğer covide kapılmamışsınız bu kasım ayında kapılma olasılığınız yüksek. Toplulukluk içerisinde olmamaya, daha izole kalmaya çalışın. Aynı zamanda Kasım’ın ortasından itibaren genel anlamda enerjinizi düşürecek gergin ortamlarda bulunabilirsiniz. Dolayısıyla bu dönem kendinize odaklanmakta fayda var. Meditasyon yapmak, kişisel gelişim çalışmaları yapmak enerjinizi yükseltecektir. Kasım’ın sonuna doğru daha rahat, kendinizi güvende hissedeceğiniz ve sağlığınızın da daha iyiye gideceği bir dönem başlıyor.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,​

Kasım ayı sizin için oldukça enerjinizi yükselten bir dönem olacak. Bununla birlikte içsel huzurunuzun bedeninize ve yüzünüze yansıdığı zaman dilimi olarak değerlendirebiliriz. Aynı zamanda işlerinizin yolunda gitmesi kendinizi daha iyi hissetmenize vesile. Bu dönem çok gezip tozabilirsiniz. Ayın sonunda sağlıkla ilgili bir takım problemler ile karşılaşmanız mümkün. Bunların çözümü için de yeni bir diyet ve istirahat yapmanz olası.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,​

Kasım ayında sağlıkla ilgili kendinizin dışında sevdiklerinizin sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalmanız söz konusu. Bu açıdan canınız sıkılabilir. Anneniz, babanız, eşinizle ilgili bir takım sağlık problemlerini hissederken onlarla ilgilenmeniz enerjinizi düşürebilir. Sonrasında bu gerilimle daha fazla yemek yemeye yönelmeniz olası. Bu sürecin geçici olduğunu bilerek sağlığınıza daha özen göstermeli, biraz daha spor yaparak bu süreçte enerjinizi geri toplamanızı tavsiye ederim.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,​

Kasım ayında sağlıkla ilgili migren ağrıları, immünite düşüklüğü yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu dönem sürekli dışarda olacağınız için bedensel olarak daha çabuk yorulmanız olası. Ayın sonlarına doğru ailenizdeki kişilerin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalma ihtimaliniz canınızı sıkabilir.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,​

Bu dönem sağlığınıza çok özen göstermelisiniz. Çünkü hastalığa açıksınız. Dolayısıyla daha çok izole kalıp dinlenmelisiniz. Aynı zamanda meditasyon ve bilinçaltı temizleme çalışmalarıyla zihinsel olarak var olan olumsuz enerjinizi akıtmanızda fayda var. Sonrasında enerjinizin yükseldiğini fark ederek Kasım ayını sağlıklı bir şekilde tamamlayacaksınız.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,​

Bu ay sizin için oldukça farklı geçecek. Sağlık açısından kendinizi enerjik hissederken hayatınızdaki var olan kaderi konular neticesinde enerjiniz düşebilir . Aynı zamanda immünite sisteminizde düşüklük yaşanilirsiniz. Enerjinizi yükseltecek kişisel gelişim çalışmaları, zikirler bu ayı daha sağlıklı geçirmenize aracı olacaktır.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,​

Kendi değerinizi algılayarak bir takım sınavlardan geçeceğiniz için için mental anlamda depresyona açıksınız. Enerjinizi düşünmeyin ve kendi kıymetinizin farkına varın. Eğer farkına varmazsanız ayın ortalarına doğru yataklara düşme ihtimaliniz yüksek. Bu ay dinlenin, izole olun. Ayın sonuna doğru enerjinizin yükseldiğini, kendinizi daha iyi hissedeceğinizi garanti ederim.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,​

Kasım ayında sağlıkla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Özellikle enerjinizin yükselmesi ile daha fazla sosyalleşmeniz olası. Seyahatler, eğlenceler, aktiviteler artacaktır. Yeniden spora başlamanız olası. Ancak bu yoğun tempo bir anda ay sonuna doğru enerjinizi düşürecektir. Aynı zaman beslenmeyle ilgili hassas mide ve bağırsak problemleri ile karşılaşmanız olası, dikkat!

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,​

Kasım ayında sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle ayaklarınıza ve idrar yollarınıza dikkat etmenizi öneririm, üşütmeniz olası. Bu dönem ayaklarınızı sıcak tutun ve bol bol su tüketmeyi ihmal etmeyin. Aynı zamanda soğuk algınlığına dikkat! Ayın sonuna doğru daha iyi hissedeceksiniz, enerjinizin yükseldiğini göreceksiniz.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,​

Kasım ayında sağlıkla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Güçleneceğiniz bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Özellikle yapacağınız sportif aktiviteler bedeninizi zinde hissettirecek. Yakın çevrenizle ilgilenirken enerjinizi düşürmemeye dikkat! Kendi sağlığınıza özen gösterin. Özellikle ayın sonuna doğru açığa çıkan koşturma kaynaklı eklem ağrıları ile karşılaşmanız olası.


Arzum Koyuncu
 

Kasım Ayında Astropara Durumunuz Nasıl Olacak ?​

Finansal dengeniz, gelir- gider tablonuz gezegenlerin durumundan nasıl etkilenecek? Gökyüzü olayları burcununuz maddi konularda nasıl etkileyecek? Öğrenmek için burcunuzun yorumunu okuyabilirsiniz.

kasım aylık y (8).jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,​

Kasım ayında çok ciddi bir şekilde farkında olarak tutumlu olmanız gerekiyor. Para evinizde gerçekleşecek olan tutulma oldukça ciddi. Dolayısıyla bu tutulmanın etkisiyle para kaynaklarınız gerileyebilir, kapanabilir. Bu sebeple süreci zorlu bir şekilde atlatabilirsiniz. Aslında bunun öncüsü Kasım’ın ilk haftasında gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte start alıyor.

Ödemelerinizin artacağını ve bunlarla ilgili başınızın ağrıyacağını söyleyebilirim. Kariyer değişikliği olası. Bununla birlikte bu kariyer farklı bir kariyer. Yeni bir seçim olabilir. Özellikle uluslararası konularl, yurtdışı konuları ve sosyal medya gibi konularda başarı sağlamanız olası. O yüzden bu ay gelirlerinize, harcamalarınıza, gelir ve giderlerinize dikkat!

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,​

Finansal anlamda Kasım’ın ilk haftasında iş hayatınızda yapacağınız yeni atılımlar sizi kariyerinizde oldukça iyi bir konuma getirebilir. Özellikle uluslararası platformlarda, yurtdışı konularında, sosyal medya, yüksek eğitim ve hukuki konularda sevineceğiniz, artı gelirler elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu.

Aynı zamanda kendi burcunuzda gerçekleşecek olan tutulmanın etkisiyle ani şok edici bitiş ya da tamamlanma yaşamanız olası. Özel hayatınızda alacağınız kararlar doğrultusunda evlilik, nişan ya da iş kurma planı yüzünden ayın sonuna doğru giderlerinizde bir takım artışlar söz konusu olabilir. Çözümü krediyle bulabilirsiniz.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,​

Kasım ayı sizin için finansal anlamda zorlu geçebilir. Günlük rutinizin akışı sizi tatmin etmeyebilir ve birtakım problemlerle karşılaşmanız olası. Yeni fırsatlar elde etmek açısından bu ay izlemede kalarak yaşadıklarınızı deneyimleyerek harekete geçerseniz sizin için daha iyi bir süreç olacaktır. Tutulmanın etkisi ile birlikte çalışma ortamınızda birtakım kararlar alınması söz konusu.

İş feshi ya da işten bunalma gibi durumlar ön planda olacaktır. Bu süreçte enerjinizi yükseltecek çalışmalar yapmanız, bolluk ve bereket meditasyonları uygulamanız para enerjinizi aktivite edecektir. Kasım’ın sonu itibari ile enerjiniz yükselirken bolluk ve bereket kapılarınız da açılacak. Yeni iş anlaşmaları ve iş birlikleriyle para kazancınız ay başına göre çok daha iyi olacaktır.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,​

Kasım ayı Astropara açısından sizin için oldukça kazançlı bir ay gözükmekte. Özellikle finansal anlamda borsa, Bitcoin, altın, gümüş oynuyorsanız bu araçlarla ilgili güzel kârlar elde edebileceğiniz bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Aynı zamanda verimli işbirlikleri sayesinde kariyerinizde güzel basamakları çıkmanız olası. Bununla birlikte kendinizi yeniden yapılandırdığınız bir sürecin içersindesiniz.

19 Kasım’da gerçekleşen parçalı ay tutulması sosyal çevreniz ve grup çalışmalarınızdan yana sevineceğiniz başarıları da müjdeliyor. Kasım’ın sonuna doğru Yay burcunda gerçekleşen Güneş ve Merkür’ün hareketi ile günlük akışınızda yeni projeler, yeni iş fırsatları da hayatınıza girecek.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,​

Kasım ayı Astropara anlamında sizin için oldukça dönüştürücü bir ay olacak. Finansal anlamda özellikle miras konuları ile ilgili bir paylaşım yapılabilir, alım-satım, taşınma masraflarıyla karşılaşabilirsiniz. Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulmanın da etkisi ile birlikte kariyerinizdeki bir süreç artık neticelencek. Sonrasında doğru seçimimizi yapacaksınız. Yeni bir sektöre geçiş yapmanız olası. Ortak çalışırken tek başınıza çalışmaya karar vermeniz mümkün. Aynı zamanda çalışma ortamı masraflarıyla sizi zorlayabilirsiniz. Bu sebeple bu dönem gelir ve giderlerinizi doğru bir şekilde saptamanızın zamanı.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,​

Kasım ayı Astropara açısından sizin için oldukça verimli bir ay. Yakın çevrenizin finansal anlamda desteğiyle yapacağınız projelerin geri dönüşleri size artı değer kazandıracak. Yatırımlarınız varsa borsada karlı çıkabileceğiniz dönemler. Aynı zamanda tutulmanın etkisiyle uluslarası konular, seyahat alanınız, eğitimle ilgili konular hayatınızda ilerleyen dönemde maddi anlamda sizi kalkındıracaktır

Kendinize yatırım yapacağız zamanlar. Dolayısıyla bu yatırımların sonucu güzel olacak. Kasım’ın sonuna doğru ani evle ilgili, araçla ilgili masraflar yaşanması olası. Taşınma, alım-satım gibi konulardan dolayı masraflarınız artabilir dikkat!

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,​

Sizin için dönüştürücü bir ay başlıyor. Para hanenizde yeni fırsatlar, yeni kazanç fırsatları, projeler üreteceğiniz bir ayın içerisine giriyorsunuz. Normalin dışında farklı işlerden yeni para kaynakları edinebileceğiniz bir dönem. Aynı zamanda aile, ev ve mirasla ilgili konularda maddi anlamda artı bir kazanabilirsiniz.

Boğa burcunda gerçekleşen parçalı ay tutulması ödemeler hanenizi tutuyor. Bu sebeple ödemelerle ilgili sorunlarla yüzleşebileceğinizi söylemek isterim. Sonrasında ise haritanızın niteliğine göre bunları çözümleme fırsatı bulabileceğinizi de ayrıca ifade ederim. Kasım’ın sonlarına doğru yakın çevrenizden alacağınız finansal destek müşterilerinizin artması, yeni sözleşmeler, ekstra prim kazanacğınız durumlar mümkün.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,​

Sizin için önemli bir araya giriyorsunuz. Kendi burcunuzun ışığının parladığı, Güneş’in burcunuzu aydınlattığı bir dönem. Netice itibari ile finansal anlamda da gökyüzü tarafından desteklendiğiniz, bolluk ve bereketi yaşayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. İlk etapta Kasım’ın ilk haftasında kendi burcunuzda gerçekleşen Yeniay’ın etkisiyle yeni iş sözleşmeleri, yeni işler, yeni para kapıları, yeni fırsatlar ayağınıza gelecektir.

Ardından yakın çevreden alacağınız bir destekle finansal anlamda kendinizi daha garanti altına sokacak sözleşmelere imza atmanız olası. Aynı zamanda Boğa burcunda gerçekleşen tutulmanın da etkisiyle işbirlikleriniz varsa bunların feshedilmesi mümkün. Ya da devam etme niteliğinde karar da alıması olası. Ayın sonuna doğru para hanenizdeki var olan problemler açığa çıkacak. Sonuç odaklı olacağınız, hızlı düşünüp karar alacağınız zamanlar.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,​

Kasım ayında gerçekleşecek olan Yeniay, tutulma ve transitlerin etkisi ile Kasım’ın ilk haftasında özellikle sağlıkla ilgili olan konuları büyütecek. Sağlığınıza özen göstermek adı altında yeni doktor masraflarınız ya da daha iyi görünmek adı altında alışverişe yüklenebilirsiniz. Netice itibari ile kendinizi daha değerli hissetme zamanları. Bununla birlikte önümüzdeki dört aylık sürece etki edecek maddi ve manevi anlamda para kazanma fırsatlarınız artacak. Aynı zamanda bir taraftan da kendi değerinizi hissederek daha fazla giyim kuşama para harcama zamanı.

Ayın 19’unda gerçekleşecek Boğa burcundaki Ay tutulması günlük akışınızı etkileyebilir. Çalışma ortamınızda değişikler yapmanız söz konusu. Ayın sonunda kendi burcunuza geçen Güneş sayesinde enerjiniz yükselirken yeni iş fırsatları da kapınızda olacak . Aynı zamanda yeni sözleşmelerle yeni bir işe de başlama ihtimaliniz yüksek.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,​

Finansal anlamda gerçekten şanslı olduğunuz bir dönemin içerisine giriyorsunuz. Özellikle yatırım araçlarında yapacağınız doğru hamlelerle bu dönem maddi anlamda karlı çıkabilirsiniz. Kasım’ın ilk haftasındaki hareketler neticesinde grup çalışmalarınız ve sosyal platformlardaki duruşunuzla kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın size yeni iş ve müşteri paslaması olası. Dolayısyla bu yönlendirmelerle birlikte kazancınız daha da çok artacaktır. Kasım’ın sonuna doğru tefekkür planları yapmanızda fayda var. İç sesinizi dinlediğinizde daha rahat ve daha huzurlu bir ay geçirebilirsiniz.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,​

Kasım ayında Astropara durumunuz yenilikleri gösteriyor. Öncelikle kariyer evinizdeki yeni fırsatları fark edip doğru bir şekilde adım atmanızda fayda var . Bu sebeple yeni fırsatları fark ettikten sonra kariyerinizle alakalı enerjiniz daha da yükselecek. Kendinizi bilinç ve bilinçaltı olarak daha iyi hissedeceksiniz. Kasım’daki tutulmanın etkisiyle finansal anlamda günlük harcamalarınızın artması olası. Bu durum neticesinde gelir ve giderlerinizi doğru bir şekilde düzenleme zamanı. Ayın sonunda artı kazanç sağlayacak projeleri elde ederek daha karlı bir zaman dilimine girmiş olacaksınız.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,​

Kasım’ın ilk haftasında uluslararası konular, sosyal medya ile ilgili yapacağınız finansal atılımlar ilerleyen süreçte size katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda sosyal çevrenizden alacağınız yönlendirmelerle kariyerinizde arzu ettiğiniz gelirleri maksimuma çıkarabilirsiniz. Tutulmanın etkisiyle uzun zamandan beri kovalamış olduğunuz müşteri ve işlerin neticesini alacaksınız. Müşteri portföyünüz daha da genişleyecektir.


Arzum Koyuncu
 

2021 Kasım Koç Burcu ve yükselen Koç​

koç burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Borç-alacak meseleleri​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Ortak harcamalar artıyor, borç, kredi, vergi, sigorta işleri ile ilgili masraflar var. Yatırım işleri ve ödemelerle uğraşabilirsiniz.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Maddi konuları iyi yönetebilir, bu alanda yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Psikoloji ya da gizemli, bilinmeyen, metafizik konular ilginizi çekiyor.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Artan masraflar sosyal hayatınızı etkileyebilir ya da bir arkadaşınızla para yüzünden tartışabilirsiniz. Borçları yapılandırmak gerekebilir.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, beklenmedik masraflar ya da finansal bir kriz çıkabilir, acil bir durum olabilir.

Venüs Oğlak’ta: İş, kariyer​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda iş ve kariyerle ilgili 10. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Venüs Oğlak’ta iken hedeflerinizi gözden geçirecek, çalışmaya odaklanacaksınız. Önceliğiniz iş hayatında iyi ilişkiler kurmak olmalı.

İşyerinde ya da bulunduğunuz çevrede göz önünde olabilirsiniz. Üstlerle iyi ilişkiler kuruyor, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. İş hayatında öne çıkacak ve iyi bir izlenim bırakacaksınız.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, iş dolayısıyla tanıştığınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda karnınızda kelebekler uçuşabilir.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek. Öğrenmeye açık olacak, fikirlerinizi iyi ifade edecek, yabancı kültürlerle ilgileneceksiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş Merkür’le birleşiyor. Meraklı ve iyimser olarak ufkunuzu genişletmek, rutinin dışına çıkmak istiyorsunuz. Çevrenizdekileri ikna edebilir, siyaset, din ya da felsefe hakkında konuşabilirsiniz.












2021 Kasım Boğa Burcu ve yükselen Boğa​

boğa burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Yakın ilişkiler​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, ilişkilerden yana hareketli bir dönemi gösteriyor. Girişken ve atak davranacak, güçlü hatta agresif insanlarla karşılaşacaksınız. Eşiniz ya da ortağınızla birlikte çok iş halledeceksiniz ancak arada tartışmalar olabilir.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Partnerinizle aynı noktada mısınız? Beklentileri konuşmak iyi olabilir.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Beraber çalıştığınız kişilerle problem yaşayabilirsiniz. Partnerinizle sorunlar olabilir ya da yakın dostlarla gerginlik yaşanabilir. İş yükü ve sorumluluklar ilişkilerinizi etkiliyor.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, ikili ilişkilerde zor günler, öfke patlamaları yaşanabilir, ipler kopma noktasına gelebilir.

Venüs Oğlak’ta: Eğitim, seyahat​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda yurtdışı, eğitim ve seyahatle ilgili 9. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Yurtdışında iyi vakit geçirecek, eğitim ve yayıncılıkta başarılı olacak, yabancılardan fayda görecek ve yeni şeyler öğrenmekten mutlu olacaksınız. Hayata bakış açınız ve görüşleriniz değişiyor, vizyonunuz yenileniyor.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, bu romantik bir dönem olabilir. Seyahat sırasında ya da internet üzerinden farklı bir ülkede/şehirde yaşayan biriyle tanışabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda karnınızda kelebekler uçuşabilir.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Ortak finansal meseleleri düzene sokabilir, hesapları ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş Merkür’le birleşiyor. Metafizik, psikoloji ve ruhsal konulara ilgi duyacak, hayatın daha derin ve gizemli yönlerini araştırmak, okumak, bu konularda fikir alışverişinde bulunmak isteyeceksiniz.












2021 Kasım Yay Burcu ve yükselen Yay​

yay burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Akışa güven​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir ya da bir projeye odaklanıp çalışabilirsiniz. Gereksiz korku ve endişelerden uzak durun.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Karar vermek için acele etmeyin, iyice düşünün ve sezgilerinize kulak verin.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Yakın çevrenizdeki sorunlar veya zihinsel yorgunluk enerjinizi tüketiyor. Yorgun ve bitkin hissedebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kardeş, kuzen ya da komşularla ilgili problemler var.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, iş ortamında gerginlik yaşanabilir, acil bir durum, kriz çıkabilir, iş kazalarına dikkat edin.

Venüs Oğlak’ta: Para, değerler​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda maddi güvenlik ve değerlerle ilgili 2. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Yeteneklerinizi ve kendi değerinizi fark edeceksiniz. Görünüş, güzellik, keyif ya da zevkler için harcama yapabilirsiniz. Değerlerinizi sorguladığınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki aylarda da bu devam edecek. Daha önce sizin için önemli olan şeyler önemini yitirebilir.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, bu romantik bir dönem ancak kıskançlık problem yaratabilir. Beraberliğinizi sağlamlaştırmaya ve kendinizi güvende hissetmeye ihtiyacınız var.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Meraklı ve konuşkan olacak, düşüncelerinizi iyi ifade edeceksiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Daha sosyal ve dışadönük olacak, etrafınızdakileri ikna edeceksiniz. Kendinize ve isteklerinize odaklanın.












2021 Kasım İkizler Burcu ve yükselen İkizler​

ikizler burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: İşler yoğun​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, iş hayatında yoğun bir dönemi gösteriyor. Çok çalışacak, işe odaklanacaksınız. İş arkadaşları ya da çalışanlarla tartışma yaşanabilir, fevri tavırlar ile karşılaşabilirsiniz.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. İşyerini, bilgisayardaki dosyaları düzenlemek için mükemmel bir zaman. Günlük işlerinize odaklanmanız kolay.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Yurtdışı, hukuk, eğitimle ilgili konular üzerinizde baskı yaratabilir, projeleri ilerletmek zor. Sağlığınıza dikkat edin, yeterince dinlenmeye ve uyumaya özen gösterin.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, iş ortamında gerginlik yaşanabilir, acil bir durum, kriz çıkabilir, iş kazalarına dikkat edin.

Venüs Oğlak’ta: Aşk, tutku​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda yakın ilişkiler, dönüşüm, kredi ve borçlarla ilgili 8. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Borç-alacak, kredi, yatırımlar, eşinizin geliri ya da mirasla ilgili olumlu gelişmeler olabilir, yakınlarınızdan maddi-manevi destek göreceksiniz.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, birlikte çalıştığınız biriyle yakınlaşabilir, romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Danışmanlık ve tavsiye almak, eşiniz, ortağınız ve yakın dostlarla fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir dönem.

27 -30 Kasım arasında Güneş Merkür’le birleşiyor. İletişimle ilgili farkındalığınızı yükseltecek, diğer insanlardan çok şey öğrenecek ve onlar sayesinde bakış açınızı genişleteceksiniz.











2021 Kasım Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç​

yengeç burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Aşk, eğlence, keyif​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, enerjinizin yüksek olduğunu gösteriyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ediyorsunuz. Spordan ve fiziksel aktiviteden keyif alacaksınız. Eğlence, hobi ve keyiflere vakit ayırın. Aşk hayatınız hareketleniyor.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Duyguları ifade etmek ve çocuklarla ilgili meseleleri konuşmak için iyi bir zaman.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Parasal konular sevgilinizle aranıza girebilir ya da çocuklar, tatil veya eğlence masrafları bütçenizi zorlayabilir.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, aşkta gergin günler, güçlü tepkiler, öfke patlamaları söz konusu olabilir.

Venüs Oğlak’ta: Uyumlu ilişkiler​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda ikili ilişkiler ve ortaklıkla ilgili 7. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

İlişkilerle ilgili düşünecek, ne beklediğinizi, ne istediğinizi yeniden değerlendireceksiniz. İlişkide uyum yaratmaya, uzlaşmaya ve iş birliği yapmaya odaklanın.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, yükselen Yengeçler için yılın en romantik dönemi. Aşkta mutluluk var.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenecek, iş ortamında kendinizi iyi ifade edecek, detaylara dikkat edeceksiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. İşyerinizi düzene sokacak, üzerinde çalıştığınız projelere yoğunlaşacak ve gündelik işleri halletmek, verimli çalışmak için yollar geliştireceksiniz










2021 Kasım Aslan Burcu ve yükselen Aslan​

aslan burcu aylık burç yorumu


Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Ev, aile​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, ev ve aileyle ilgili hareketli bir dönemi gösteriyor. Ev işleri ya da tadilatla uğraşabilirsiniz. Ailenizle bir araya geleceksiniz ancak bazen tartışma çıkabilir.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Duyguları ifade etme ve gerçeği söyleme zamanı. Tavrınız bazılarının hoşuna gitmeyecek.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Partneriniz ya da ortağınızla ilgili konular huzursuz olmanıza sebep olabilir, ailenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, egosu yüksek bir yönetici ya da kibirli bir müşteri ile tartışabilirsiniz, sinirlerinize hâkim olun.

Venüs Oğlak’ta: İş ortamında uyum​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda iş ortamı ve çalışanlarla ilgili 6. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Projeleri ilerletecek, iş ortamında mutlu olacak, iş arkadaşlarınız ve çalışanlarla iyi anlaşacaksınız. Evcil bir hayvanın bakımını üstlenebilirsiniz. Bu dönemde beslenme sisteminizi değiştirebilir ya da spora başlayabilirsiniz.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, birlikte çalıştığınız biriyle yakınlaşabilirsiniz, romantik bir ilişki söz konusu olabilir.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Daha sosyal olacak, kendinizi iyi ifade edecek, ilişkiler ya da çocuklarla ilgili düşüneceksiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Okumak, yazmak, gezmek ve yeni şeyler öğrenmekten keyif alacaksınız. Yaratıcılığınız artıyor.











2021 Kasım Başak Burcu ve yükselen Başak​

başak burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Hareketli günler​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, yakın çevrenizde hareketli bir dönemi gösteriyor. İletişim trafiğiniz ve günlük hayatınız yoğun. Zihniniz oldukça aktif, bilgi birikiminizi arttıracak ya da bol bol gezeceksiniz.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Zihinsel uğraşlar, yaratıcı fikirlerle ilgilenme, okuma, yazma, araştırma zamanı.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilir, kafanızdakileri hayata geçirmekte engellerle karşılaşabilirsiniz. Fiziksel yorgunluk söz konusu olabilir. Yeterince dinlenmeye özen gösterin ve şartları zorlamayın.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, tartışmalar siz daha ne olduğunu anlamadan kavgaya dönüşebilir, sözlerinize dikkat edin.

Venüs Oğlak’ta: Aşk, hobiler, çocuklar​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda aşk, çocuklar, hobi, zevk ve keyiflerle ilgili 5. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Çocuklarınız ya da sevgilinizle yakınlaşacak, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak, bir hobiye başlayacak ve hayattan daha fazla keyif alacaksınız.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, bu romantik bir dönem olabilir. Kısa bir seyahat/gezi sırasında biriyle tanışabilir ya da arkadaş çevrenizden biriyle yakınlaşabilirsiniz.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Evden çalışmak, okumak ve yazmak isteyeceksiniz. Çocukluğunuz, eviniz ve ailenizle ilgili düşünebilir, geçmişi hatırlayabilirsiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Eviniz ve ailenizle ilgili plan yapacak, aile bireyleriyle iletişim halinde olacaksınız.








2021 Kasım Terazi Burcu ve yükselen Terazi​

terazi burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Harcamalar artıyor​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Beklenmedik masraflar çıkabilir. Gelirinizi artırmak için çaba gösterecek, finansal konulara odaklanacaksınız.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Parayla ilgili düşünceleri, korkuları, inançları gözden geçirin. Bütçe ve finansal plan yapmak için de iyi bir zaman.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Tatil, eğlence ya da çocuklarla ilgili harcamalar bütçenizi sıkıntıya sokabilir. Sevgilinizle problem yaşayabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, beklenmedik masraflar ya da finansal bir kriz çıkabilir, acil bir durum olabilir.

Venüs Oğlak’ta: Evde huzur​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda ev ve aileyle ilgili 4. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Taşınma ya da tadilatla uğraşabilir, dekorasyonla ilgilenebilir ve evinizi güzelleştirebilirsiniz. Önümüzdeki aylarda iç dünyanızda ve ailenizle ilişkilerde önemli bir değişim ve yenilenme var. Olaylara farklı bakmaya başlayacaksınız.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, evinizi güzelleştirmek, dekore etmek için para harcayacaksınız fakat buna değecek.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Yeni şeyler öğrenecek, okuyacak, yazacak, kardeş, yakın akraba ya da komşularla iletişim halinde olacaksınız.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Farklı bakış açılarını öğrenmek, çevrenizdekilerle fikir alışverişinde bulunmak ve zihinsel çalışmalara odaklanmak için için iyi bir dönemdesiniz. Dikkatli olun, sosyal medyada fazla vakit geçirebilirsiniz.













2021 Kasım Akrep Burcu ve yükselen Akrep​

akrep burcu aylık burç yorumu


Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Harekete geçme zamanı​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, enerjinizin yüksek olduğunu gösteriyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Spora başlamak için de iyi bir zaman. Girişken, cesur ve aktif olacaksınız. Ancak fevri davranmaktan ve acelecilikten uzak durun.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Kendinizi iyi ifade ediyor, hızlı düşünüyor ve çevrenizdekileri ikna ediyorsunuz.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Ailevi sorumluluklar ya da evle ilgili işler harekete geçmenizi zorlaştırabilir. İç dünyanızdaki güvensizlikler nedeniyle kuşkuya düşebilir, kararsız kalabilirsiniz.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, ikili ilişkilerde zor günler, öfke patlamaları yaşanabilir, ipler kopma noktasına gelebilir.

Venüs Oğlak’ta: Gezi, etkinlik​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla ilgili 3. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Yakın çevrenizle ilişkileriniz iyileşiyor, kendinizi daha iyi ifade edecek, okumak, yazmak ve gezmekten keyif alacaksınız. Eğitim almak ve üzerinde çalıştığınız konularda derinleşmek söz konusu.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, bu romantik bir dönem olabilir. Bir eğitim/kurs veya gezide biriyle tanışabilir ya da arkadaş çevrenizden biriyle yakınlaşabilirsiniz.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Para ile ilgili düşünecek, plan yapacak ve hesapları düzene sokacaksınız.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Değerlerinizi gözden geçirmek, yatırımlar hakkında bilgi edinmek ve finansal konularda fikir alışverişinde bulunmak için iyi bir dönem.










2021 Kasım Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak​

oğlak burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Sosyal hayat, eğlence​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, sosyal hayatınızda hareketli bir dönemi gösteriyor. Arkadaşlarla bir araya geliyor, bol bol gezip eğleniyorsunuz. Ekip çalışmalarına katılabilir, bir dernekte aktif rol alabilirsiniz. Bir arkadaşınızın fevri tavırları ile karşılaşma, grup içerisinde anlaşmazlık yaşama olasılığı da var.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Arkadaşlarla sohbet etmekten ve fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alacaksınız.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Eğlence ve sosyal hayatınız için yaptığınız harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Ya da bir arkadaşınızla maddi konular veya beklentiler nedeniyle ters düşebilirsiniz.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, grup içinde gerginlik çıkabilir, öfke patlamaları yaşanabilir, bir arkadaşınızla ipler kopma noktasına gelebilir.

Venüs Oğlak’ta: Güzellik, keyif​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda sağlık, görünüş ve başlangıçlarla ilgili 1. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Popülariteniz artıyor, görüştüğünüz kişiler etkinizde kalıyor. Bu dönemde biriyle birlikte olsanız da olmasanız da kendinize öncelik verin. İsteklerinize, ihtiyaçlarınıza ve mutluluğunuza özen gösterin.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, bu romantik bir dönem olabilir. Sosyal çevrenizde biriyle tanışabilir ya da bir arkadaşınızla yakınlaşabilirsiniz.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. İçe dönecek ve yalnız kalmak, kafa dinlemek isteyeceksiniz. Bu dönemde yazmak size iyi gelecek.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Bilinçaltı ile ilgili çalışmalara katılmak ya da terapi veya danışmanlık almak iyi olabilir. Rüyalarınıza, sezgilerinize dikkat edin ve olumsuz düşüncelerden uzak durun. Kendinize ve dinlenmeye vakit ayırın







2021 Kasım Kova Burcu ve yükselen Kova​

kova burcu aylık burç yorumu

Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: İş, kariyer​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, iş hayatında yoğun ve hareketli bir dönemi gösteriyor. Çok çalışacak, görev ve sorumluluklara odaklanacaksınız. Motivasyonunuz artıyor ve çevrenizi etkiliyor.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Uzun vadeli hedefler, iş ve kariyer hakkında düşünmek ve plan yapmak için iyi bir dönem.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. İş yoğunluğu sağlığınızı etkileyebilir, dinlenmeye, dengeli beslenmeye ve iyi uyumaya özen gösterin. Üstlerle çatışabilir, yapmak istediklerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, egosu yüksek bir yönetici ya da kibirli bir müşteri ile tartışabilirsiniz, sinirlerinize hâkim olun.

Venüs Oğlak’ta: İlişkileri gözden geçir​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda bilinçaltı ve affetmekle ilgili 12. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Bu dönemde tek başınıza vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Özverili davranabilir, başkalarına yardım edebilir, ruhsal konularla ilgilenebilir ve geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Önümüzdeki aylarda bilinçaltı olumsuz inançları geride bırakacak, duygusal olarak iyileşecek ve ruhsal olarak yenileneceksiniz.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, iş dolayısıyla tanıştığınız birine ilgi duyabilirsiniz. Gizli ya da platonik bir ilişki söz konusu olabilir.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Sosyal çevrenizde ya da grup çalışmalarında yeni şeyler öğrenecek, arkadaşlarınız sayesinde ufkunuzu genişleteceksiniz.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. Gelecekle ilgili düşünmek, hedefleri gözden geçirmek ve planları yeniden değerlendirmek için iyi bir dönem.












2021 Kasım Balık Burcu ve yükselen Balık​

balık burcu aylık burç yorumu


Güneş, Mars ve Merkür Akrep’te: Eğitim, seyahat​

Fiziksel enerji ve mücadele gücünü gösteren Mars, 30 Ekim’de Akrep’e geçti ve Kasım ayı boyunca (13 Aralık’a dek) burada olacak. Mars, eğitim, seyahat ya da hukukla ilgili gelişmeleri gösteriyor. Görüşlerinizi güçlü bir şekilde savunabilir, tartışmacı olabilirsiniz.

Güneş 22 Kasım’a dek, zihinsel faaliyetleri ve iletişimi gösteren Merkür ise 6- 24 Kasım arasında Akrep’te. Daha açık sözlü olacak, fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz. Yabancı kültürler, edebiyat, sanat ya da felsefe ile ilgilenmeniz mümkün.

9- 12 Kasım arasında Mars, Satürn’le kare açıda. Yabancılarla ilgili bir sorun ya da seyahatlerde terslik yaşanabilir. Eğitim ya da hukukla ilgili kontrol dışı faktörler canınızı sıkabilir. İnanç ve görüşlerle ilgili tartışma çıkabilir.

16- 18 Kasım arasında Mars, Uranüs’le karşı karşıya geliyor, tartışmalar siz daha ne olduğunu anlamadan kavgaya dönebilir, sözlerinize dikkat edin.

Venüs Oğlak’ta: Arkadaşlar, sosyal çevre​

Aşk, sevgi ve ilişkileri gösteren Venüs, 5 Kasım’da Oğlak’a geçiyor ve 6 Mart 2022’ye dek Oğlak’ta, yıldız haritanızda arkadaşlar ve geleceğe dair planlarla ilgili 11. Evde olacak.

Venüs normalde bir burçta yaklaşık 25 gün kalıyor ancak geri hareketi nedeniyle bu sene 4 ay kadar Oğlak’ta. 19 Aralık 2021- 29 Ocak 2022 arasında ise geri gidiyor. (Venüs, yaklaşık 18 ayda bir geri gidiyor. En son 13 Mayıs- 25 Haziran 2020 tarihleri arasında İkizler burcunda geri gitmişti.)

Arkadaşlarla bir araya gelecek ve güzel vakit geçireceksiniz. Grup çalışmalarından keyif alacak ve arkadaşlardan destek göreceksiniz. Geleceğe umutla bakabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.

20 Kasım- 1 Aralık arasında Venüs Mars’la uyumlu açıda, bu romantik bir dönem olabilir. Bir seyahat veya eğitim/kurs sırasında biriyle tanışabilir ya da bir arkadaşınızla yakınlaşabilirsiniz.

Ayın son haftası​

Güneş 22 Kasım’da, Merkür ise 24 Kasım’da Yay’a geçecek ve 13 Aralık’a dek Yay’da. Uzun vadeli hedefler ya da iş, kariyerle ilgili düşünmek, plan yapmak için iyi bir dönem.

27 -30 Kasım arasında Güneş, Merkür’le birleşiyor. İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir, eğitim alabilir, yabancılarla iletişime geçebilir, seyahat edebilirsiniz.








Duygu Pekbey
 

kasım aylık y (9).jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Yeni bir aya başlarken Akrep burcunda oluşan yeniay enerjisi finansal durumlarınızla ilgili köklü çözümler bulmanıza destek verebilir. Borçlar, ödemelerle ilgili yeni yapılanma süreçlerine gidebilirsiniz. Sahip olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili beklenmeyen değişimler; alacak-verecek dengesini sağlamanız için çok daha fazla sorumluluk almanızı ve gerçekçi olmanızı gerektirebilir. Mars’ın Akrep geçişiyle korku ve endişeleriniz bir nebze daha yükselebilir ama zaten gölgelerimizle yüzleşeceğimiz bu dönemde zihnen arınmak kalben istediklerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlayabilir. Ayın 19’unda gerçekleşen Boğa burcundaki Ay tutulması sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleri, öz değerlerinizi vurgulayan alanda gerçekleşiyor. Kariyer kaynaklı finansal durumlarınızda ani sürpriz gelişmeler, aksilikler olabilir ve acil kararlar almanız gerekebilir. Özellikle ortaklı işler, miraslar, nafakalar, kredilerle ilgili konularda çok dikkatli ilerlemelisiniz. Ayın 22 sinden sonra hayata bakış açınızı sorgulayacağınız, yurtdışı ve yabancılarla yapılan işlere, belki eğitim konuları, belki hukuksal davalarla ilgileneceğiniz bir dönem başlıyor.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Kasım ayına ortaklık, evlilik, partner ilişkileri, açık düşmanlıklar ve rakipleri gösteren hayat alanınızda gerçekleşen yeniay enerjisi ile başlıyorsunuz. Yeniaylar yeni başlangıçları gösterir ama burada atacağınız ani, fevri ve beklenmeyen adımlar için gerekli sorumlulukları fazlasıyla almalısınız. Sizin burcunuzda seyahat eden Uranüs ani bitişleri ve başlangıçları işaret ediyor. Varsa ortaklı işleriniz karar vermekte acele etmeyin. Vereceğiniz kararlar kariyerinizi ve toplumsal statünüzü de etkileyecektir. Eş veya partnerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz ve daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

Aranızda fikirsel çatışmalar olabilir. Odak noktanız ikili ilişkilerde olacaktır. Bazılarınız için yeni bir birliktelik, evlilik, nişan veya yeni bir ortaklık söz konusu olabilir. 19 Kasım Ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Ortaklı ilişkiler, evliliğinizle ilgili çok radikal kararlar almanız gerekebilir. Hayatınızda çok önemli olaylar gerçekleşebilir. Kendinizi ilgilendiren konularda dış görüntünüz, sağlığınızla ilgili önemli değişikliklere gidebilirsiniz. Ay sonuna doğru odak noktanız tamamen finansal konularda olacaktır. Ortak paralar, krediler, tazminatlar, vergiler, borçlar daha ön planda olacak görünüyor.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Akrep yeniayı ile başlayacağınız Kasım ayı odak noktanız iş ortamı, iş ilişkileri, sağlığınız, günlük rutininiz ve varsa evcil hayvanlarınız olacaktır. Çok çalışmanız, çok mücadele etmeniz gerekebilir. İş yaşamınızda ani aksaklıklar, beklenmeyen durumlar oluşabilir. Ani bir kararla iş değiştirebilir, yeni bir işe de başlayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara önem vermek ve gerekli kontrolleri yaptırmak gerekebilir. Günlük hayatınızda muhatap olduğunuz insanlarla ilişkilerinizde oluşabilecek gerilimlere karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Yaşadığınız problemler karşısında bakış açınızı yeniden gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Ve Boğa burcunda oluşan dolunay çok önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Endişe ve korkularınız tetiklenirken sağlıkla ilgili konular ortaya çıkarabilir. Çok çalışmaktan ve sürekli bir şeyleri planlamaktan zihinsel olarak yorulmuş olabilirsiniz. Bazılarınızın kariyerinde sonlanmalar, iş hayatı ile ilgili olumsuz haberler gelebilir. Bir iş fırsatı kaçabilir veya iş ortamınızdan birisi ayrılabilir. Kariyerle ilgili bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Ve bazı insanların hiç göründüğü gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Ay sonuna doğru Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle odak noktanız her türlü ikili ilişkilerde olacaktır. Bu alanda Güney Ay Düğümünün de olması evlilik, ortaklık, sağlık ve kardeş ilişkilerinde bazı sıkıntıların yaşanabileceğini gösterir.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Akrep yeniay enerjisiyle başlayacağınız Kasım ayı odak noktanız aşk, çocuklar, yetenekleriniz, hobileriniz, yatırımlarınızda olacak. Bu ay çok flörtöz olabilir, bütün konsantrasyonunuzu aşk ilişkilerine yöneltebilir, yeni bir aşk ilişkisine adım atabilirsiniz. Uranüs’ten aldığınız karşıtlıkla düzgün giden ilişkilerinizde gerilimde yaşayabilirsiniz. Varsa çocuklarla ilgili eğitim, evlilik gibi konularda yoğunlaşmanız, beklenmeyen ani aksilikler karşında mücadele etmeniz gerekebilir. Sürpriz çocuk haberleri de söz konusu olabilir. Hobilerinizde ilgilenebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Ani yatırım kararları almanız da mümkündür. Boğa burcunda oluşacak Ay Tutulması sizlerin sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerine ışık tutuyor. Hayatınızdan bazı kişileri, bazı arkadaşlarınızı çıkarmak isteyebilirsiniz. Yeni çevrelere girmek, yeni insanlarla tanışmak isteği içinde olabilirsiniz. Kariyer çevrenizle ilgili radikal değişimler söz konusu olabilir. Hayattaki hedef ve ideallerinizle ilgili yol ayrımında sert kararlar almaya gidebilirsiniz. Belki bir ilişkiyi bitirebilir, belki kariyer değişikliğine gidebilirsiniz. Ayın 22’sinden sonra Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçişi gündeminize iş yaşamı, iş ilişkileri, günlük rutininiz ve sağlıkla ilgili konuları getirecektir.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Kasım ayına ev, aile, yuva konularına ışık tutan yeniay enerjisi ile başlıyorsunuz. İçsel olarak hissettiğiniz yolunda gitmeyen, açıkça konuşulmayan sorunları çözmek üzere harekete geçmek isteyebilir hatta sorunu kökünden halletmeye meyledebilirsiniz. Eş, partner kaynaklı sorunlar daha fazla mücadele gerektirebilir. Her türlü ailevi ilişkiler ön planda ve gerilimli olabilir. Beklenmedik kopuşlar, mal, mülk konularında anlaşmazlık olabilir. Veya aniden taşınmaya karar verebilirsiniz. 19 Kasım’da gerçekleşen Ay Tutulması kariyer ve toplumsal statünüzü anlatan bir alanda. Aynı zamanda dolunay olduğu için bu alanda yaşamınızı değiştirecek birtakım sonuçlar ortaya çıkabilir. Bir çoğunuz iş değiştirebilir, kariyerinizdeki statü değişebilir veya farklı bir kariyer arayışı içine girebilirsiniz. Bazılarınızın ise evlenerek, boşanarak veya anne-baba olmaya karar vererek toplumsal statüsünde değişimler olabilir. Ay sonuna doğru Merkür ve Güneş’in Yay burcuna geçişiyle aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Yeni bir ay yepyeni bakış açıları, farkındalıklarla yakın çevre ilişkilerinde, ticari faaliyetlerinizde, internet üzerinden yaptığınız işlerde, seyahatlerinizde destekleyici olacaktır. Gelen değişimlere direnmek yerine gerekli sorumlulukları almak, engel gördüklerinizi fırsata çevirebilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça yüksek olacağından sürekli plan ve programlar yapabilirsiniz. Yeni eğitim fırsatları, ticari faaliyetlerde şanslar yakalamak mümkündür. Merkür’ün de Akrep burcuna geçişiyle kariyerinizde gerekli düzenlemeleri yapmak için bazı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşler, kuzenlerle ilişkilerinizde sıkıntılar, iletişim problemleri daha fazla efor harcamanızı gerektirebilir. Ticari faaliyetlerde, ilişkilerde sakin ve dikkatli olmak zorundasınız. 19 Kasım’da gerçekleşen Boğa burcundaki Ay tutulması sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerin farkına varacağınız ve gerçek isteklerinizde ciddi bir dönüşüm yaşayacağınız kadersel bir dönemeç olabilir. Yurtdışı ve yabancılarla yapılan işler, yurtdışına gitme, yurtdışında eğitim alma süreçleri başlayabilir. Davalarla ilgili konular sonuçlanabilir Basın-yayın, sosyal medya konularında çalışmalarınız varsa hareketlenmeler olabilir. Venüs ve Uranüs arasındaki olumlu görünüm ani başlayan bir gönül ilişkisi veya devam eden bir aşk ilişkisini daha üst, görünür bir seviyeye taşımanızı sağlayabilir. Veya beklenmedik bir yatırım fırsatı getirebilir. Ay sonuna doğru Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle evle, aileyle ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Kasım ayı Akrep enerjileri ile finansal konulara odaklanarak başlıyor. Maddi kaynaklar, öz kaynaklar konusunda çözümler bulmaya çalışmak, paranızı nasıl değerlendirmek istediğiniz çok ön planda olabilir. Bir mülk satmaya veya almaya uğraşıyor olabilirsiniz. Bazılarınız kariyerle ilgili bir şans, yeni bir iş fırsatı yakalayabilir. Beklenmedik, ani kariyer krizleri de olabilir. Sürpriz bir borç ortaya çıkabilir. Para akışınız konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. 19 Kasım Boğa burcu Ay Tutulması sizin finans ve kariyer aksında gerçekleşen tutulmaların ilki oluyor. 2022 yılı boyunca tutulmaları bu aks üzerinden deneyimleyeceksiniz. Duygusal sonlanmaları gösteren tutulma yine parasal konuları işaret ediyor. Aileden, eşten, ortaklıklardan gelen paralar, krediler, vergiler, borçlarla ilgili dönüşümler yaşamanız söz konusu olabilir. Sürpriz bir miras konusu gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konularda tetiklenme olabilir veya okült konulara ilginiz artabilir. 22 Kasım’dan sonra Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçişi yakın çevre iletişimi, ticari faaliyetler ve kısa seyahatleri, eğitim konularını gündeminize getirebilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay enerjisi ile Kasım ayına büyük yeniliklerle başlayabilirsiniz. Girişimleriniz, hareketleriniz, ışığınız ve iletişiminizle son derece dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Bu ay kendinizle, dış görüntünüzle, ilişkilerinizle ilgili değişiklik yapmak istediğiniz kararlarınız olabilir. Genel sağlığa ve ilişkilerinizdeki gerginliklere dikkat etmeniz gerekiyor. Uranüs’ün yaptığı karşıtlık sonucu beklenmeyen tartışmalar içinde kalabilir, düşünceleriniz ve söylemleriniz yüzünden ani kopuşlar yaşayabilirsiniz. 19 Kasım’da gerçekleşen Boğa burcundaki Ay tutulması da ikili ilişkileri işaret eden alanda gerçekleşiyor. Aynı zamanda bir dolunay olduğu için duygusal sonlanmaları da gösterir. Bu yüzden evlilik, iş ortaklığı, sosyal ilişkiler veya davalarla ilgili bir hareketlenme olabilir, sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu her zaman olumsuzlukları göstermez. Bazen evlilik veya aşk hayatında giden problemli bir sürecin sonuna gelinmesi, konuşulması ve dönüştürülmesi şeklinde de çalışabilir. Genel olarak boşanmalar, ortaklıkların feshi, ticari ilişkilerin bitişi ile ilgili durumları tetikleyecektir. 22 Kasım’dan sonra Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçişi odak noktanızı finansal konulara yönlendirecektir. Harcamalarınızı dengeleyecek arayışlar içinde olabilir bazılarınız ise yeni bir iş fırsatı veya kariyerle ilgili görüşmeler yapıyor olabilirsiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Akrep burcunda oluşan yeniayın ışığı enerjinizde düşüklük, içe dönme isteği, geri planda sürekli bir şeyleri planlama, programlama şeklinde yansıma yapabilir. Fiziksel ve ruhsal olarak zorlayıcı olacak bu süreç hayatınızdaki değişiklikleri daha iyi gözlemlemeyi, bazı konuların daha iyi farkına varmanızı sağlayabilir. Beklemediğiniz, kontrol dışı durumları kafaya takabilir, arkanızdan konuşulanları, iş çevirenleri duyabilirsiniz. 19 Kasım Boğa Ay Tutulması iş ortamı, iş arkadaşlarıyla ilişkiler, günlük rutin düzeniniz ve sağlıkla ilgili konularda ortaya net sonuçlar çıkmasını sağlayabilir. Çalışma biçiminizde değişiklikler, bazı iş arkadaşlarınızın ayrılması veya kariyerle ilgili yön değişikliklerine karar verebilirsiniz. Günlük rutininizde değişiklikler gerçekleşebilir. En önemlisi sağlık evinizde olan bir ay tutulması bu konuda daha dikkatli olmanızı gerektirebilir. Ay sonuna doğru burcunuza geçecek Güneş ve Merkür’ün etkisi fiziksel ve zihinsel olarak canlanma getirecektir. Odak noktanız kendiniz, kararlarınız, iletişiminiz olarak ön plana çıkabilir. Bu alanda Güney Ay Düğümünün olması özellikle sağlıkla ilgili konulara dikkat çekebilir. Kariyerle ilgili sıkıntılar ve yakın çevre, kardeşlerle ilgili problemler gündeme gelebilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Yeniay enerjisi ile başladığınız Kasım ayında arkadaşlarla veya sosyal yaşantınızla ilgili köklü başlangıçlar, değişimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bireysel yaşantınızda veya aşk hayatınızdaki ani değişiklikler, varsa çocuklarla ilgili beklenmeyen durumlar çevre değiştirmenizi gerektirebilir. Merkür’ün de Akrep burcuna geçişiyle işten kaynaklanan finansal konular gündeminizde olabilir. Boğa burcundaki Ay Tutulması özel hayatınızla ilgili çok önemli bir dönemece işaret edebilir. Ani bir evlilik kararı almanız mümkündür. Bu süreçte Venüs’ün burcunuzda seyahat etmesi finansal konularda, işle ilgili durumlarda olumlu sonuçlar almanızı destekliyor. Ay sonuna doğru Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçişi ile birlikte biraz daha içe yönelik, iş, kariyer durumları ve hayata bakış açınızı sorguluyor olabilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşen Mars-Neptün olumlu etkisi iş ve ilişkilerinizde yapmak istediklerinizle ilgili akıcı bir enerji sağlayacaktır.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Kasım ayının ilk günlerinde gerçekleşen yeniay kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili tutkuyla istediğiniz yeni başlangıçlara sebep olabilir. Kariyerinizle ilgili ani ve beklenmedik çıkışları yapabilmek için gerekli sorumlukları almak ve disiplinli olmak zorundasınız. Ayağınıza gelen şans ve fırsatlar için iyice düşünüp, akıllı kararlar vermek gerekebilir. Merkür’ün kariyer evinize geçişi işle ilgili konularda fikirsel engeller, iletişimde aksaklıkları tetikleyebilir. Ciddi, sakin ve sorumluluk sahibi olmanız engelleri aşmanız konusunda yardımcı olacaktır. Ve 19 Kasım Ay tutulması içsel dünyanızdaki konular, aile ilişkilerine ışık tutuyor. İş ve ev arasında denge kurmak, maddi ve manevi sahip olduklarınızın farkına varmak hayata bakış açınızı yeniden gözden geçirmenizi gerektirebilir. Kasım ayı boyunca odak noktanız kariyerle ilgili konular olurken ay sonunda gerçekleşen Merkür-Güneş kavuşumu ve Mars-Neptün üçgeninin etkisi istediğiniz olumlu sonuçlara ulaşmanıza destek verecektir. Yeni bir anlaşma, finansal getiriler olabilir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Kasım yeniayı enerjileri eğitim hayatı, yabancılarla yapılan işler, sosyal medya, basın yayın konuları veya hukuksal süreçlerde etkisini gösterebilir. Çok arzuladığınız bir eğitim programına (yurtdışı da olabilir) başlayabilir, burs başvurusunda bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler, kardeşler, kuzenlerle ilişkilerde beklenmedik durumlar hayata bakış açınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir. Merkür’ün de Akrep burcuna geçişiyle bu konular hız kazanırken Merkür ve Mars kareleri sorumluluklarla ilgili sizi zorlayabilir, karşınıza engeller çıkabilir. Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulması özellikle eğitim hayatı, ticari faaliyetlerde dönüm noktası olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi kaynakların farkına varabilir, şans ve fırsatlar için daha fazla mücadele etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Ay sonunda Mars-Neptün üçgeninin etkisi hayallerinize bir adım daha yaklaşmanızı destekleyecektir.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
X