2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne denir ki canim çiçekleri zaten odaya göndermiyor çoğu hastane girişte tutuyor. Herkesin doğumu ayrı sen normal.dogum mu yapacaksan devlet hastanesini düşünebilirsin.

Bende yarına aldim randevu 10.9 cıkmış aylar sonra
Bnmde randevu var canım yarın 3 te seninki kaçta. Senin son kontrol iyi geçmişti demi. Bende 5-6 kilo aldım aslında yiyorum da kendimce ama son zamanlarda hep ben bu zamanlarda bu kadar değilim 3-4 aylıkken böyleydim diyor görenler art niyetle diyemiyorlar biliyorum ama tartıda ilerlemeyince stres yaptım inş bebeklerimiz gelişim olarak iyidir

8 den iyi yükselmiş kuzu
Evet canım iyi yükseldi ama 2 tane içiyorum 2 ayı gecti
Ben zübeydeye gitmiyorum ama.artik canım şehir hastanesine gidiyorum kontrol iyiydi.kilosuda 1750 kusur dedi 2 hafta önce bende almadim kilo 4 bucuk kilo almışim sanmiyorum gelişiminde bisey.olsa derdi

Valla canım ben bilemedim ben güvende hissettiğim yeri tercih ederim kulaktan dolma şeylere çok bakmam.Tamam devlet hastanesi ücretsiz maddi olarak elinde kalır o para ama devlet hastanesine güveniyorsan ben şahsen buradaki devlet hastanesine hiç güvenmiyorum insan gibi davranmıyorlar.

En iyisini sen bilirsin ama devlette oyle istediğin doktor ameliyata girmiyo diye biliyorum ben bu zamana.kadar bu doktorla gelmişsin

Canı CnM bnm ilk doğum araştırmadaydı kızlı erkekli çok kalabalık grup vardı erkeklerin olması beni çok etkiledi ben Bi daha devlette olmaz dedim senin gibi ama onun dışında hepsi temizlik görevlisine kadar o kadar iyiydi ki ilgili.. Şimdi özele gidiyorum kadın Dr tabi ark da aynı hastanede doğum yaptı o gün tek bnm doğumum vardı herkes benimle ilgilendi dedi çok memnundum. Burda gördüm geçenlerde hemşireler ilgisiz diyenler olmuş.. Galiba bu iş şans meselesi tabi işini iyi yapmakla da ilgili..ekipte biri şen olur tüm ekibe yayar o enerjiyi fln.. Bi de korona korkusu var herkeste yaklaşmak isteniyor kimse kimseye belki onun da etkisi.. O yüzden yardımcı olamadım biliyorum ama inşallah doğumun olacağı zaman Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işimiz yolunda gitsin

Canım benim bir arkadaşım ünlü bir hastanede 1 ay önce görümcesi, 1 ay sonra kendisi doğum yaptı . Doğumu yaptıran doktor aynı doktordu .ikiside son anda sezeryana alındı . Görümcesine o kadar çok sıkıntı yaşatmışlar ki , hemşireler falan hiç ilgilenmemiş . Benim arkadaşımın doğumunda da hemşireler ebeler başından ayrılmamış . Herşeyiyle ilgilenmişler . Son ayda başka yere gidemeyeceğim için mecbur bende orada yaptım doğumu dedi, ama benim şansıma öyle olmadı dedi . Yani neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama , denk geldiğimiz hemşirenin ,ebenin vicdanına kaldık sanırım hepimiz

Aynen bişey olsa derdi canım maşallah çok iyi gelişimi de yarın hayırlı haberlerle dönelim inşallah

Yengem 1 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptı acıdan bağırmadan yani bunalmış maskeyi biraz indirmek istemiş resmen hakaret etmişler izin vermemişler maske ile sancı çekip doğurdu tamam korona var tehlikeli vs ama bu kadar da olmaz

Hastanedeki görevli doktordan anestezicisine ebesinehasta bbakicisina kadar hepsi bir ekip isi, doktor ekibini koordine ederse sorun olmuyor. Ben özel muayeneye gittim doğumum özel hastanede oldu hic görmediğim ekipte doktorumun sayesinde sorun yaşamadım.
Ablam özel muayeneye gitti doktoru h.sonu olduğu icin tenezzül edip gelmedi bilmediği ebe hemşire ile normal.dogummyapti doğumdan sonra gelmis kontrole 2..dogumu özel hastanrde her zaman kontrolünü takibini yapan doktoruydu sikinti olmadi. Para vermekte degil şans mi desem doktorun vicdanına kalan durum mu desem bilemedim

Köpek muamelesi yapıyorlar insanlara nr aile hekimlerinin nr de hastanelerin tutumlarını beğeniyorum.kizim başını yardıginda gittik cok.sukur.kotu muamele yapmadılar ama aile hekimleri ilaç yazmaktan öteye geçmek istemiyorm

Cidden öyle ne hakaretler etmişler o yüzden hep duam rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah

Geçen gün araştırma hastanesinin aciline gittim o kadar ilgili guleryuzluydu ki herkes bende şaşırmadım değil hep kötü davrandıkları söylenir ama doktor herşeyi tek tek açıkladı konuştuk diğer görevliler de öyle içim çok rahat ayrıldım oradan

Cidden öyle ne hakaretler etmişler o yüzden hep duam rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Aminn ben de hep öyle dua ediyorum ozeli devleti bazen hiç fark etmiyor Rabbim iş ahlaki olan merhametli becerikli insanlarla karsilastirsin hepimizi

Allah iyileri yoldaş etsin bizlere inşallah

En iyisini sen bilirsin ama devlette oyle istediğin doktor ameliyata girmiyo diye biliyorum ben bu zamana.kadar bu doktorla gelmişsin
Burdaki devlette 1 tane doktor var suan ya bende ozel istiyorm esimde zaten sen ne dersen o olsun dedi hic dert degl para ama ya memnun kalmazsam sonra cok icime oturur okdr pra verdim diye bilemedm komsu resmen kafami corba etti
Aynen kesinlikle sans ya Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah
Aynen oyle nasil olucak blmiyorm kadin basindan gecenleri anlatip pisman olduk deyince birde cevremdeki herkes neden devlettekine gitmiyorsun diyor devlet has. Evimn hemen ust caddesinde evime cok cok yakin ozel hastane 45 dk yol gidiyoruz oglum var dogmda gelip gorme sansi var diger turlu ben taburcu olunca gelip goreblicek + si - si cok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…