- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Ne denir ki canim çiçekleri zaten odaya göndermiyor çoğu hastane girişte tutuyor. Herkesin doğumu ayrı sen normal.dogum mu yapacaksan devlet hastanesini düşünebilirsin.Kizlarrr kafam cok karisti bana biraz yardim edin nolurrr
Cevremde cogu kisi devlet hastanesinde cok basarili olan bi doktora dogumunu yaptirdi doktor normale bile giriyor isterseniz 15 senedir burdaki hastanede ben oglumda baska bir hastanenin doktoruna ameliyat oldum hemsireler cok acimasizdi ve cok korktum devlette asla dogrmam dedm
Simdi gittigim ozelin doktorunu hic tanimiyrum cok yakin arkadasim 2 sezrryani onda oldu ve cok memnun kaldi dogum suan orda 5 bin tl 1 gce yatisli, demin bi komsumuz geldi kapidan ugradi gelini benm gttigim.ozele gidip dogum yapmis kizin gece suyu geliyor 2 cm aclma var normal cok ugrastirir diye kizi sezrfyana almislar hemsireler cok suratsiz hic memnun kalmadik sende gidip orda olma parana yazik gelen cicekleri bile odaya cikarmamislar kaybolmus akrabalari biz cicek gondefdik almadnz m diye sorunca haberm yok fln demisler birde apartmanda bir komsumuz dha ayni doktora ayni hastaneye sezeryan olmus oda cok pisman.oldum demis kafam cok karisti hatta kadn bana sende pisman olursun o parayla koluna bilezik yap dedidevletteki doktor gercekten cok iyi herkes memnun ama ben oglumda cok korktm
Bnmde randevu var canım yarın 3 te seninki kaçta. Senin son kontrol iyi geçmişti demi. Bende 5-6 kilo aldım aslında yiyorum da kendimce ama son zamanlarda hep ben bu zamanlarda bu kadar değilim 3-4 aylıkken böyleydim diyor görenler art niyetle diyemiyorlar biliyorum ama tartıda ilerlemeyince stres yaptım inş bebeklerimiz gelişim olarak iyidirBende yarına aldim randevu 10.9 cıkmış aylar sonra
Evet canım iyi yükseldi ama 2 tane içiyorum 2 ayı gecti8 den iyi yükselmiş kuzu
Ben zübeydeye gitmiyorum ama.artik canım şehir hastanesine gidiyorum kontrol iyiydi.kilosuda 1750 kusur dedi 2 hafta önce bende almadim kilo 4 bucuk kilo almışim sanmiyorum gelişiminde bisey.olsa derdiBnmde randevu var canım yarın 3 te seninki kaçta. Senin son kontrol iyi geçmişti demi. Bende 5-6 kilo aldım aslında yiyorum da kendimce ama son zamanlarda hep ben bu zamanlarda bu kadar değilim 3-4 aylıkken böyleydim diyor görenler art niyetle diyemiyorlar biliyorum ama tartıda ilerlemeyince stres yaptım inş bebeklerimiz gelişim olarak iyidir
Valla canım ben bilemedim ben güvende hissettiğim yeri tercih ederim kulaktan dolma şeylere çok bakmam.Tamam devlet hastanesi ücretsiz maddi olarak elinde kalır o para ama devlet hastanesine güveniyorsan ben şahsen buradaki devlet hastanesine hiç güvenmiyorum insan gibi davranmıyorlar.Kizlarrr kafam cok karisti bana biraz yardim edin nolurrr
Cevremde cogu kisi devlet hastanesinde cok basarili olan bi doktora dogumunu yaptirdi doktor normale bile giriyor isterseniz 15 senedir burdaki hastanede ben oglumda baska bir hastanenin doktoruna ameliyat oldum hemsireler cok acimasizdi ve cok korktum devlette asla dogrmam dedm
Simdi gittigim ozelin doktorunu hic tanimiyrum cok yakin arkadasim 2 sezrryani onda oldu ve cok memnun kaldi dogum suan orda 5 bin tl 1 gce yatisli, demin bi komsumuz geldi kapidan ugradi gelini benm gttigim.ozele gidip dogum yapmis kizin gece suyu geliyor 2 cm aclma var normal cok ugrastirir diye kizi sezrfyana almislar hemsireler cok suratsiz hic memnun kalmadik sende gidip orda olma parana yazik gelen cicekleri bile odaya cikarmamislar kaybolmus akrabalari biz cicek gondefdik almadnz m diye sorunca haberm yok fln demisler birde apartmanda bir komsumuz dha ayni doktora ayni hastaneye sezeryan olmus oda cok pisman.oldum demis kafam cok karisti hatta kadn bana sende pisman olursun o parayla koluna bilezik yap dedidevletteki doktor gercekten cok iyi herkes memnun ama ben oglumda cok korktm
En iyisini sen bilirsin ama devlette oyle istediğin doktor ameliyata girmiyo diye biliyorum ben bu zamana.kadar bu doktorla gelmişsinKizlarrr kafam cok karisti bana biraz yardim edin nolurrr
CnM bnm ilk doğum araştırmadaydı kızlı erkekli çok kalabalık grup vardı erkeklerin olması beni çok etkiledi ben Bi daha devlette olmaz dedim senin gibi ama onun dışında hepsi temizlik görevlisine kadar o kadar iyiydi ki ilgili.. Şimdi özele gidiyorum kadın Dr tabiKizlarrr kafam cok karisti bana biraz yardim edin nolurrr
Evet sivaslıyım canımEğer isminizdeki şehirse hemşehriyizsarma mantı içli köfte sulu köfte börek poğaça kurabiye yapıp atayım 2 şer poşet
Canım benim bir arkadaşım ünlü bir hastanede 1 ay önce görümcesi, 1 ay sonra kendisi doğum yaptı . Doğumu yaptıran doktor aynı doktordu .ikiside son anda sezeryana alındı . Görümcesine o kadar çok sıkıntı yaşatmışlar ki , hemşireler falan hiç ilgilenmemiş . Benim arkadaşımın doğumunda da hemşireler ebeler başından ayrılmamış . Herşeyiyle ilgilenmişler . Son ayda başka yere gidemeyeceğim için mecbur bende orada yaptım doğumu dedi, ama benim şansıma öyle olmadı dedi . Yani neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama , denk geldiğimiz hemşirenin ,ebenin vicdanına kaldık sanırım hepimizKizlarrr kafam cok karisti bana biraz yardim edin nolurrr
Aynen bişey olsa derdi canım maşallah çok iyi gelişimi de yarın hayırlı haberlerle dönelim inşallahEvet canım iyi yükseldi ama 2 tane içiyorum 2 ayı gecti
Ben zübeydeye gitmiyorum ama.artik canım şehir hastanesine gidiyorum kontrol iyiydi.kilosuda 1750 kusur dedi 2 hafta önce bende almadim kilo 4 bucuk kilo almışim sanmiyorum gelişiminde bisey.olsa derdi
Yengem 1 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptı acıdan bağırmadan yani bunalmış maskeyi biraz indirmek istemiş resmen hakaret etmişler izin vermemişler maske ile sancı çekip doğurdu tamam korona var tehlikeli vs ama bu kadar da olmazCanım benim bir arkadaşım ünlü bir hastanede 1 ay önce görümcesi, 1 ay sonra kendisi doğum yaptı . Doğumu yaptıran doktor aynı doktordu .ikiside son anda sezeryana alındı . Görümcesine o kadar çok sıkıntı yaşatmışlar ki , hemşireler falan hiç ilgilenmemiş . Benim arkadaşımın doğumunda da hemşireler ebeler başından ayrılmamış . Herşeyiyle ilgilenmişler . Son ayda başka yere gidemeyeceğim için mecbur bende orada yaptım doğumu dedi, ama benim şansıma öyle olmadı dedi . Yani neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama , denk geldiğimiz hemşirenin ,ebenin vicdanına kaldık sanırım hepimiz
Köpek muamelesi yapıyorlar insanlara nr aile hekimlerinin nr de hastanelerin tutumlarını beğeniyorum.kizim başını yardıginda gittik cok.sukur.kotu muamele yapmadılar ama aile hekimleri ilaç yazmaktan öteye geçmek istemiyormYengem 1 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptı acıdan bağırmadan yani bunalmış maskeyi biraz indirmek istemiş resmen hakaret etmişler izin vermemişler maske ile sancı çekip doğurdu tamam korona var tehlikeli vs ama bu kadar da olmaz
Cidden öyle ne hakaretler etmişler o yüzden hep duam rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallahKöpek muamelesi yapıyorlar insanlara nr aile hekimlerinin nr de hastanelerin tutumlarını beğeniyorum.kizim başını yardıginda gittik cok.sukur.kotu muamele yapmadılar ama aile hekimleri ilaç yazmaktan öteye geçmek istemiyorm
Haftaya kontrole girmeden kan testi istedi ona göre mi bilmiyorum ama 15 tane yazdı aynı ilaçtanHadi ya doğuma kadar mı olacak bu takviye
15 serum mu canımHaftaya kontrole girmeden kan testi istedi ona göre mi bilmiyorum ama 15 tane yazdı aynı ilaçtan
Aminn ben de hep öyle dua ediyorum ozeli devleti bazen hiç fark etmiyor Rabbim iş ahlaki olan merhametli becerikli insanlarla karsilastirsin hepimiziCidden öyle ne hakaretler etmişler o yüzden hep duam rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Allah iyileri yoldaş etsin bizlere inşallahGeçen gün araştırma hastanesinin aciline gittim o kadar ilgili guleryuzluydu ki herkes bende şaşırmadım değil hep kötü davrandıkları söylenir ama doktor herşeyi tek tek açıkladı konuştuk diğer görevliler de öyle içim çok rahat ayrıldım oradan
Amin canım aminAminn ben de hep öyle dua ediyorum ozeli devleti bazen hiç fark etmiyor Rabbim iş ahlaki olan merhametli becerikli insanlarla karsilastirsin hepimizi
Burdaki devlette 1 tane doktor var suan ya bende ozel istiyorm esimde zaten sen ne dersen o olsun dedi hic dert degl para ama ya memnun kalmazsam sonra cok icime oturur okdr pra verdim diye bilemedmEn iyisini sen bilirsin ama devlette oyle istediğin doktor ameliyata girmiyo diye biliyorum ben bu zamana.kadar bu doktorla gelmişsin
Aynen kesinlikle sans ya Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallahCanı
CnM bnm ilk doğum araştırmadaydı kızlı erkekli çok kalabalık grup vardı erkeklerin olması beni çok etkiledi ben Bi daha devlette olmaz dedim senin gibi ama onun dışında hepsi temizlik görevlisine kadar o kadar iyiydi ki ilgili.. Şimdi özele gidiyorum kadın Dr tabiark da aynı hastanede doğum yaptı o gün tek bnm doğumum vardı herkes benimle ilgilendi dedi çok memnundum. Burda gördüm geçenlerde hemşireler ilgisiz diyenler olmuş.. Galiba bu iş şans meselesi tabi işini iyi yapmakla da ilgili..ekipte biri şen olur tüm ekibe yayar o enerjiyi fln.. Bi de korona korkusu var herkeste yaklaşmak isteniyor kimse kimseye belki onun da etkisi.. O yüzden yardımcı olamadım biliyorum ama inşallah doğumun olacağı zaman Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işimiz yolunda gitsin
Aynen oyle nasil olucak blmiyorm kadin basindan gecenleri anlatip pisman olduk deyince birde cevremdeki herkes neden devlettekine gitmiyorsun diyor devlet has. Evimn hemen ust caddesinde evime cok cok yakin ozel hastane 45 dk yol gidiyoruz oglum var dogmda gelip gorme sansi var diger turlu ben taburcu olunca gelip goreblicek + si - si cok yaniCanım benim bir arkadaşım ünlü bir hastanede 1 ay önce görümcesi, 1 ay sonra kendisi doğum yaptı . Doğumu yaptıran doktor aynı doktordu .ikiside son anda sezeryana alındı . Görümcesine o kadar çok sıkıntı yaşatmışlar ki , hemşireler falan hiç ilgilenmemiş . Benim arkadaşımın doğumunda da hemşireler ebeler başından ayrılmamış . Herşeyiyle ilgilenmişler . Son ayda başka yere gidemeyeceğim için mecbur bende orada yaptım doğumu dedi, ama benim şansıma öyle olmadı dedi . Yani neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama , denk geldiğimiz hemşirenin ,ebenin vicdanına kaldık sanırım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?