2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bişey olsa derdi canım maşallah çok iyi gelişimi de yarın hayırlı haberlerle dönelim inşallah
Inşallah canım sen hangi hastaneye gidiyodun
Bizim aile hekimi cok iyi hatta hemşirelerde hiç kötü davranmadılar eski evimin orda ama degistirmedim bilerek
Herkesi memnun edemezler canım illa kötü yorum olcak istiyosan turkiyenin en iyi hastanesine git yine kötü yorum yapan birini bulursun

İnşallah tutar canım valla bu bebelerin işi belli olmuyo
Ne enteresandır degil mi kimi bebek meme.duskunu olur biraktiramazsin kimisi de ağzına almıyor.kizimda ağiz yarası oldu emziği bırakmasına vesile oldu hic zorlanmadık.arkadasimin kizi kreşe gidiyrodu emziği vardi ne şarkılar yazdı emzigine zar zor biraktilar

Aynen öyle ben 1 aylıkken zorla emzige alıştırdım çünkü beni emme bankası olarak kullanıyodu emdikçe gazı oluyordu ağlıyodu emzigi verdim attı başka denedim almadı attı en sonunda nuk u aldı diğerlerini almadı, emzikten sonra baya rahatlamıştım wee baby kullandık daha sonra da 3 yaşında bıraktırdım içine böcek girmiş diyerek

Hareketle ilgisi yok canım bazen Plesanta dan kaynaklı hareket hissedilmiyor
Canim ben algilamak istedigim gibi algilamisim zaten hareketlerinden belli olmuyormus downlu oldugu bugun tekrar arastirdm.. 1bucuk aydir randevu da alamiyorm devlete gidiyordm ozele gitmek istedm 316tl tahlil haric dedi cok para yaa
Merak ediyorum kizimi sagligi nasil diye

Canım boşver kimse kafanı almak bullak etmesin aslında sana diyorum bende bu gebeliğimde ne yapacağımı bilemedim sonra düşündüm herşey şans kısmet o gün inşallah merhametli güzel insanlarla karşılaşırız. Bence özelde yap yine devlet hastanesine göre iyi olma şansı daha yüksek. Birazda bizim psikolojimizde önemli doğuma girerken herşey güzel olacak diye gitmek lazım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Orasi oyle canim aman valla napalim ne cikarsa bahtimiza dicez artik
Ay insallah yuregi guzel insanlar ciksin ins sorunsuz bi dogum olsun hepimiz icin saglikla kavusalim

Kızlar 30 haftayı geçenler kontrolleriniz 2 haftaya düştü mü ne kadar zamanda kontrole gitmeye başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…