2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana neden 1 ay sonra gel dedi ki acaba bu kadın nst bağlandın mı hiç şimdi ben 1 hafta önde gidiyorum ama 33 haftayı şuan ama bana 1 ay sonra gel dedi
Nst ye henüz hiç girmedim. Kontrollerde pek sikayetim de olmadi ağrı sanci gibi.
Sizin doktor belki gerek görmemiştir 2 haftaya bir çağırmayı. Bazı doktorlar 4 haftaya 1 devam ediyor başkaları da yazmıştı sanırım.

Kızlar bu hastane seçiminde ben de çok kararsızdim kaç TL olursa olsun özelde yapayım filan diyordum 7 yıllık evlilik boyunca bir sürü tüp bebek denemesinde binlerce lira harcayınca bunlar devede kulak gibi geliyordu
Fakat plesenta previa tanısı konunca illa ki eğitim araştırma hastanesinde yapmak gerekiyormus e burda da doğuma kimin gireceği belli değil asistan mi uzman mi? ebeler hemşireler stajyer olabilir bu tarz bir vakayi incelemek için öğrenciler girip çıkabilir ve söz söyleme hakkımız da olmayacak
Hersey olacağına varıyor gerçekten hiç plan yapmamak lazımmis bakalım süreç nasıl devam edecek
hepinizden bu cuma gecesi hürmetine dua istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza amin

Neden illaki arastırma hastanesı? Normal dogum mu yapacaksınız??

Bana neden 1 ay sonra gel dedi ki acaba bu kadın nst bağlandın mı hiç şimdi ben 1 hafta önde gidiyorum ama 33 haftayı şuan ama bana 1 ay sonra gel dedi
Bende en son 30 haftadayım 1 ay sonra gelirsin dedi sonra 2 haftada bir alacak canim.sorun yoksa doktorun almamıştır

Plesanta previa bildiğiniz gibi özel bir durum ama işinin ehli doktorlar için sık karşılaşılan kolay bir durum Allahım sağlıklı bir doğum nasip etsin. Sizin gibi benimde durumum zorlu benimde 4. Sezeryanım olacak dikiş yerleştim baya incelmiş inşallah sağ salim doğurup evlatlarımıza kavuşuruz

Kızlar 30 haftayı geçenler kontrolleriniz 2 haftaya düştü mü ne kadar zamanda kontrole gitmeye başladınız
Benim doktorum 32 den sonra sıklaştırıyor yani bana 32. 35. 37.38. 39. hafta çağırıyorum arada başka acil bir durum olmazsa dedi. her doktorun tarzı farklı. nst ye de 35. haftada bağlıyor, haftaya gidince gireceğim

Neden illaki arastırma hastanesı? Normal dogum mu yapacaksınız??
Doğum yapacağım hastanede bebek yoğun bakım ünitesi olması lazımmış çok kan kaybı olabileceği için fazlaca yedek kan olması lazımmis vs vs doğumun ne şekilde olacağı belli değil henüz ama büyük ihtimalle sezeryan denildi bakalım

lokman hekime gidiyorum canım arada da evin yakında devlet hast var ona da gidiyorum.. Pandemi hastanesi olmasa yakındaki de çok iyi en azından dr

Amin Allah yardımcınız olsun inşallah yaşadığım şehirde doktor bakımından da hastane bakımından da çok seçenek yok maalesef

Bugün kontrole gittim yine, bebeğim 2450 gram olmuş boyu da 46 cm olmuş. 32+6 olması gerekirken 34+4 çıkıyor. Sıkıntı yok dedi doktor ama inşallah haftası daha hızlı artmaz. 2 haftaya kadar normal sanırım

Bu arada alışveriş işini de tamamladım, evde yerleştirirken biraz modum düştü, ya bi sıkıntı olursa bebeğim bunları hiç kullanamazsa diye dertlendim. Böyle olunca normal doğum değil de sezaryen olsa diye düşünüyorum, sanki normal doğumda ters bişey olcakmış gibi

Benim ilk oglumda önden gidiyordu simdiki oglumda 1 hafta önde gidiyor.bizim dr da sikinti yok dedi.ve bende ilkinde normal dogum istemiştim ama o bebeğe bağlıymış meğer..akisina birak nasil geleceğini bebeğin belirlesin.Allah korusun aklina kotu bisey getirme.sağlıkla sihhatle gelsin hepimizin evladi

Cnm benim de tüp bebek, dogum tarihini sorduğumda benim de istegimle 19 subatta sezeryanla alırız dedi. 38+4 olacak. Oksapar kullanıyor olmam ve hacettepe de doğum yapacağım için planlı sezeryan istedik acikcasi.
MErhaba canım. Tüp bebeği Hacettepe de mi yaptırdınız ? Memnun kaldınız mı eğer orda yaptırdıysanız. Bende 1. Denemem özelde yapıldı, boş gebelik oldu. İkinciyi Hacettepe de düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…