- 20 Şubat 2018
- 1.535
- 2.276
- Konu Sahibi KurkmantoluS
- #21.286
Al benden de o kadar hiç dışarı çıkmak içimden gelmiyor karnımın alt tarafı ağrıyor sürekli zaten mecbur kalmadıkça evde kalalım kimseyle görüşmüyorum ama yakın cevremde bile çok duyuyorum artık bende canım Allah korusun hepimizi ve bebislerimiziEvet tatlım yaptircam da 28 e kadar yolu varmış bugünlerde hıc dışarı çıkmak istemiyorum doktor için bile ..
Yine sıkı yasaklar geldi geç olsa da

Her ne yersem yiyeyim oluyor uzanmasam bile oluyor gebelik reflüsü diyorlar sanırımKızlar sizde uzandgnz anda yediklernx sanki agnza gelyor mu su geliyoe süreklş agzma benmm neden?
Sen demeden hayatta aklıma nilay ismini niloyaya benzetmemYa keşke bir iki kişi dese anlıcam:) benim görmediğim bişimi var acaba kime desem o ne öyle niloya dedi. :) hala bu sebepten acaba Nilay olmasamı diyorum valla. Ama sanırım Nilay olcak çünkü vazgeçemiyorum![]()

Canım 76 77 Kilo civarındayım şu anda ama ben doktor önermesini beklemedim ailede genetik olduğu için. Genelde duydugum anne kilolaysa ya da bebek kilolaysa şüpheleniyor doktorlar ama zayıf olan da ablan gibi çıkabiliyor. Seni çok etkilemek istemem kuzum ama iyiki yaptirmistim diyorum çünkü tatlıyı çok severim çok yiyordum da frenledim artık kendimi. Allah korusun varsa ve tesbit edilmezse kötü sonuçlara varabiliyorYa söylemek istemeyedebilirsin ama kilo aralığın nedir. Benim doktorum yapmıyo.. Bende yaptırılmasında sakınca görmüyorum. Ya bendede çıkarsa diyorum. Çünkü ablamda zayıftı ama onda gebelik şekeri çıkmıştı.. Acaba başka doktorda yaptırsammı kendi doktoruma güvensemmi bilemedim

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-03-2021
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 50 gün kaldı.
Bebeğinizin derisinin altında yağ biriktikçe, bebeğinizin cildinin rengi koyu kırmızıdan ve şeffaflıktan, pembemsi ve yarı saydam (koyu tenli bebekler için de geçerlidir) hale gelecektir. Hamileliğinizin son yarısında bebeğinizin protein ve yağ talebinde büyük bir artış var. Doğumdan önceki 6-8 hafta içinde bebeğinizin kilosu iki katına çıkacaktır. Nefes darlığı yaşama sıklığınız artabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)