- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Hangisi hatrlamadm da??O söylediğin krem galiba bilmiyorum da krem işe yaramıyor benim kopacak gibiydi yarık oldu uyguna aldım evde eczane diye Bi siteden Bi bak bence yazık günah sanada acısı fena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi hatrlamadm da??O söylediğin krem galiba bilmiyorum da krem işe yaramıyor benim kopacak gibiydi yarık oldu uyguna aldım evde eczane diye Bi siteden Bi bak bence yazık günah sanada acısı fena
Sari akinti bende de var hala gecmedi. Doktor kultur aldi sonucu bekliyorum. Ayni sekilde hemoroidde var. normal dogum yaptigima sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum hic boyle hayal etmemistmKizar merhaba sürekli okumaya çalışıyorum doğumdan beri pek aktif değilim annem ve kız kardeşim yanımda ydi bu sabah gittler wc ye bile gitmek çok zormuş
Sizlere danışmak istiyorum bu sekilde yaşayan var mı , normal dogum yaptım iç ve dış dikislerim var 20 .günden sorna kanama durdu sari akıntıya döndü ağır kokulu çok temiz bakmaya çalıştım disikelerime ama hemoroid oldum zorlamiş olabilir dikisleri canim sikildi bir yandan da kendi sağlık sorunlarimizla haşır neşir oluyoruz ne diyelim Allah sağlık versin
O hangi şurup onu da alalımSaglikli olsunlar da rahat bir uyku cok.onemli eşimde br şurup tavsiyesi almış işten fırsat bulduğunda alacak eczaneden
Ben de normal doğum yaptım.bugün 14. gün. Epizyo yok ama yırtılmaya bağlı dikişlerim var. Acısı 1 haftada geçti, oturup kalkmam düzeldi diyebilirim. Kanama durumum aynı anlattığınız gibi. Anormal bir durum yok yani endişelenmeyin. Tuvalet sonrası distile su ile temizledim. Yeni bir şişe daha almayı düşünüyorum. Hemoroid maalesef ıkınmaya bağlı bende de çıktı. Acımıyor ama varlığı bile can sıkıcı. Sarı kantoron yağı sürüyorum. Pek çok kişi bunu tavsiye etti.Kizar merhaba sürekli okumaya çalışıyorum doğumdan beri pek aktif değilim annem ve kız kardeşim yanımda ydi bu sabah gittler wc ye bile gitmek çok zormuş
Sizlere danışmak istiyorum bu sekilde yaşayan var mı , normal dogum yaptım iç ve dış dikislerim var 20 .günden sorna kanama durdu sari akıntıya döndü ağır kokulu çok temiz bakmaya çalıştım disikelerime ama hemoroid oldum zorlamiş olabilir dikisleri canim sikildi bir yandan da kendi sağlık sorunlarimizla haşır neşir oluyoruz ne diyelim Allah sağlık versin
Ben de sizin gibi düşünüyordum ama kolay değil normal de olsa sezaryan da olsa içimizde bir çocuk büyüttük ve dünyaya getirdik. Yumruk kadar olan rahmimiz ona ev sahipliği yaptı. Dolayısıyla eski haline dönene kadar kanama da sarı akıntı da normal. Emzirdikçe rahim kendine geliyor demişlerdi. Benim gözlemime göre emzirme sonraları akıntı ve kanama artıyor. Bunu artık kötü bişey olarak yorumlamıyorum. Rahmim kendimi tamir ediyor diyorum. Hemeroid için de sarı kantoron yağı sürmeyi deneyebilirsiniz. Çok kişi tavsiye etti bana, uygulamaya başladım.Sari akinti bende de var hala gecmedi. Doktor kultur aldi sonucu bekliyorum. Ayni sekilde hemoroidde var. normal dogum yaptigima sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum hic boyle hayal etmemistm![]()
bende de var sarı kokulu akıntı bende hiç doktora gitmeyi düşünmedim normaldir diyordum. Arkadaşı okuyunca şüpheye düştümBen de sizin gibi düşünüyordum ama kolay değil normal de olsa sezaryan da olsa içimizde bir çocuk büyüttük ve dünyaya getirdik. Yumruk kadar olan rahmimiz ona ev sahipliği yaptı. Dolayısıyla eski haline dönene kadar kanama da sarı akıntı da normal. Emzirdikçe rahim kendine geliyor demişlerdi. Benim gözlemime göre emzirme sonraları akıntı ve kanama artıyor. Bunu artık kötü bişey olarak yorumlamıyorum. Rahmim kendimi tamir ediyor diyorum. Hemeroid için de sarı kantoron yağı sürmeyi deneyebilirsiniz. Çok kişi tavsiye etti bana, uygulamaya başladım.
Sonucu yazar mısın canım buraya da. bende de var sarı kokulu akıntı normal gözüyle bakıyordum.Sari akinti bende de var hala gecmedi. Doktor kultur aldi sonucu bekliyorum. Ayni sekilde hemoroidde var. normal dogum yaptigima sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum hic boyle hayal etmemistm![]()
Eczane getirecekmiş bakalim aksam.kullanalim ikinma azalirsa olurO hangi şurup onu da alalım![]()
Alın bende de o kadar aynı şekilde düşünüyorum bende bugün akşam üzeri randevu aldım gideceğim doktora polip de oluşmuştu ona da bakalım ne diyecek doktorSari akinti bende de var hala gecmedi. Doktor kultur aldi sonucu bekliyorum. Ayni sekilde hemoroidde var. normal dogum yaptigima sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum hic boyle hayal etmemistm![]()
Benim bir ay oldu ilk günden beri her wc sonrası batİkon ile tenizliyorum epizyotomı vat 1 haftalık kontrolde çok iyi temiz bakılmis dedi bende 40 çıkınca gidecektim ama bu sorunlardan öne aldım benim ilk günden beri dikiş ağrısı vs olmadı rahatca oturup kalktım hep ama yeni başladı sorunlarBen de normal doğum yaptım.bugün 14. gün. Epizyo yok ama yırtılmaya bağlı dikişlerim var. Acısı 1 haftada geçti, oturup kalkmam düzeldi diyebilirim. Kanama durumum aynı anlattığınız gibi. Anormal bir durum yok yani endişelenmeyin. Tuvalet sonrası distile su ile temizledim. Yeni bir şişe daha almayı düşünüyorum. Hemoroid maalesef ıkınmaya bağlı bende de çıktı. Acımıyor ama varlığı bile can sıkıcı. Sarı kantoron yağı sürüyorum. Pek çok kişi bunu tavsiye etti.
Ben dün doktora yazdım normal değil hemen gelin antibiyotik başlayalım bakıp dedi koku da varsa sizinde hemen gorunmenizde fayda varSonucu yazar mısın canım buraya da. bende de var sarı kokulu akıntı normal gözüyle bakıyordum.![]()
Hahahah bende aynı moddayim biri şu iyi dese hemen alıyorumO hangi şurup onu da alalım![]()
O 2. De de değişmiyor hele birde pimpirikli bir yapıya sahipse eşlerden briHahahah bende aynı moddayim biri şu iyi dese hemen alıyorumdoğumdan önce herseyini aldık masraf kalmadi diyorduk neredeyse 2 katı para harcadık ilk cocuk olunca cahillik işte
![]()
Evet kovit için kandan bakıyorlardı onuda orda söylediler kovit geçirmişsin haberin var mı diye eşim olmuştu ben çok sonra test oldum çıkmadı bende o zamanCok gecms olsn kaninda antikor oldugunu hastanede mi soylediler
Avent in kalkanıHangisi hatrlamadm da??
Sadece demir ksnsızlığım varGeçmiş olsun canim beslenmene dikkat edip kusburnu hibiskus gb c vitamini bulunan caylari içebilirsin kusburnu icerikli anne cayi vardi aptamilin .bebek uyudugunda sende uyursa dinlenirsin vücudun yıpranmaz. Hamileyken kullandığın vitaminlere devam.ediyormusin? Ben hala kullaniyorum doktor devam et dedi.
Benim ikinci çocuk da ne oluyorHahahah bende aynı moddayim biri şu iyi dese hemen alıyorumdoğumdan önce herseyini aldık masraf kalmadi diyorduk neredeyse 2 katı para harcadık ilk cocuk olunca cahillik işte
![]()
Cok zor bende şimdi mastit te oluştu sık emzirmeme rağmenDurum pek farklı degil 2 saatte açlık icin uyanıyor oğlum sonra mide sisince ıkınmalari başlıyor bu sefer uyuyamıyor. Mesela şimdi ıkınıyor su gaz ya da tuvaleti bir çıksa rahatlayacak.gündüz bebek uyuduğunda uyumak istiyorum bu sefer kizim dikiliyor başıma. Ne yapalim sağlıklı olsunlar da bu günlerde geçecek ilk bebekten alışkınım gözaltı halkalariyla cok gezdim.
Ben de kanguru deniycem bu hafta. İnşallah sorun çıkarmaz, evde bikaç kere koydum kanguruya, emzircem zannetti ağzını kuş yavrusu gibi açıp baktı, sonra emzirmediğimi görünce ağlamaya başladı, bu sorunu nasıl aşabiliriz bilemedimSuanda çok özendim sana benim bebis 5 saat uyusa ambulans falan çağırırım bu çocuğa bişey oldu diyeben bir kez denedim bebek arabasına koyup çıkmayı 2 dk sürmedi vazgeçtim çok ağladı ama vazgecmicem yine denicem hem temiz hava almak hemde arabanın içinde sallanmak iyi gelir diye düşünüyorum.