Cesaret edebilirsem deneyecegimÇok rahat oluyor bi dene,arada kontrol et ama
Çok şaşırdım izleyeyim o videoları bi çok sağol canım ❤Ben de yan yatırıyordum sonra doktora sordum sırt üstü yatır dedi, osman gönülal'ın bu konuda detaylı bir videosu var, sırt üstü yatırmak ani bebek ölümü sendromunu engelliyormuş, ayrıca kustuğunda yan yatırmak daha tehlikeliymiş, soluk borusuna kaçma ihtimali daha fazlaymış, sırt üstü yatırdığımızda kustuğu boğazına kaçsa bile yeniden yemek borusuna dönüyormuş
Bende hep yan yatıriyorum ya bende düz yatirayim ama kafa arkası duzlesmesin diye e bebekten yastık almıştım onunla yatirayim ozamanBen de yan yatırıyordum sonra doktora sordum sırt üstü yatır dedi, osman gönülal'ın bu konuda detaylı bir videosu var, sırt üstü yatırmak ani bebek ölümü sendromunu engelliyormuş, ayrıca kustuğunda yan yatırmak daha tehlikeliymiş, soluk borusuna kaçma ihtimali daha fazlaymış, sırt üstü yatırdığımızda kustuğu boğazına kaçsa bile yeniden yemek borusuna dönüyormuş
Gunduz hep yüzüstü yatiriyorum daha güzel gaz cikariyo surekli uyanmiyo ama gece yan yatiriyorum cesaret edemem gunduz surekli kontrol ediyorum hemdeKızlar siz bebislerinizi nasıl yatırıyorsunuz ben hep kusma ihtimaline karşı yan yatırıyordum ama bugün sırt üstü yatınca daha rahat yattı sanki
Sız yıne de sırt ustu yatırmayın ya da yatırdıysanız da basınızdan ayrılmayın ... o videolar cok biliyorrr
Ben çok bakamadım ama şişlik vardı en başta dikişler de olduğu için altlar şiş duruyordu, üçüncü gün şişlikler de indi sadece dikişler kaldıKuzlar sünnet yaptirdim bebegimi kenardan etler cikmis gbi boylemi oluyo normalmi acaba
Sırt üstü yatırıp başını yana çevirin dedi bize doktor anı bebek ölümlerine karşı . Biz oyle yatırıyoruz canimBen de yan yatırıyordum sonra doktora sordum sırt üstü yatır dedi, osman gönülal'ın bu konuda detaylı bir videosu var, sırt üstü yatırmak ani bebek ölümü sendromunu engelliyormuş, ayrıca kustuğunda yan yatırmak daha tehlikeliymiş, soluk borusuna kaçma ihtimali daha fazlaymış, sırt üstü yatırdığımızda kustuğu boğazına kaçsa bile yeniden yemek borusuna dönüyormuş
Masallah gecmis olsun Allah damatligini da göstersinKuzlar sünnet yaptirdim bebegimi kenardan etler cikmis gbi boylemi oluyo normalmi acaba
Biz de o şekilde yapıyoruzSırt üstü yatırıp başını yana çevirin dedi bize doktor anı bebek ölümlerine karşı . Biz oyle yatırıyoruz canim
Sonucum temiz cikti canim doktor florasi bozulmus olabilir dedi bol bol yogurt tuketicekmisimSonucu yazar mısın canım buraya da. bende de var sarı kokulu akıntı normal gözüyle bakıyordum.
Yüzüstü hiç denemedim canım gündüz deneyeyim bende rahat eder belkiGunduz hep yüzüstü yatiriyorum daha güzel gaz cikariyo surekli uyanmiyo ama gece yan yatiriyorum cesaret edemem gunduz surekli kontrol ediyorum hemde
Benim doktorumda sirt ustu yatir geceleri diyo. onlar kusacaklari zaman kafalarini ceviriyolar refleksel olarak. Gunduzleri gozetim altinda yuzustu yatirabilirsin dedi.Kendisi çocuk doktoru o sebeple dediklerini önemsiyorum, keza çocuk doktorumuz özellikle yan yatırma sırt üstü yatır dedi. Doktorların bir bildiği vardır heralde. Benim ilk çocuğum, tecrübem yok doktorlar nasıl diyorsa onu yapıyorum ben de.
Fazla gelmistir belki fazlasini cikarmistirBebeğime ilk defa mama verdim bu gece uyumadan önce sütüm çok az çünkü aç kalmasın diye 3 saat sonra kusarak uyandı neden oldu acaba bilen var mı
3 saat sonra çıkarınca korktum ilk defa verdim birde fazla verdim belki de dediğin gibi çok sağol canımFazla gelmistir belki fazlasini cikarmistir
Cok mu kustu mamanin sıcaklığını iyi ayarlayamamis olabilirsinBebeğime ilk defa mama verdim bu gece uyumadan önce sütüm çok az çünkü aç kalmasın diye 3 saat sonra kusarak uyandı neden oldu acaba bilen var mı
Surekli kontrol et ama ben surekli bakiyorum gerci kafasını çevirince burnu açıkta kaliyo kendi beceriyo ama yinede nolur NolmazYüzüstü hiç denemedim canım gündüz deneyeyim bende rahat eder belki
Anladım bende görünce acaba allerjik mi dedim ama tek sefere mahsustuBizde sürekli var maalesef alerjimiz var bir sorayım dedim erken önlem alınsın diye
Yaa yatarak emzirmeyi ben de denedim ama çok zor olduBiz her emzirmede farklı pozisyon deniyoruz, bazen kafasını geriye atıyor ben öne eğilip kafasından tutup memeyi zorla ağzına sokuyorum, bazen yan çeviriyorum anca denk geliyor, bazen yatarken emmek istiyor ben kalkmak istemiyorum yatarken emziriyorumfilmlerde filan ne güzel emziriyolar, biz yamuk yumuk şekilden şekile giriyoruz, 3 farklı emzirme yastığı aldım, emzirirken bebek bi tarafa gidiyo ben bi tarafa gidiyorum, inşallah boyun kasları filan zarar görmüyodur
Hahah hazin sonAcemilik zor is bizde öyleyiz her sekili deniyoruzyatarak emzirmeyi bizde denedik ama çok komikti halimiz çocuğumu ne şekillere soktum sinirlendi o da vazgeçtik
3 defa kustu bu gece canım sıcaklığı termometreyle ayarladım neden oldu anlamadimCok mu kustu mamanin sıcaklığını iyi ayarlayamamis olabilirsin
Surekli kontrol et ama ben surekli bakiyorum gerci kafasını çevirince burnu açıkta kaliyo kendi beceriyo ama yinede nolur Nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?