2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok rahat oluyor bi dene, arada kontrol et ama
Cesaret edebilirsem deneyecegim
Çok şaşırdım izleyeyim o videoları bi çok sağol canım ❤

Bende hep yan yatıriyorum ya bende düz yatirayim ama kafa arkası duzlesmesin diye e bebekten yastık almıştım onunla yatirayim ozaman

Sız yıne de sırt ustu yatırmayın ya da yatırdıysanız da basınızdan ayrılmayın ... o videolar cok biliyorrr

Kızlar siz bebislerinizi nasıl yatırıyorsunuz ben hep kusma ihtimaline karşı yan yatırıyordum ama bugün sırt üstü yatınca daha rahat yattı sanki
Gunduz hep yüzüstü yatiriyorum daha güzel gaz cikariyo surekli uyanmiyo ama gece yan yatiriyorum cesaret edemem gunduz surekli kontrol ediyorum hemde

Sız yıne de sırt ustu yatırmayın ya da yatırdıysanız da basınızdan ayrılmayın ... o videolar cok biliyorrr
Kendisi çocuk doktoru o sebeple dediklerini önemsiyorum, keza çocuk doktorumuz özellikle yan yatırma sırt üstü yatır dedi. Doktorların bir bildiği vardır heralde. Benim ilk çocuğum, tecrübem yok doktorlar nasıl diyorsa onu yapıyorum ben de.

Kuzlar sünnet yaptirdim bebegimi kenardan etler cikmis gbi boylemi oluyo normalmi acaba

Sırt üstü yatırıp başını yana çevirin dedi bize doktor anı bebek ölümlerine karşı . Biz oyle yatırıyoruz canim

Bebeğime ilk defa mama verdim bu gece uyumadan önce sütüm çok az çünkü aç kalmasın diye 3 saat sonra kusarak uyandı neden oldu acaba bilen var mı

Benim doktorumda sirt ustu yatir geceleri diyo. onlar kusacaklari zaman kafalarini ceviriyolar refleksel olarak. Gunduzleri gozetim altinda yuzustu yatirabilirsin dedi.

Bebeğime ilk defa mama verdim bu gece uyumadan önce sütüm çok az çünkü aç kalmasın diye 3 saat sonra kusarak uyandı neden oldu acaba bilen var mı
Cok mu kustu mamanin sıcaklığını iyi ayarlayamamis olabilirsin
Yüzüstü hiç denemedim canım gündüz deneyeyim bende rahat eder belki
Surekli kontrol et ama ben surekli bakiyorum gerci kafasını çevirince burnu açıkta kaliyo kendi beceriyo ama yinede nolur Nolmaz

Bizde sürekli var maalesef alerjimiz var bir sorayım dedim erken önlem alınsın diye
Anladım bende görünce acaba allerjik mi dedim ama tek sefere mahsustu
Yaa yatarak emzirmeyi ben de denedim ama çok zor oldu aslında rahat olacak ama bebeğimin biraz daha büyümesi lazım ters emzirme denedim bir kez. Yok olmuyor beceremedik Zarar görmüyordur annesi
Acemilik zor is bizde öyleyiz her sekili deniyoruz yatarak emzirmeyi bizde denedik ama çok komikti halimiz çocuğumu ne şekillere soktum sinirlendi o da vazgeçtik
Hahah hazin son

Cok mu kustu mamanin sıcaklığını iyi ayarlayamamis olabilirsin

Surekli kontrol et ama ben surekli bakiyorum gerci kafasını çevirince burnu açıkta kaliyo kendi beceriyo ama yinede nolur Nolmaz
3 defa kustu bu gece canım sıcaklığı termometreyle ayarladım neden oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…