2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Size bır sey mi dedim de benı alıntılıosunuz

Ben çok bakamadım ama şişlik vardı en başta dikişler de olduğu için altlar şiş duruyordu, üçüncü gün şişlikler de indi sadece dikişler kaldı
Insallah peki fitil falan kullandinizmi kullandiysanz kac saat arayla yarim verdgm halde memeye bile uyandiramadik 15 dakka

Bende de aynısı oldu ilk hafta, çok fenaydı, emzirmeme rağmen taş gibi oluyordu. Doktor emzirdikten sonra fazla sütü sağmalısın dedi. O günden sonra hem fazla sütü sağdım hemde sık sık emzirdim. Bazen yatarak emzirdim bazen kucakta oturarak emzirdim. Düzeldi çok şükür.

Ben de yüz üstü yatırıyorum. Aynı secde eder gibi duruyor. Örnek bir resim atarım. Sırt üstü uzun süre yatmıyor hemen uyanıyor.
Gündüz uyanıkken yatır yüzüstü demişti annem ama uyurken hiç denemedim belki öyle rahat edecek benimki sürekli uyanıyor gündüz

@Kurabiyex ben gece de gündüz de böyle yatırıyorum. Bazen sırt üstü ve yan yatırıyorum ama öyle çok uzun süre yatmıyor uyumuyor. Biz yatağına bu şekilde alıştırabildik. Kendisi kendi kafasını çeviriyor kaldırıyor. Arada kontrol de ediyoruz. Hatta yatakta kendini de çeviriyor bakıyırum uyandığımda bana doğru kaydırmış kendini

Eklentiler

• images (10).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 44
3 defa kustu bu gece canım sıcaklığı termometreyle ayarladım neden oldu anlamadim
Meteye ben bi kere mama verdim sadece ondada fiskirarak kustu mamayi attım çöpe emmiyo diye aldirmistim zorla emzirdim düzeldi emmesi mama anne sütüne göre daha zor hazmediliyo cok fazla mı verdin acaba

Böyle rahat ediyor demek ki senin bebiş bende hep yan yatırdım 2 gündür sırt üstü yatırıyorum bakalım deneyecegim bağışını severse öyle devam ederiz
Meteye ben bi kere mama verdim sadece ondada fiskirarak kustu mamayi attım çöpe emmiyo diye aldirmistim zorla emzirdim düzeldi emmesi mama anne sütüne göre daha zor hazmediliyo cok fazla mı verdin acaba
Anne sütü gibisi yok bende artırmaya çalışıyorum inşallah çoğalır da emzirebilirim hic istemeyerek verdim zaten sabah yine verdim istemedi sonra tekrsr denedim cok az yedi bakalim ne yapacaz

Insallah peki fitil falan kullandinizmi kullandiysanz kac saat arayla yarim verdgm halde memeye bile uyandiramadik 15 dakka
Fitil vermeye gerek kalmadı, doktor sünnetten önce yarım fitil vermişti, 8 saat sonra verebilirsiniz tekrar dedi ama o saate kadar ağlaması bitmişti, ağrısı ve ateşi olmadığı için vermedik

Kizlar 2 gündür gaz zirve yaptı mertin ne günduz ne gece uykusu var gündüz 20 dk da uyanıyor sürekli ic çekerek sıçrıyor gece de hep ikindi perişan oldum uykusuzluktan. Ya da atak haftası olabilir mi bilemedim
yemek bile yapamadım esiminde işleri yoğundu ondan da fayda göremedim arada merti babasına bırakıp işlerimi hallediyordum.Allahtan hava guzel kizim apartmanın bahçesinde arkadaşları ile oynuyor .

Canım benim oğlum da öyle ıkınmaktan kusuyor uykudan uyanıyor süt ürünleri tüketiyor musun

Bence de iyi gelmedi kuzum bebeğim Anne sütü istiyor benimde sütüm azaldı çok üzülerek verdim mamayı
Süt arttırıcı çaylar kullanıyor musun canım? Seni anlayabiliyorum mama verirkenki duygularını. İlk çocuğuma ben de istemeye istemeye veriyordum.hem meme hem mama veriyordum.ama şimdi düşünüyorum da kendimi boşuna üzmüşüm.tamamen mahalle baskısı su mama olayı.halbuki öcü değil.gerekirse tabiki verilecek. Anne sütünün yerini elbet dolduramaz ama onlar için süt yoksa en iyisi formül mama.
Hiç kendini üzme canım.memedeki sütü artırmak istiyorsan da mamayı eds yöntemiyle muhakkak ver.biberona alisirsa onun akışı gibi hızlı gelsin ister memeden

Son düzenleme:
Kızlar bu atak haftası ne oluyor?
Bebekler 20 aylık olana kadar 10 büyüme atağı geçirirler. Harika haftalar olarak adlandırılan bu büyüme atakları, bebeklerin zihinsel ve fiziksel gelişim gösterdiği dönemleri ifade eder. Büyüme atağı haftaları takvimi belli olsa da bazı bebekler bu takvimin bir hafta öncesi ya da sonrasında bu dönemleri yaşayabilirler. Prematüre bebeklerde büyüme atağı ise bebeğin doğduğu tarihe göre hesaplanmaz. Beklenen doğum tarihi üzerinden atak haftaları değerlendirilir.
Devamını Bebeklerde Büyüme Atakları | İlk Adımlarım okuyabilirsin canım

İlk 2 3 gün meteyi ben zar zor emziedim asla emmiyodu hastane de sagdim sagdim kaşıkla ıcirdim eve geldim yok meme emmeyi bilmiyo emmicek bu kesin dedim çok şükür sonra sorun yaşamadık ne kadar çok emerse o kadar çoğalır jeliyle bize şalgam etki ediyo bak sutumuz artiyo ne zmaan içsek

Yeni kullanmaya başladım ilk başta bol sütüm vardı oğlumda emiyordu daha yeni başıma geldi bu durum süt gelmiyor resmen çok üzücü bir durum tekrar gelmedi için uğraşıyorum inşallah gelir
Boşta olsa emmeye çalışıyor canım uğraşıyor ama gelmeyince acıkıp sinirleniyor mecbur kaldım mama vermeye şalgamı da hiç sevmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…