2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 ay kontrollerine gitmediniz mı canım orada bakıyorlar birde sağlık ocağına asi için gitmiştim orada da baktı aynı gün
Bir haftalikken ikimiz içinde kontrole gittik 32 günlük suan 25 nisanda aşı randevumuz var doktor aşıdan birkaç gün önce gelin dedi siz aylık kontrole mi götürdunuz

Bir haftalikken ikimiz içinde kontrole gittik 32 günlük suan 25 nisanda aşı randevumuz var doktor aşıdan birkaç gün önce gelin dedi siz aylık kontrole mi götürdunuz
Yenidoğan kontrolüne gitmiştik 1 haftalıkken orada 1 aylıkken kontrol var demişti doktor hatta Kardiyolojiye gönderdi genel kontrol yapılsın diye 1 aylık olduğunda çocuk doktoruna gittik orada bakıldı kalça içinde 2 aylıkken randevu verdiler

Canim sarılık mi oldu mete onun için az almış olabilir arda da aynısı oldu çünkü bana ilk ay 400 gram aldi sonra mama aldık aynı sekilde mama verince kusuyodu bende sutumu sagdom akşamları bi kere öyle verdim çünkü çabuk yorulup az emiyolar 2. Ay 1200 gram almıştı yani bu ay almadiysa obur ay alır sıkma canını

Kuzum ya çok moral oldu inanki çok sağol ❤ sarılık olmadı çok şükür ama neden böyle oldu anlamadim doktor hemen mamaya başka dedi inşallah bizde bu ay iyi alırız

Benm çatlak degil kuzm yumuşaması gerekmyor yaram dern kopuk ucu onun için kuruması lazm o şekilde nemli kalmasını sağlıyor büyük ihtimal. Bebeğimi emzirememk kadar kötü bir duygu yok Allahım düşmanıma vermesin bana dua edin çabucak iyileşsn ve tekrar gögsümü vereblym

Toparlar canım hiç merak etme meme ucunu degıl kahverengi kısmını da vermeye çalış

Doğum konusunda ben de kararlıydım normal olsun diye. Bebeğim de gelmemekte kararlıydı olmadı nasip. Dediğin gibi çok iddialı olmamak gerekiyor sanırım. Geçmiş olsun stres çok etkiliyor tabiki ama güzel motive oldun bence de o süt buraya gelecekk.

Bizim dediğimiz değil bebislerin dediği oluyor her zaman neyse sağlık olsun inşallah kuzum mamayı kabul edemedik zaten yiyince kusuyor aç mı tok mu bilmiyorum garip bir hallerdeyiz bugünlerde

3 4 damla günde 5 6 kere diyor ama bazı doktorlar bebeğe göre 5 6 10 damla filan veriyor ben genelde 10 damla veriyorum emzirmeden önceleri rahat oluyor.

Rica ederim canım.

Kizlar bebegimin goz altinda ve goz kapaginda kizariklik olustu hafif kabarciklar var ustunde sizce ne olabilir?

Beklenen soru gelmiş sanırım ben nurse harveys suruptan devam edicem denemek için vermediğim günler oldu felaketti. Senin kimyon çayı fayda etti mi?
Ilac arastirmakla geçecek 2/3 ay sonra zaten bebekler biraz olsun rahatlarkimyon çayını bizde denemeye başladık devam edeceğim ben en azindan mert içti tiksinmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…