2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegimin yuzu vucudu heryeri kipkirmizi oldu aranizda bu sorunu yasayan var mi sicaktan olur dediler cok giydirmiyorum ve oda sicakligini dusurdum baska ne olabilir

Kizlar bebegimin yuzu vucudu heryeri kipkirmizi oldu aranizda bu sorunu yasayan var mi sicaktan olur dediler cok giydirmiyorum ve oda sicakligini dusurdum baska ne olabilir
Canım yoğurt süt yeme bakalım bir öyle dene. Alerjik olabilir belki.

Kızlar bebeginize işitme testi dışında neler yapıldı bu sürecte kalça çıkıkligi için 2 aylık bakiliyor sanırım ona randevu alırım onun harici var mı acaba

Kuzum benimde cok kotuydu hicbsey ne aldiysam fayda etmedi kesil kesikto kenarlari 45 gune kadar dislermi sıka sıka verdm sonra o kesik yerden etler pörtledi cocuk emdikce o pörleyen etler ciger gbi oluyodu bende doktordan bi krem aldim onu surdm surdugumdede şişenin ucunu kestim kalkan gbi kapagini actm gogus ucuma koydum iki gun hava aldi Suan o pörtleyen yerler normal gogus gbi olmaya basladi acimda azaldi istersen bi dene insallah ise yarar

Kremin adı ne kuzm birde tam anlayamadm neyin ucunu kestinz?? Analtblrmsn kuzm

Ilac arastirmakla geçecek 2/3 ay sonra zaten bebekler biraz olsun rahatlarkimyon çayını bizde denemeye başladık devam edeceğim ben en azindan mert içti tiksinmeden
Hahahahah aynen valla arastirmaktan kafayı yicem kimyonu rezeneyle birlikte ben içiyorum tabiki bir işe yaramıyor

Kizlar bizim bidigimizda sunnet oldu cok sukur. Once pipisini uyusturrken baya agladi ve igne yaptıkları yerler kanadi. Uyustuktan sonra hic aglamdi sünnet olurken. sunnete baslamadan once guzelce doyurdum. Korktugum gbi olmadi cok sukur ama fitili biraz gec vermisim etki edene kadar beze deydikce agladi. Sonrasinda gece cok rahatti ilk defa uyuduk iki gun oldu iyilesti sayilir

Kremin adı ne kuzm birde tam anlayamadm neyin ucunu kestinz?? Analtblrmsn kuzm
Ben gumus kapak almistim ayva jeli denedim lansinoh krem tranvozal bile denedim tahin yagi kantaron zeytinyagi hepsini hiçbiri gecirmedi bu kremi surdm bu siseyide kestim gogsumun ucuna gelcek sekilde hava almasjni sagladm. Gumus kapakta hava almadigi icin benimki iyilesmiyodu. Ilk gun kremi sürdüm yara yerleri iltihaplar gbi sari sari oldu sanki sari kabuk baglar gbi. Cocuk emince o kabuklar gidiyodu iki uc gun denedm suan kesik yerler kapandi acisida baya azaldi cok sukur umudumu kesmistim artk

Eklentiler

• 16185801999382145693254.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 16185802374051346324278.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Kuzm aynı kremi benm dr da bana verdi bu şişe olayını da yapacm hemn kremi sürüp mü bu şişeyi Koyuyordn süreklimi üzerindeydi nasil sabtledn bende bu kremi sürdüm aynı sarı sarı tabaka olmş sağıp veriyorm bnm kopardı artk yarnda yapıp öbürgün vereym artk memeyi diyorm 5 gün oldu kremi neyle yıkıyordnz

Kızlar bebişleriniz gün içinde ne kadar uyanık kalıyor. kayınvalidem durmadan çocuğu uyutmaya çalışıyor. Sallanan Ana dizi almıştım pişman oldum. Sersemletiyor çocuğu çok üzülüyorum Emzirince hemen kucağımdan alıp sarıp sarmalayıp yüzünü örtüyor haldır huldur sallıyor 40çıksada gitse artık kızımla tek kalsam

Benimki bazen uzun süre uyanık kalıyor ama bir düzeni yok canım sürekli uyuduğu çok nadir oluyor. Tam da Bugün ana dizi almaya karar vermiştim almasam mı sen öyle deyince. Zorla uyutmamak lazım aslında mantıken uykusu varsa uyur zaten.

Canım ben sallamıyorum. pıt pıt yapıp uyutuyorum. Nasıl desem her anladığında uykusu var diye uyutmak istiyor hiç anlayamadım. Uykusu yok diyip alıyorum falan

Hahahahah aynen valla arastirmaktan kafayı yicem kimyonu rezeneyle birlikte ben içiyorum tabiki bir işe yaramıyor
Gaz sancısı çeken deneyimli annelr ya da babalar iste su kadar çektik diyor %100 su ilaçla gec ti diyen görmedim.bizde oyle boyle gecircez ama 2 cocukla uykusuzluk çekilmiyor hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…