2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yine de suya dikkat et canım tekrar artar inşallah

Kontrolü 10 gün sonra, geçen haftalarda bakıldı kilosuna sağlık ocağında iyiydi. Bu arada memeyi bu gün tamamen bıraktı. Teklif bile edemiyorum. Çığlık çığlığa ağlıyor, morarıyor. Annem ve beraberinde tüm ailem bu gün covid çıktı, ona ayrı üzülüyorum, 2 gün önce bende covidden şüphelenip ,sözde testi negatif çıkan anneme çocuğumu bıraktım. Şimdi bir de bebeğe bulaştı mı korkusu da yaşıyorum. Hayatımın en karanlık dönemi bu sanırım. Benden size tavsiye hafif belirtisi olanın testi negatif çıksa da inanmayın. O testlerin güvenilirliği yok. Ben de kesemden öğrendim.

Kızlar sizce mama sandalyesi gerekli bir şey mi? Bebek 6 7 aylık olduğunda mama sandalyesş almayı düşünüyorum eşimde gereksiz buluyor.

Bence gereklı eşin nedn gereksız buluo
50 60 liralık birşey diyorum kucağımda mı yedireceğim sürekli diyorum evet diyo. Ona basit geliyor sürekli kucakta yedirmek kolay geliyor, anlamış değilim. İlla çocuğumuzun herşeyi olmak zorunda değilmiş, bir şeui de eksik olsunmuş, idare etmemiz gerekiyormuş, ben de elindekş sigarayı işaret ettim, onu da içmem bırakırım, işte de yemek yemem dışarıdan filan idare ederim diye saçmaladı. Sanki ben her ay mama sandalyesi alacağım da...

2 gündür baya huzursuz ağlıyor canım kakası da azaldı ama yapıyor yine de geçen ay kilo alımı iyiydi inşallah düzeliriz

Kızlar sizce mama sandalyesi gerekli bir şey mi? Bebek 6 7 aylık olduğunda mama sandalyesş almayı düşünüyorum eşimde gereksiz buluyor.
Bence gayet gerekli çocuk kendi kendine yemek yerken de senin kucağında mi yiyecek? Ne kadar büyüse de normal sandalyeye oturup masaya yetişemez ki dediğin gibi zaten pahali bisey degil.

Çok geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tutun bende 7 aylık hamileyken geçirdim inşallah hafif atlatırlar ve bebeginiz de de yoktur umarım baldan anne var ınstagramdan da paylasimlari var emzirme ile ilgili ayrıca ücretli destek de veriyor tectube etmedim ama bakarsınız bi

Pahalı bır sey gerek yok bu A101lere felan gelıo basıt mama sandalyelerı yeterlı zaten onlarr yer de kaplamıyorlar .. eşin abartmış

O kadar haklisin ki kuzum pozitif düşünemez oldum sürekli yakınma modundayim çok sinir bozucuyum bugunler de lohusalık yeni başladı bende

7-8dk uykuya mı geçiyor canım uyandırıp memeyi teklif et yine. Süre çok önemli değil diyor emzirme danışmanları. 5. haftadaki büyüme atağında daha çok meme ister diyor bendeki kitap.
Atak haftası dogdugu zamana Göre mi yoksa dogması gerekn zamana Göre mi hesaplanıyor

Büyüdükçe daha kuvvetli çektiği için dediğiniz dakika yeterli oluyor

Aaaa çok üzüldüm, çok geçmiş olsun tüm ailene. Korkma inşallah bebeğine bulamamıştır.
Emme konusunda da bir emzirme danışmanından destek alabilirsin, bence faydası olur. Ben bu bebeğimde emzirme hemşiresi çağırdım birincide aynı senin yaşadıklarını yaşadığım için.
Veya bulunduğun şehirde hastanelere bir sor istersen emzirme polikliniği olan varsa oraya da başvurabilirsin.
Bu ayda meme reddi geri döndürülebilir bir reddir. Ve altında basit sebepler yatar.
Hiç üzülme ve destek al.

Gerekli, ama aşırı pahalı birşey almaya gerek yok.
Ben ilk çocuğumda kendi evimize pahalı birşey, annemin evine ikea antilop almıştım. Antilopu çok daha severek ve rahat kullandık. İlla ikea olmasına da gerek yok aynı model şoka bim e falan da geliyor. English Home da da var. İnternette her sitede var. Ben onu tavsiye ediyorum. İçine ek olarak minder gerekli, hepsi bu kadar.

Bir kere kucağında yemek yedirsin, ikinci gün kendisi sen söylemeden alır gelir :))) erkeklere bazen olaylar konuştukları kadar kolay geliyor. Ama gel gör ki durumla yüzleştiklerinde hiç de düşündükleri gibi olmadığını görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…