2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben çok sıkıldım kahverengi lekelenmelerden.hic bir şey yapamıyorum korkudan. Her hafta düşük iğnesi yapıyorum. Igneden 4.5gün sonra yine başlıyor lekeler.. ne zaman bitecek yaa
Canım benim oğlumda 9 ay boyunca sürdü lekelenme hatta 34. Haftada pıhtı bile gelmişti ilk hamileligimi öğrendiğim gün baslamisti, çok şükür sağlıklı bir oğlum var şimdi yine hamileyim ilk kez dün hafif bir lekelenme oldu o kadar. Çok stres yapma canım her şey olacağına varıyor biz de çok üzülürdüm her lavaboya gisimde eşim kapıda beklerdi leke var mı diye şimdi çokta umursamıyorum.4 ay önce de düşük yaptım onda coook lekelenme oluyordu zaten doktorlar kese düzgün değil demisti dustu. Elden hiçbir şey gelmiyor o yüzden şimdi rahat olmaya çalışıyorum nasipten öte yol yok dünya da alacağı nefes varsa doguyor

Ayy çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insaAllah.
Benim kese gözüktü kalp atışlarını da duyduk şükür, ama ilk gebeliğim olduğu için çok fazla korkularım var

Arkadaslar bu fatal doppler cihazları kacinci haftadan itibaren kullabilir acaba? Surekli acaba kalbi mi durdu diye belirti arayip duruyorum. Gogus hassasiyetim azaldi mesela. Okuyorum normal diyen de var bu şekilde olup bebeginin kalbi duran da var. Boyle bi cihaz alsak aklimiza takilinca dinlerdik bi de zararli mıdır acaba bu aletler?

Bende enn merak ettiğim soruları sormuşssun bende aynı durumdayım ya.

Kızlar merhaba.o kadar çok mide bulantim var ki o yüzden ara ara girebiliyorum.Doktorum prilam verdi 3 hafta kullandım hicbir şekilde etki etmedi.ben de bıraktım 4 gündür kullanmıyorum.sadece yatarak 1 2 lokma bisey yiyebiliyorum.son 1 haftadır geğirme isteği oluyor ama geğiremiyorum. Aynı durumu yasayan var mı .o kadar halsizim ki

Seninki de oğlum gibi nazlı bir bebek heralde inşallah sağlıkla kucağına alacaksın annesi

Dr a söyleseydin baska ilaç verirdi

Boş midede asit birikimi gibi geldi bi iki lokma atınca maden suyu içmeyi denedin mi hiç bi iki gün benim de öyle oldu maden suyu toparladı beni tamamen bitirmene gerek yok bi kaç yudum bi le içsen yeterli geliyo bana

Bende sürekli belirtilerimi takip ediyorum. Psikolojim hiç iyi değil. Olumlama yap yap yorulmaya başladım

Tabi zararlı. Bebek hissediyor rahatsız oluyormus normal ultrasonda bile. Karnınızın icini gösterebilen bi alet ne kdr masum olabilir ki..

Nasıl oldun bulantılar ile aran nasil geçmiştir inşallah biraz da olsa
Çok şükür daha daha iyiyim kuzum. Biraz kendimi çözdüm aslında. Midem bulanmaya başladığı an bi parça ekmek yiyorum düzeliyor. Ama yarım saatte bir ekmek yemekten bi garip oldum artık

Boş mide daha çok bulantı yapiyo ondan ekmegin arasına peynirde dene o da iyi geliyo zaten azalır bu haftadan sonra inşalla h
Çok şükür daha daha iyiyim kuzum. Biraz kendimi çözdüm aslında. Midem bulanmaya başladığı an bi parça ekmek yiyorum düzeliyor. Ama yarım saatte bir ekmek yemekten bi garip oldum artık

Uzun zamandır siteye girip de yazamadım kaç sayfa olmuş öyle. Bulantı istifra mahvetti beni hiç birşey yapasim gelmiyor 5 kiloya yakın kilo vermişim. Ağzımin hiç tadı yok içtiğim suyun tadını bile alamıyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var bebiş ne alemde bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…