2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlaç kullanıyor muydun canım bulantıya

Çok şükür daha daha iyiyim kuzum. Biraz kendimi çözdüm aslında. Midem bulanmaya başladığı an bi parça ekmek yiyorum düzeliyor. Ama yarım saatte bir ekmek yemekten bi garip oldum artık
Bi de bnm gibiler var, yiyip yiyip ağır gelince midesi bulanan dün ve bugun kaçırdım kavurmanin tatlının ucunu. Midem bulandı valla artık sakin seyler yeme vakti... ekmegin dışı iyi gelir kuzu biraz da bayatsa, arasına beyaz peynir azcık koy

Ayy ye kız yee benim yerime de ye peyniri deneyeceğimm
ah sevindim ya bundan sonra daha da iyi olursun inşallaaah
İnşallah kuzum

Ahh benim icin de tatli ye baklava ye cok severim normalde ama ben agzima tatli suremiyorum bu ara sadece tuzlu ohh afiyet bal olsun

Tabi zararlı. Bebek hissediyor rahatsız oluyormus normal ultrasonda bile. Karnınızın icini gösterebilen bi alet ne kdr masum olabilir ki..
Aslında sadece kalp atımını sayıyor. Kimi doktorlar kısa sureli bikac saniye dinlendigi surece zararli degil demis ama bilemedim. Abimin eşinin son aylarda karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı. Bebeğin ölme tehlikesi oldugu icin bu cihazla ara ara dinleyip rahatliyorlardi. Sağlık ocaklarinda bulunan bir aletmis. Tabi yine kendi doktoruma da soracağım.

Benim burdan en yakin hastane 3 saat sürüyor onun icin bile feribot seferlerini takip etmem gerekiyor her dakka gidemiyorum. Ondan dolayı ekstra bir tedirginlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…