2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Neyseki zayıfmışın en başta Tabi yine de dikkat etmek lazım bende 69 la hamile kaldım. 66 yım şuan. Bakalım en son kaçı görcem

Selam kızlar karninizda yanma hissi oluyor mu??? Benim kahverengi lekelenmelerim ilacla bile geçmedi birde bu eklendi korkuyorum. Lütfen tecrübesi olanlar paylaşsın benimle. Yarin doktora gideceğim. Cok sık yazıyorum biliyorum ama 8 yıl evlat hasreti cekince insan havadan nem kapıyor. Simdiye kadar hiç kalp atışı duymadım inşallah mucizem beni bırakmaz

Ben tüp bebek yaptirdimdim 4/5/6 haftalarda sol yumurtalık tarafımda özellikle yanma oldu hatta bı ara okdr çok siddetliydiki kesin tutmadı adet sancısı falan diye düşündüm çok şükür beşinci haftada iki keseyide gördük daha sonra üç dört gün kahve siyah lekelenmem oldu parça parça biseyler daha geldi acil doktora gittim rahimde kendilerine yer açmışlar ondan öyle olmuş dedi şuan dokuz haftaligim yine adet olcakmisim gibi ağrım ve bel ağrım var çarşamba gidicem bakalim kontrole ne dicek

Kuzum senin ikiz diye normal bence agrılar. Biz tek bebek tasirken yasıyoruz. Sandalyede biraz oturunca belime vuruyor valla. Korkma hic

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Insan benimde başıma geldi diye birinden duyunca bir nebze olsun rahatlıyor. Kimse cevap vermeyince cok endişelendim. Doktora gittiğinizde inşallah hersey yolundadır ve guzel haberler alırsınız. Bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle...

Bide ben araştırdım normal kadın doğum doktorunun yanında perionatolga da gitmek gerekiyormuş düzenli olarak

Kizlar yarin oglen 1 de kalp atisi randevum var cok heyecanliyim 15 gundur bekliyorum neredeyse . Kalp atisindan sonra ne zaman ve ne icin cagiriyor doktor ??
Birde kalp atisini ekran disina sesmi veriyor nasil duyuluyor ??
Ve ultrason goruntusunu veriyormu en son

Ekran dışına duyuluyor. Usg fotosu veriyor 11-14. Hafta arası ikili test için çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…