2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah duyarizya ilk basta prolaktin 35 çıkmıştı doktor ona baya yuksek cok iyi saglikli oldugunu düşünüyorum demisti tek tesellim o sözü
Tatlım stres yapmamaya çalış. Mutlaka yapacaksın ama ne kadar az o kadar iyi. Ama kalp atışından sonra bi miktar rahatlıyor insan

Buarada kızlar kol alt stiği parfüm deodorant şampuan gibi hamilelik için önerebileceğiniz markalar varmı

Buarada kızlar kol alt stiği parfüm deodorant şampuan gibi hamilelik için önerebileceğiniz markalar varmı
Ben sampuan sac kremi, dus jeli, roll on hepsini yves rocherdan aldim en dogal bulduklarim onlar bide bi arkadas onermisti splat dis macunu onu da gratisten aldim.

Bide ben araştırdım normal kadın doğum doktorunun yanında perionatolga da gitmek gerekiyormuş düzenli olarak
İşimiz gereği küçük bir ilde yaşıyoruz. Burda o bölüm yok malesef. Yakınımızda büyük sehirler var lakin benim düşük tehlikemden dolayı bu bayram memlekete bile gidemedik. Söylediğiniz iyi oldu burda faydalanan arkadaşlar olacaktır mutlaka teşekkürler

Bnde ilçede yaşıyorum en yakın kadın doğum uzmanı iki saat uzaklikda ama.mecbur gidiyoruz hele kışın yollar falan kapaniyo ozmn napcam bilmiyom

Merhaba kızlar kaç gündür dışarda çok iyiydim hiç içim çalkalanmadı rahat rahat dolaştım gezdim eve geldiğimde mide bulantım rahatsızlık hissim geri geliyordu bugün de evdeydim yerlere yapıştım resmen içimin çalkalanmasından sonra düşündüm ne farkım var o günlerden diye evde rahat eşofman altımı giyiyordum. Kaç gündür dışarda elbiseliydim sonra farkettim ki pantolonun karnıma değmesi beni öyle fena ediyor yani şimdilik gözlemim bu. gidip gecelik giydim ondan beri olmadı bakalım yarın deneyeceğim tam anlamıyla. Hiç böyle anormal birşey duymamıştım.

Kızlar meraba dün betam 1767 cıktı iki katından fazla arttı güzel ama dün gece sarı akıntıyla beraber koyu kahve akıntım oldu dr çarşamba gel dedi ben nöbetli çalıstıgım için çok yorulmuştum belim ağrıdı sonra akımtı oldu ona bağladım. Doktorada söyledim oda olabilir yerleşmede olabilir düşük tehlikeside olabilir dedi çarsamba kan vericem keseye ona göre bakıcak sizde yaşayan varmı acaba ne durumdasınız

Bende ayni durumdaym sikayetlerm azaldi diye korkmaya basladm busefer

Günaydın bayanlar.
7.haftayi da geride bırakmış bulunmaktayım.
İlk muayenede kese vardı arife gunu de tahlil sonuçlari için gittim tekrar muayene etmedi kısa aralıklarla gittiğim için.henuz kalp atışı duymadım
Haftaya gidicem kısmetse

Kaç yaş olacak araları canım? Kızım var 5 yaşına girecek ekimde aynen sabahları max 8,30 da uyanıyor haftasonları. Çalışıyorum işten gelip yemek yiyip dinlenemeden bahçeye arkadaşlarının yanına iniyoruz eve gelip duş alıp yatmamız 23 ü geçiyor, arkadaşlarıyla oynamayıp dinlensem kızıma haksızlık yaptığımı düşünüyorum, eşim aşağıya inmiyor genellikle anneler iniyor bahçeye. 2. gebelik daha yorucu uyuyamıyoruz şimdiden uyku yok doğduğunda da olmayack.

Çoğu arkadaşım bana testi yaptırma sakın dedi bebeğin ense ölçüsünü alıyorlarmış iyi bişey değil diye duydum
İyi bişey olmasa onca doktor yapmazdı Arkadaşlarımızdan daha iyi biliyorlardır doktorlar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…