2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 3 yaş olacak aralari bende zorlanıyorum.seninki yine büyük biraz.Rabbim yardımcımız olsun ilk çocuk saltanat 2.ci de yaşanıyor zorluklar .

Seni takdir ettim canim agzima surmem cigeri ve yenilen masada bile zor otururum kokorec severim ama yemeyi pek dusunmuyorum ki suanda midem de almaz ama bence bi doktorla konus fazla kacmasin
Uff ne diyorsuun ciğer sevilmez mii ben ki kurban etinin kırmızı et olan kısmı ciğer ciğer olan kısmı kırmızı et olsun diyen bir kişiyim koca danayı ciğer olarak hayal ediyorum gerisini düşün kokoreçi de yarim ekmek kesmez gittik mi üç çeyrek yerim. Böyle yazınca kendimi çok pis boğaz hissettim Doktora sormadan birdaha ağzıma sürmem ama korktum şuan

Tam 3 yaş olacak aralari bende zorlanıyorum.seninki yine büyük biraz.Rabbim yardımcımız olsun ilk çocuk saltanat 2.ci de yaşanıyor zorluklar .

Gerçekten şimdiden uyku hali basıyor uyuyamıyorum. Kızımın beslenmesi, yıkanması, tuvaleti bnim üzerimdeydi. Artık eşime paslıyorum en azından dün bir ilk denediler banyo yapmayı kızımın kendi isteği ile . Tuvalette ben ya da anneme poposunu temizletiyor başka kimseyi almıyor. Babaaannesine bile temizletmiyor. Seneye daha da büyümüş olacak. 5,5 yaş . Seneye ne gösterir bilmem ama anaokuluna gidecek.

Ben ciğere aşık bir insanım hamileliğimden beri 2 3 kere ciğer 1 kere de kokoreç yedim. Fazla abartmasam mı acaba ?

Abartma canım, ilk 3 ay en azından. Ben kurban bayramında 2-3 çatal aldım sadece sonrasında zaten kokusu ağır geldi, kokoreçi hiç yemedim eşim yanımda yemiyor.

Haklısın zor ve zahmeti çok Allah yardımcın olsun sürekli dikkatli gidemiyoruz. Bende yemek yemeği seviyorum. Kalori hesabı yapmıyorsun if te , 2 öğün dilediğin gb yiyorsun ara öğün ben hiç yapmadım. Hamileyken zor yapamam ama sonrasında düşünüyorum.
Badem sütü denedin mi ? Instag. bazı hesaplar var lahmacun yaptı ama un ile değil nohut unu vs kullanıyor. Alternatifler sunuyorlar.

12 haftadan sonra başlanıyor sanırım. Folik asit dışında bana da vermedi henüz bir takviye

Kan değerlerine bakarak mı vermiyor canım ?Bende ilkinde kan ilacı kullanmadım, folik asitin yanında omega3 aldım . Bu sefer b12 isteyeceğim çünkü b12 düşük bebekle birlikte dahada düşebilir parmaklarım uyuşuyor

Kızlar doktor bana ocean mummy verdi. İçinde omega 3 ve gebelikte gereken tüm vitaminler var. Sizde doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.

Kan tahlillerimi yaptırdım ben. Herhangi bişey vermedi. 15 ağustosta kontrolüm var o zaman verir mi bilmiyorum. Bende ilk hamileliliğimde omega 3 dışında bişey kullanmamıştım. Çevremden duyduğum 12 haftadan sonra verildiği yönündeydi.

Hepsinin yöntemi ayrı türkiyede herkes farklı uygulama yapıyor. Doktorun diyorsa vardır bildiği sonuçta ilk doğumun değil canım

Hepsinin yöntemi ayrı türkiyede herkes farklı uygulama yapıyor. Doktorun diyorsa vardır bildiği sonuçta ilk doğumun değil canım
Aynen birbirini çoğu zaman tutmuyor. Önemli olan güvendiğin, yöntemini beğendiğin doktoru bulmakta. 15 inde gittiğimde sorucam. Çünkü tahlillerimi msjla değerlendirdi herşey yolunda gayet sağlıklı demiş.

Keske benim de kirmizi etle aram azcik iyi olsaydi, ben eti bile tum olarak son 2-3 senedir tuketiyorum canim, kofte, kiyma, doner sekliyle yiyebiliyordum.. valla afiyet bal olsun, cok hosuma gidiyor boyle herseyi yiyebilen insanlar asiri ozeniyorum kokoreci severim ama yani nasil diyim 2-3 ayda bir falan canim isteyecek de yiyecegim ben biraz sebzeciyim aslinda ama bu ara sulu yemek tuketemiyorum, kuru ekmek makarna pilav.. 4 gozle bu donemin gecmesini ve guzel guzel sebze yemegi yiyebilecegim gunlerin gelmesini istiyorum

Haşimato, hipotrioidi olan arkadaşlar çinko, d vitamini,b 12, magnezyum, iyot gibi takviyeler hastalığı baya geriletiyor birde düzenli sağlıklı beslenme.

ben de haşimato var da şuan hamilelikte tiroid ilacının yanında başka bir şey kullanmıyorum, sana verdi mi doktorun?

Kızlaar bebeğimi gördüm bugün aslında bayramdan önce gitmiştim, tam arefe günü olunca tahliller kalmıştı yaptıramamıştım, bugün kan vermeye gidince gel bakalım dedi tam 11 haftalık görünüyor çok şükür her şey yolunda dedi, yaa böyle daha bir bebeğe benzemiş kafası ayakları falan gayet belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…