2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm nerde 20. Haftada soyluyorlar burda. Yurtdisindaym bn
Anladım canım benim doktorum da 16. Haftada kesinleşir şimdiden bir şey söylemek yanlış olur dedi ama erkeğe benzetti ben önemsemiyorum zaten bu haftadaki tahminleri
Akşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.
Canım çok geçmiş olsun grupta bu şekilde kanaması olup geçenler var sen de ilaçla toparlarsın inşallah kısa sürede

Inşallah canım.Ilkinde hiç ne kanama ne kahverengi leke olmadı.Baya korktum.Gececek inşallah Allah 'ın izniyle.

Aa bana doktor 8 saat açlık demişti. Belkide ondan yüksek çıktı canım. 10 saat olunacağını bilmiyordum. Perşembe tekrar bakılacak. Ona göre giderim. Umarım dediğin gibidir. Seninde inşallah tahmin ettiğin gibi saatle alakalıdır. Geçmiş olsun

Akşam saat 10 gibi kanamam oldu.Hemde regl kanaması gibi.Hemen progestan verdiler.Proluton igne birde.Dusuk tehlikemiz varmış.Lavabo dışında ayağa kalkmak yok dedi dr.Allahtan kalp atışını duyduk.
Cok gecmis olsun arkadasim dikkat et, gececek bu gunler

Inşallah canım.Ilkinde hiç ne kanama ne kahverengi leke olmadı.Baya korktum.Gececek inşallah Allah 'ın izniyle.
Geçmiş olsun canım. Benimde kese gördük 6 haftalıkken. kalp atısını henüz duymamıstık öyle Bi kanamam oldu ki afedersiniz heryer im adet kanamasından beter oldu. İlçede acile gittik tabi doğum dr yok acil Dr aradı tlfnla doğum dr nu. Vücut bebeği atıyordur dediler o kanlı halimle geri gönderdiler 1 saat uzaktaki özel hastaneye gittik orda iğne ilaç serum yatış yaptılar Dr geldi baktı kese duruo daha dedi. Ertesi gün tekrar baktı düşük yapmamıs sın bayram sonu gel kalp atışına dedi göndercekti. İğne falan istedim vermedi cok önermiyoruz iğneyi dedi ısrar ettim eğer kanaman olursa 3 günde 1 vurdur dedi. Cok şükür kanamam olmadı ama lekelenme 1 hafta falan devam etti progestan fitil kullandım bu arada. Çok şükür elhamdülillah kalp atışını da duyduk. Korkma Allahın izniyle bşy olmaz inşallah saglıcakla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah

11+5 ti 12+1 çıktı ölçümde ense kalınlığı normal çıktı ikili test için kan verdim. Nift testini ikilide ters bişey çıkarsa yaptırmaya karar verdim. İkili 300 TL nift 2600-3000 TL arası bir sürü yeri aradım. Gerek görürsek yaptırıcam. Bu arada cinsiyet resmini attım bakın bakalım doktor büyük ihtimal erkek ama esas 16. Haftada söyleyeceğim dedi. İşaretlediğim yer pipisi havada olan bacakları alttan resmi bu bakın bakalım tecrübeli anneler ne görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…