2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anamm yesinler yaa masallah . Herseyin iyi çıkmasına cok sevindim Rsbbim saglikla kucsgina almayi nssip etsinn

Ya süper haber canım iki kıza erkek kardeş

Kizlar doktorum ege universite hastanesindede bi girisin olsun demişti acaba haftaya ordan mi alsam randevu cok oluyor alablrmihiym.bilmem ama bebisi görmüş olurum hem yine

Kizlar bende de seker basladi doktor ilacs baslicam dedi metformin. Bi sakincssi yok bebege eger kontrol altina almazsak bebege zarari olur dedi. Canim skildi biraz
Yok cnm sıkma cainini erken teşhis ve hsmsn mudahale ediliyo ilaçla o yüzden uzulme hic bendsde hasimato cikti hamilelikte o da zeka geriligine filan sebep oluyo diyolar . Allah tan ilaclar herseyi duzeltiyoya o konuda şansliyiz

Son 2 gündür geceleri de olmak üzere bulantım çok fazla. Halsiz kaldım sen nasılsın kuzum
Ahhh canim benim bi bitseydi su bulantilar.. ben idare ediyorum aksamlari cok bulantim oluyor genelde de ya sabah ya da aksam muhakkak cikariyorum hala sivi almak da zorluk cekiyorum ama direniyorum.. insallah gececek Sen zofere ragmen mi bu kadar kotusun.. tuh yaaa

P paperclips bana da kv hayirli olsun demedi gercekten Allaha havale ediyorum kendilerine anne dedirtiyorlar ama annelik yapmak söyle dursun komsuluk bile yapamayacak kadar acizler
Biz etrafımızda hiç böyle insanlar görmediğimiz için , ya da herkesi kendi annemiz gibi sandığımız için çok şaşırıyoruz. Ama bu insanlar böyle yaşamaktan gocunmuyorlar. Bizim düşündüğümüzü onlar düşünmüyorlar maalesef. Neyse bırakalım bunları . Bebişlerimize bakalım biz artık .Sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız

Merhaba herkese hamileliğimin 10. Haftasındayım ve artık canım sürekli tatlı çekiyor özellikle yemeklerden sonra sizdede oluyormu ? Tatlıdan iğreniyordum ilk başlarda şimdi canım hep tatlı istiyor. Bu cinsiyet belirtisimi acaba

İnşallah bitseydi artık kuxum çok zorlanıyorum. Evet zofere rağmen böyleyim neden böyleyim anlamıyorum. Ama ben suyu içebiliyorum artık çok şükür kuzum

ilaç iyi gelmiş aslında değerin düşmesi güzel, ilaca devam edeceksin değil mi aynı dozda? benim de haşimato var ilk hamilelik öncesi de vardı tespit edilip ilaç içince çocuk gayet sağlıklı oluyor merak etme

15 kg yapmistim 20 kg daha domates aldim dolapta agzina kdr dolu düzenlenmesi lazm buzdolabinin ben bugün oglene kddr yogunum çok kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…