2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar crione jeli birakali bugün 3.gun hala siyah siyah geri geliyo normalmi simdi baya siyah sivimsi sekilds geri geldi

Proluton iğne.Progestan fitil verdi dr.Kanamam azaldi.Cok şükür daha iyiyim.Ama bi kac gun ayaga kalkma sadece dinlen dedi.Iyiki varsınız kızlar.Hepinize çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun tekrar. Dikkat edin. Yüksek moral ve bol su. Bide yorulmayın dinlenin. İnşallah geçecek hemen

Maşallah. Allah bağışlasın. İnşallah sonuç iyi gelir, riskli çıkınca stres yaşanıyor fazlasıyla. Nift
testini önerdi benim doktorumda yaştan dolayı.Bir kaç merkez kartı verdi arayıp görüşücez yarın bakalım ne kadar dicekler.

İnşallah bitseydi artık kuxum çok zorlanıyorum. Evet zofere rağmen böyleyim neden böyleyim anlamıyorum. Ama ben suyu içebiliyorum artık çok şükür kuzum
Su cok onemli canim ic muhakkak ben de 1 haftadir falan zorla iciyorum artik Insallah tez zamanda keyfini cikardigimiz asamaya gecebiliriz

Alakası yok canım

Su cok onemli canim ic muhakkak ben de 1 haftadir falan zorla iciyorum artik Insallah tez zamanda keyfini cikardigimiz asamaya gecebiliriz
İnşallah kuzum. Bide maden suyunu daha kolay içiyorum sende dene istersen

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız bebekte çok uyku hali olur diyorlar sizlerde durum nasıl. İkinci hamileliği anneler bunun cinsiyetle alakalı olup olmadığını daha tecrübe edinmiş olabilirler
Oglumda hep uyku hali vardi kizimda uyku gozume girmiyordu

Bu anlattigin benim.
Mide hastasiydim zeytin bile yiyemiyodum agritiyordu beni cay ekmek yiyordum

Benim icime yine kurtlar.dustu ya bu korku ve endiseden yoruldum kalbi dururmu kötü bsey olurmu s vs düşünceler.. ama kalbi hep en ust sinirda atiyo pihti sorunum var ama şükür biliyorum ve igne ve corasprin kullanıyorm . Haftayada egeye gtcem girisin olsun dedi doktor egedede . Hem bebisi görurumm ins iyidir melegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…