Benim kızım 2 aylıkken bağırsak tepkili alerjisi başladı. Çoklu gıda alerjisiydi. Süt veriyordum. Alerjisi olan hiç bişeyi yiyemiyordum. Tabi tespitte edilemedi. Süt ürünleri, et, tavuk, balık, yumurta, kuruyemiş, salça vs vs aklınıza gelecek herşeyi sırayla kestik en son gluteni. İstanbulda gitmediğimiz doktor kalmadı. Sadece patates ve zeytinle beslendim uzun zaman. 65 zeytin yediğimi biliyorum. Açlıktan ağladığımı. 76 kg ile doğumdan çıkıp 46 kgya kadar düştüm. Kızım gaz sancıları ile kıvranıyordu. Uyumuyordu günde 8-10 kaka ve kanlıydı. Herkes dediki sütün kesilir beslenemiyorsun. Ev alıp başını gidiyor, gün geliyor duş alacak gücüm kalmıyordu. Çok zorlandım. Açlıkla, yoklukla terbiye oldum. Kimse destek olmadı, yardım etmedi. Ama kızımı kendi çabalarımda elimden geldiğince güzel yetiştirmeye çalıştım. Allah kimseye muhtaç etmedi çok şükür. Bu kadar uzun neden yazdın derseniz eğer zor ama anne olarak her koşulda güçlü durabilmeliyiz. Bebeklerimizin en önemli kahramanı biz anneleriz. Biz güçlü olursak bebeklerimiz çok güçlü olur. Üzmeyin kendinizi. Allahım bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Siz bebeğinizden o sizden kuvvet alacak her zaman unutmayın.