2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen klitoris buyuk olabiliyormus canim 16.haftada netlesir hakkinda hayirlisi

12. Haftada betahcg en yüksek halinde oluyo yavas yavas azalıyo sonra muhtemelen 16. Hafta gibi bitcke bulantıların kuzum. Benimde 11. Haftada cok oldu önceden yoktu hiç mesela
16 çok fazla değil mi ya

Bebek hareket etmeye başlayınca ortalama 19-20. Haftalarda rahatlıcaksın. O zamanda sürekli dinliceksin uykucu olursa bebek 1-2 saat hareket etmediğinde yine korkucak endişeleceksin. Annelik bir korku hali, hep bi telaş, evham... hiç bitmicek. Doğduğunda büyürken hep içindeki korkuyla koruma içgüdün çok gelişecek. Annelik bu. Daha dün gitmiştin sanırım doktora. Herşey yolunda çok şükür. Stres yapmamaya çalışın

tatlıya kız derler ama bilemiyorum

Malesef bebeğin kalbi durmuş pazartesi kürtaj oldum ..☹ inşallah siz sağ salim kucağınıza alırsınız
Çok gecmiş olsun canım, Allah acısını tez vakitte sağlıklı bi bebekle dindirsinben de yaşadım, rabbim bi daha yaşatmasın... Kan sulandırıcı kullanıyo muydun?

Ben tatli krizlerini probiyotik yogurt ile cozdum

Pazertesi gittim cnm . Ne güzel yazmışsın dogru gerçekten isimiz zor o zmn hep endise korku zor

Hahah sorma kocama cok severek aldigim bir parfum vardi, sali doktora giderken sikti icim disima cikti yemin ederim arabada gidip gelene kadar, dedim bi daha sikma sakin bunu resmen sevdigim hersey beni rahatsiz ediyor
Evet evet özellikle kokular beni o kadar rahatsız ediyorki anlatamam. Hala çamaşır seremiyorum mesela. Duştan sonra saçlarımın kokusu geçene kadar tülbent bağlıyorum Allahım bu günleri hatırlayıp geleceğimiz zamanlar gelsin

Yemin ederim aynı durumdayım bir arkadaşta kalbi durmuş dedi ya iyice paranoya oldum. Korona korkusuna sık sık gitmek istemiyorum ama bu korku da hiç bitmiyor ya

Kizlar size sorum olcak 3 tane
1.si crione jel birakali bugün 3.gun hala siyah olarak geri gelio normalmi
2.si kedi yda köpek besleyen varmi?? Benim kedim var 2 de kuş
3.su idrar testi yapip gebeliği ogrenenler sakliyomusunuz testi

Kizlar size sorum olcak 3 tane
1.si crione jel birakali bugün 3.gun hala siyah olarak geri gelio normalmi
2.si kedi yda köpek besleyen varmi?? Benim kedim var 2 de kuş
3.su idrar testi yapip gebeliği ogrenenler sakliyomusunuz testi
1-i bilmiyorum, 2 evet kopegim var, 3 hatira olarak tutuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…