11+5 ti 12+1 çıktı ölçümde ense kalınlığı normal çıktı ikili test için kan verdim. Nift testini ikilide ters bişey çıkarsa yaptırmaya karar verdim. İkili 300 TL nift 2600-3000 TL arası bir sürü yeri aradım. Gerek görürsek yaptırıcam. Bu arada cinsiyet resmini attım bakın bakalım doktor büyük ihtimal erkek ama esas 16. Haftada söyleyeceğim dedi. İşaretlediğim yer pipisi havada olan bacakları alttan resmi bu bakın bakalım tecrübeli anneler ne görüyorsunuz ☺Eki Görüntüle 2678291
12. Haftada betahcg en yüksek halinde oluyo yavas yavas azalıyo sonra muhtemelen 16. Hafta gibi bitcke bulantıların kuzum. Benimde 11. Haftada cok oldu önceden yoktu hiç mesela
Benim icime yine kurtlar.dustu ya bu korku ve endiseden yoruldum kalbi dururmu kötü bsey olurmu s vs düşünceler.. ama kalbi hep en ust sinirda atiyo pihti sorunum var ama şükür biliyorum ve igne ve corasprin kullanıyorm . Haftayada egeye gtcem girisin olsun dedi doktor egedede . Hem bebisi görurumm ins iyidir melegimm
Bebek hareket etmeye başlayınca ortalama 19-20. Haftalarda rahatlıcaksın. O zamanda sürekli dinliceksin uykucu olursa bebek 1-2 saat hareket etmediğinde yine korkucak endişeleceksin. Annelik bir korku hali, hep bi telaş, evham... hiç bitmicek. Doğduğunda büyürken hep içindeki korkuyla koruma içgüdün çok gelişecek. Annelik bu. Daha dün gitmiştin sanırım doktora. Herşey yolunda çok şükür. Stres yapmamaya çalışın
Merhaba herkese hamileliğimin 10. Haftasındayım ve artık canım sürekli tatlı çekiyor özellikle yemeklerden sonra sizdede oluyormu ? Tatlıdan iğreniyordum ilk başlarda şimdi canım hep tatlı istiyor. Bu cinsiyet belirtisimi acaba
Çok gecmiş olsun canım, Allah acısını tez vakitte sağlıklı bi bebekle dindirsinben de yaşadım, rabbim bi daha yaşatmasın... Kan sulandırıcı kullanıyo muydun?
Hahah sorma kocama cok severek aldigim bir parfum vardi, sali doktora giderken sikti icim disima cikti yemin ederim arabada gidip gelene kadar, dedim bi daha sikma sakin bunu resmen sevdigim hersey beni rahatsiz ediyor
Merhaba herkese hamileliğimin 10. Haftasındayım ve artık canım sürekli tatlı çekiyor özellikle yemeklerden sonra sizdede oluyormu ? Tatlıdan iğreniyordum ilk başlarda şimdi canım hep tatlı istiyor. Bu cinsiyet belirtisimi acaba
Bebek hareket etmeye başlayınca ortalama 19-20. Haftalarda rahatlıcaksın. O zamanda sürekli dinliceksin uykucu olursa bebek 1-2 saat hareket etmediğinde yine korkucak endişeleceksin. Annelik bir korku hali, hep bi telaş, evham... hiç bitmicek. Doğduğunda büyürken hep içindeki korkuyla koruma içgüdün çok gelişecek. Annelik bu. Daha dün gitmiştin sanırım doktora. Herşey yolunda çok şükür. Stres yapmamaya çalışın
Hahah sorma kocama cok severek aldigim bir parfum vardi, sali doktora giderken sikti icim disima cikti yemin ederim arabada gidip gelene kadar, dedim bi daha sikma sakin bunu resmen sevdigim hersey beni rahatsiz ediyor
Evet evet özellikle kokular beni o kadar rahatsız ediyorki anlatamam. Hala çamaşır seremiyorum mesela. Duştan sonra saçlarımın kokusu geçene kadar tülbent bağlıyorum Allahım bu günleri hatırlayıp geleceğimiz zamanlar gelsin
Benim icime yine kurtlar.dustu ya bu korku ve endiseden yoruldum kalbi dururmu kötü bsey olurmu s vs düşünceler.. ama kalbi hep en ust sinirda atiyo pihti sorunum var ama şükür biliyorum ve igne ve corasprin kullanıyorm . Haftayada egeye gtcem girisin olsun dedi doktor egedede . Hem bebisi görurumm ins iyidir melegimm
Yemin ederim aynı durumdayım bir arkadaşta kalbi durmuş dedi ya iyice paranoya oldum. Korona korkusuna sık sık gitmek istemiyorum ama bu korku da hiç bitmiyor ya
Kizlar size sorum olcak 3 tane
1.si crione jel birakali bugün 3.gun hala siyah olarak geri gelio normalmi
2.si kedi yda köpek besleyen varmi?? Benim kedim var 2 de kuş
3.su idrar testi yapip gebeliği ogrenenler sakliyomusunuz testi
Yemin ederim aynı durumdayım bir arkadaşta kalbi durmuş dedi ya iyice paranoya oldum. Korona korkusuna sık sık gitmek istemiyorum ama bu korku da hiç bitmiyor ya
Kizlar size sorum olcak 3 tane
1.si crione jel birakali bugün 3.gun hala siyah olarak geri gelio normalmi
2.si kedi yda köpek besleyen varmi?? Benim kedim var 2 de kuş
3.su idrar testi yapip gebeliği ogrenenler sakliyomusunuz testi