2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1/299 benim canım. Bide haftasonu gebe okuluna gittim ordada ikili testler yüzde 80 doğrudur deyince benim devreler hepten yandı.. Moral sıfır..
Kuzu benim ikili 2200 cikti uclu 370 ama icini ferah tut ben hic umursamiyorum birZ arastrdm 1:40 cikan bile amnyosntezde temz cikms bzmki cok cok kck bi ihtmal

Atart Canım sizin bugün okulda yüzyüze eğitim üzerine toplantı olacaktı ne oldu ne konuşuldu
Canım selâm ancak kendime gelip yazabiliyorum,p.tesi salı , çarşamba, cuma 9-12 okuldayız her sınıf 2 ye bölünecek İşte her ders 30 dk, isteyen ayrıca sınıf birleştirerek bir saat online verebilir extra ek ders karşılığı,yoksa bı kaybımiz olmuyor yani okulda zaten girdiğim dersler 18 saatimi tamamlıyor, öyle işte

özel gruba gidip bizi burda unuttunuz mu yoksa
beni de alın

Gazdir.canim anlarsın zaten başka bisey olsa sabah kalkınca hiç bisey yok sonra şişkinlik gaz çıkaramasam da gaz olsa ama oyle bi sıkıntı da yok ben anlamadım

Eklentiler

• 04AA72CE-C4F1-4C2B-88BE-C174DFB76C1E.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Kuzu benim ikili 2200 cikti uclu 370 ama icini ferah tut ben hic umursamiyorum birZ arastrdm 1:40 cikan bile amnyosntezde temz cikms bzmki cok cok kck bi ihtmal

Ya bende bazen rahatlıyorum.. Unutuyorum. Normal yaşamaya başlıyorum.. Bazende tam bir depresyon haline giriyorum. İnş sağlıkla gelsinler..

Ya bende bazen rahatlıyorum.. Unutuyorum. Normal yaşamaya başlıyorum.. Bazende tam bir depresyon haline giriyorum. İnş sağlıkla gelsinler..
Bence hic canini skma benim iki gun once belli oldu esimde kadin dogumda calisiyo ve cok dusuk bi risk dye oda hic umursamadi ne yuksek riskler saglikli cikiyo dye bos yere hc bebeginide kendinide uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…