Normal hayatımda hiç yemek yemesem tatlıyla bütün ömrünü geçirebilme özelliğine sahiptim. ilk 3 ayımda tatlı görmek dahi istemedim. Şimdilerde yeniden canım istemeye başladı ama her tatlı bişi yediğimde zehir gibi bir tat geliyo ağzıma. Tatlıdan filan soğudum. Anlamadım okadar tatlı şeyler nası acı gelebilir.. Sizde varmı budurum.
Bence hic canini skma benim iki gun once belli oldu esimde kadin dogumda calisiyo ve cok dusuk bi risk dye oda hic umursamadi ne yuksek riskler saglikli cikiyo dye bos yere hc bebeginide kendinide uzme
Normal hayatımda hiç yemek yemesem tatlıyla bütün ömrünü geçirebilme özelliğine sahiptim. ilk 3 ayımda tatlı görmek dahi istemedim. Şimdilerde yeniden canım istemeye başladı ama her tatlı bişi yediğimde zehir gibi bir tat geliyo ağzıma. Tatlıdan filan soğudum. Anlamadım okadar tatlı şeyler nası acı gelebilir.. Sizde varmı budurum.
Bu benim ilk 4.5 ayimin ozeti tum hayatimi pasta, cikolata ve bu nevi tatlilarla yasayabilirim derdim simdi tatli yedigimde midem igrenc oluyo ve bazen cikariyorum da