2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Kuzum benimde karnıma göbek deliğime bazen acı oluyor. Değşşik bişey cimciklenir gibi. Ama nette okudum çok normalmiş. Bebek büyüdükçe rahim kasılırmış o yüzden acılar olurmuş

Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var
Bugün benim fazlasıyla öyle bir de sanki iç organlarım tek tek acıyor sanırım bebek büyüdükçe diğer organlara baskı yapıyo daha kaç ayımız var daha nerelerimiz ağrıyacak

Aslında bi nevi öyle oluyor kuzum. Foto atılıp onun yorumu yapılıyor

Ben 14. Haftamın sonuna kadar öyleydim canım ne yesem damagımda 10 dk sonra acı bir tat bırakıyordu ama 15e girince bütün yeme düzenim düzeldi

Ben decaviti de içemiyorum arkadaşlar. Normalde çok kolay ilaç içerim ama onu yutamıyorum boğazıma takılıyor. Doktorum da zorlama kendini yemene dikkat et dedi. Ama yediklerimle bebek yeterli vitamini alır mı diye endişeliyim.

1/299 benim canım. Bide haftasonu gebe okuluna gittim ordada ikili testler yüzde 80 doğrudur deyince benim devreler hepten yandı.. Moral sıfır..
Yüzde 80 dogru ama istatistiği dogru. Yani olasılığının 299 da bir oldugu dogru. Yoksa bu %80 down sendromu demek değil. 2liden sonra yapılan amniyosentezde çok az miktarda insanın sonucu down sendromu çıkıyor.moralini bozma sakın

Ben cok sut urunleri tuketemiyorm yani normal duzeyde diyim ama bebek senin depolari yiyor sonucta o alcagini aliyor senin kendin icin takviye yapman gerekiyormus

Bana doktor süt içme hiçbir canlı dogada başka canlı türünün sütünü içmez dedi bol roka ve badem tüket en bol kalsiyum onda var zaten inekler de kalsiyumu otlardan alıp sütünde biriktiriyor dedi. Onun dışında ev yapımı manda yogurdu önerdi :)

Hmm canım açıklamada da öyle dendi 4gün okula gidicez 6ders şubeler bölünecek benim 22 saatim yüzyüze tamamlanıyo inşallah online a gerek kalmayacak

Hiç bi canlı başka canlının sütünü içmez miymiş. Nasıl yani. Niye süt var ki o zaman yavrular için mi

Kuzum benimde karnıma göbek deliğime bazen acı oluyor. Değşşik bişey cimciklenir gibi. Ama nette okudum çok normalmiş. Bebek büyüdükçe rahim kasılırmış o yüzden acılar olurmuş
Ya ben cok kaçırıyorum kafam karisiyo hem ozel hem burda mesajlasmalar kapatamazmiyizki orayi takip edemiyorum nerde ne yazilmisti unutuyorum nasl yapicm bilemedim herkes memnunmu acaba benm gibii dusunen çoğunluktaysa eskiyemi donssk

Ya ben cok kaçırıyorum kafam karisiyo hem ozel hem burda mesajlasmalar kapatamazmiyizki orayi takip edemiyorum nerde ne yazilmisti unutuyorum nasl yapicm bilemedim herkes memnunmu acaba benm gibii dusunen çoğunluktaysa eskiyemi donssk
Kuzum aslında çok dert edecek bşey yok. Ordan fotoğraf atıp yorum yapıyoruz. Sohbete yine burdan devam ediyorız.

Kızlar bu arada ben sırt üstü yattıkça hareket hissediyorum. Yan yattığımda falan hissetmiyorum. Acaba bu hissettiğim bebek değil mi. Hani hep yan yatınca sola yatınca falan deniyorya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…