2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pekii park yatak almayi dusunen ilk cocuguna gebe olan arkadaslarim ya da kullanip memnun kalan 2. Ve sonrasi dogumunu bekleyen arkadaslarim, marka oneriniz var midir??

Ben azcık kullanıyom o zaman ama benim değerlerim iyiydi ondan heralde
Haaa bi de hafta da bir ignem var benim d vitamini degerim cok riskliydi, kan degerleirm de genelde hep dusuktur.. digerlerini de bebik beni somururkeen ben gucsuz klmiyim diye verdi herhalde

Haaa bi de hafta da bir ignem var benim d vitamini degerim cok riskliydi, kan degerleirm de genelde hep dusuktur.. digerlerini de bebik beni somururkeen ben gucsuz klmiyim diye verdi herhalde
D vitaminin kaç kuzuim

D vitaminin kaç kuzuim
2 ay once ilaca baslarken 10 un altiydi canim ciddi eksiklik benim genelde kisin duser yazin yukseltirdim ben gunes isigiyla ama bu sene tatile gidemedim, e disari bile cikamadim dogru durust o sebeple sinirin altina dusmustu ama simdi yukseltmistir sanirim ilac

Benim 9du en son. Damla kullandım. E nabızdan baktım d vit bakılmamış benim. Bebek için önemlimi

Fetal doppler cihazı almıştım bir iki denedik bulamadım bebeğin kalbini. Strese girdim bıraktım daha çok heyecan yaptım durduk yere

Oglumda 2 doz tetenoz vurulmuşum saglik ocagi cagirdi yine mi vuracaklar sormadim da bide ben oglumda seker yüklemesi yaptirdim ve cikti diyet dikkat ederek sorun yaşamadım kızımda yaptırmayacağm yine dikkat edeceğim ekmeksiz tatlisiz kalorisi beslenmeye siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???

Hiç bi canlı başka canlının sütünü içmez miymiş. Nasıl yani. Niye süt var ki o zaman yavrular için mi

Özellikle inek sütü için son yıllarda baya ciddi araştırmalar var. İnek sütünü insan vücudu kaldıramıyor diye hani inek sütü kendi yavruları içindir gibi:) sütü süt olarak değil de yoğurt ya da kefir falan öneriliyor. Gerçi hiç süt ürünü önermeyenler de var.

Bu benim ilk 4.5 ayimin ozeti tum hayatimi pasta, cikolata ve bu nevi tatlilarla yasayabilirim derdim simdi tatli yediğimde midem igrenc oluyo ve bazen cikariyorum da

İlk hamileliğimde böyleydim aynen hayatımda tekrar tatlı yiyemeyeceğim sanmıştım. Doğumdam sonra geçti gayet de canım istiyordu sonra da baktım zararlı ben şekerli şeyleri bıraktım 2 yıl kadar çok çok nadir yemişimdir. Bu sefer de hamilelikle canım tatlı istemeye başladı tamamen ters yani tabi yine de çok yemiyorum da canım isteyince tadımlık

Burda olanlar bana cevap yazsa olur mu karnı acıyan var mı, acaba karnımız genişlediği için mi acıyor. Bide karnımın içinde kramplar var

Benim ağrıyor ya, her yerim ağrıyor ara ara bir gün bir yer bir başka bir yer, doktor normal hepsi kendini çok dinleme dedi

Demir hapı degil de surup seklinde olan tek siselik olanlar daha etkili diyolar kullanan var mi? Eski gebeliklerinde falan? Ya da demir icin iğne olan

Gebelkk boyunca kan hapi kullandim .dofumdan sonra kanamam cok oldu ayağa kalkarken bayılmışım 1 ünite kan verdiler bana ... diyorum hep o içtiğim.ilaclar nereye gitti acaba ?

Hiç bi canlı başka canlının sütünü içmez miymiş. Nasıl yani. Niye süt var ki o zaman yavrular için mi

İnek sütünün neredeyse insan sağlığına zararlı oldugu kanıtlandı içindeki kazein ve laktoz yüzünden canım süt yerine süt ürünleri tercih edilmeli insan hayatında en değerli süt anne sütüdür bir de ineklerin yemleri antibiyotikli oldugu için de sıkıntılı, oyüzden manda sütü ve yogurdunu daha çok öneriyorlar. Probiyotik maya ile mayalanan manda yogurdu efsane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…