Sünnetin ertesi günü iyileşmeye başlamıştı, dün de tamamen iyileşti dikişlerin düşmesini bekliyoruz, dün banyo da yaptırdık. Bikaç sayfa önce şu şekilde anlatmıştım sünnet safahatımızı aşağıya alıntıladımHayırlı olsun sünnet yarası kaç günde iyileşti? zorluk oldu mu? ben de yaptırmayı istiyorum erken olması daha mı avantajlı iyileşme açısından.
Ben kanguru yerine sling wrap aldım çok rahat bağlar bağlamaz uyudu kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş
Erken yaptırınca daha çabuk iyileşiyormuş, bebeğim daha çok hareketlenmediği için iyileşmesi de kolay oldu, belki yürümeye başladıktan sonra daha zor oluyordur.
Bugün oğlumu sünnet ettirdik. Öncelikle bir merhem sürdüler yarım saat kadar bekledik daha sonra pipisine iğne yaptılar. İğne yapılırken oğlum çok ağladı ama bizden önceki bebek hiç ağlamamış, doktor öyle söyledi. Daha sonra ameliyat masasına yatırdılar bu esnada emzirmemi istediler. Bu şekilde emzirmek baya zor oldu, belim sırtım her yerim ağrıdı, sünnet sırasında oğlum meme emdi, daha sonra yarım saat beklememiz istendi, bu yarım saat içinde bebeğim çok ağladı, ne yapsam sakinleştiremedim, mosmor oldu, o esnada kendimi çok çaresiz hissettimsonrasında hemşire kontrol etti kanama olmadığı için bolca pişik kremi uyguladı, hastaneden çıktıktan sonra bikaç saat uyudu ama sonra çığlık atarak uyandı yine baya bir ağladı, altını değiştirip doktorun verdiği pişik kreminden bolca sürdük. Ara ara yine uyanıp ağlıyor, zor sakinleştiriyorum, baya canı yanıyor belli ki
![]()