2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
En başı bile zor bişe düğüm diyo ya ayyy yapana akla kara seçerdimmherhalde onun içine bat burdan çık izlerken bile zor gelmişti bana. Sana kolay gelsin canım
Valla şu anda dörtlü takrir midir ikili trabzan mıdır nedir onu çözemeye çalışyorum düz ilmek ve sık iğne işini çözdüm

Ya şimdi bizim organlarımızı inceleseler normal dışı neler var kim bilir, bence ufak tefek şeylere takılmamalı, hayırlı olsun canım, detaylı da atlanması gereken ayrı bir badire çünkü, benim haftaya bakalım

2. Trimester rutin kan tahlili yapılıyor. Ekstrem bi durum değil yani. Şeker, kan değerleri , vitaminler vs. Ben de yaptırdım aşı olduğum zaman.
Yine mi test bence bende şeker çıkacak ıyıce sabırsızlaştım önceden örgü severdim misal az önce izlerken izleyemedim bile içim şişti çabuk sinirlenip sıkılıyorum

Elle battanıye öreyim dedim şişsiz ama yok yanı benım sabrım kalmamış onuda izleyemedim içim darlandı gidip alırım dedim bite kendıne eziyet ediyorum ki ipler çok pahalı birde yorumlarda gördüm YouTube da 200 TL’ye denk gelıuor felan yazmışlar 1 sene önce o parayı verene kadar hazır alırım birde uğraşıcağınla uyguna gelse neyse paradan yırttık derdim

Ayyyy bende çok merak ediyorum kime benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…