2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
2 saat uyuyana kadar 3 saat uyanık kalmış oluyor
3 saattede uykusunun gelmiş olması lazım aslında ben şunu farkettim hatırlıyorsaniz kızim 4-5 gündür aşırı huysuzdu ben dış cikardigindan suphelenmistim hatta dış hala suphelerim var ama galiba asıl sorun uyumamasiydi uykusunu alamayınca aşırı huysuz oluyor yada uyku saatini kacirirsak sonrasında çok çok zor uyuyor

Birde birşey sorcam kızımın poposunun kenarı kizarik oluyor genelde sanki bugun kakasinda mukusta vardı bu belirtileri burdan alerji diye okumuştum ama beni emmiyor maması ise 3 aydır kullandığım mama o yüzden alerji olacağını düşünmüyorum pişik gibi mi oluyor acaba poposunun etrafı

Gündüz az uyusa da çok uyursa da aynı. Hatta dün en son 18.00 da uyudu 18.30 a kadar.. daha sonra 21.30 da uykusu gelmeye başladı uyuyup sürekli gözleri açıyor bi türlü dalamıyor. Daldığı saat 23.40 tı. Duş aldırıp masaj yapmayı deniyim

Sabah kaçta uyanıyor?

Gunduz uykusu iyi değilse gece de zor dalıyor. Inşallah düzene girecek bakalim

Sabah 9.5 10 gibi uyanıyor. Daha erkene çekmeye çalışacağım. Sabah erken kalkarsa akşam erken yatarmış.
Evet daha erkene çekmek lazım ama bizimki de 8 de kalkıyor normalde. Ona rağmen erken uyumuyor. Bugün de 23.40 ta uyudu 04.40 ta uyandı öyle ayaktayız valla ben anlamıyorum

9 da uyuyor sonra hep gece uykusunda mi benimki 9 da gece uykusuna geçse gündüz hiç zorlamam valla bizim gece uykusu 1 de başlıyor
Gündüz zorlamam olmuyor maalesef çünkü uykusuzluktan huysuzlaşıyor sürekli mız mız mız insanın asabını bozuyor. Seninki gece akşam 10da uyanıp sonra 1de mi uyuyor? Neden uyanıyor ki? Gece gündüz ayrımını henüz yapmamış sanırım.

Günaydın. 20-25dk dalma süresi olarak dedim, 20dk da uyuyormuş biz 1 saat uğraşıyoruz

Günaydın. 20-25dk dalma süresi olarak dedim, 20dk da uyuyormuş biz 1 saat uğraşıyoruz
Hemen yatıp dalan yoktur bence üzülme benimkide ayağıma alıyorum 10 dk direniyor 10 dk geçerse anlıyorum ki uyumayacak kaldırıyorum.Geçecek ya üzülmeyin.Çok yorucu evet ama geçici bir dönem.Zamanla uyku süreleri daha da kısalacak günde 2 ye 1 e düşecek.En iyi yürüteç zamanı kendi kendine oyalanmaya başlıyorlar.Hasta olmadıktan sonra inanın evde uğraşmak daha kolay.

Ben uğraşırım da, sadece kolda sallayarak uyuyor artık ve gittikçe ağırlaşıyor. Çözüm bulamıyoruz. bir de direnip ağlaması kendini sağa sola atması sinirimi bozuyor ne zaman kolay uyumaya başlıyorlar peki? Kaç yaş?

Daha var diş dönemide sıkıntılı oluyor uykular 1 yaşa kadar çok rahat uyku beklemeyin.1 yaşta. Sonra günde 2 kez uyuturdum kısa süre sonra 1 e düşürmüştüm.Akşam 9 da yatardı oğlum sabah 7 ye kadar uyanmazdı 1.5 yaş civarı ilk bir yıl en zoru

Evde çingene beşiği kurabileceğin bir yer var mı ? Oda güzel uyutuyor tavan hamağı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…