2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayır yok doktora sordum bakalim ne tazacak
Benim maalesef en basından bu yana var canım ama bebek ıyı sukur Dr progestan fitil verdi takmamaya calısıyor um 7+4olduk
İnşallah seninkide ıyıdır canım yat dinlen bol bol su iç fitil varsa kullan ben Dr a sormadan baslamıs tim doktorum zararı yok faydalı devam et demıstı hala kullanıyorum

İnşallah sağlıkla zamanında doğsun. Eşim de şimdiden bebek arabası, beşik gibi şeylere bakalım diyor. Çünkü dolar devamlı artıyor maalesef

Cook dogru bende bebek arabasini bir an once halletmek istiyorum her gecen gun lehimize kur farkindan dolayi

Bunun doğruluk oranı daha yüksekmiş, tek fark bu sanırım.
Peki bu test için nereyle iletişime geçmek gerekiyor ?benim yaşadığım yer küçük bir yer sanırım hastanenin anlaşması da yok nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Doktora söyledim ama ikili test konusunda ısrarcı önce onu bir yapalım diyor. Ben de direk bu tarz bi test yaptırıp rahat etmek istiyorum. 2li testin sonucu normal çıksa bile yaptıracağım sadece güvenilir olanda karar veremedim.

Sizede cok geçmiş olsun canim.

Kızlar şu an 8. haftanın içindeyim. Mide bulantım yok çok şükür. Bu haftadan sonra bulantıları başlayan oldu mu?
Bence başlamaz artık. Benim 6. Haftadan beri bulantım ve koku hassasiyetim var hiç de azalmıyor genelde de bulantı olacaksa 6. Haftalarda başlıyor. İnşallah hiiiç başlamaz

Cook dogru bende bebek arabasini bir an once halletmek istiyorum her gecen gun lehimize kur farkindan dolayi
Bebek arabası ben de almak istiyorum çünkü fiyatlar şu an için bile çok yüksek hatta beğendiğim bi araba vardı 2 ay içinde 1000 TL yükselmiş bile. Ama bi yanımda daha dur acele etme diyor. çok kararsızım daha erken mi acaba

İnşallah sağlıkla zamanında doğsun. Eşim de şimdiden bebek arabası, beşik gibi şeylere bakalım diyor. Çünkü dolar devamlı artıyor maalesef
Biz de dün eşimle baktık ama onun için çok erken olduğunu düşünüyorum

Merhaba kızlar bende şu an 7 +1 deyim ama ultrasonda hep 1 hafta küçük görünüyor. Bugün kontrole gittim yeni yeni kalbi atmaya başlamış belli belirsiz kalp atışlarını duydum 6+2 görünüyor ultrasonda normal midir bu. 2. Gebeliğim oğlumda böyle bişey yaşamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…