- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.941
Ben çok rahatım en başından beri, kaygılarım yok, allahın izniyle her şey yolunda gidecek diye düşünüyorum hep, evrene öyle enerji gönderiyorum, tavsiye ederim işe yarıyor. Kendini dinleme bide, bırak normal günlük hayatına devam et, hamilelik bizim doğamızda olan bir şey, kimimiz kolay kimimiz zor geçiriyor ama havadan nem kapmakta iyi değil. Hep kaygılı olursak bebeklerimiz de öyle olur.Farkındayım ama hep bi telaş hali var hepimizde
Özel mesaj atamadım ama.Çok sevinirim
Merhaba istmosel varken mi hamile kaldınız bendede aynı sorun var ameliyat olup olamamkta kararsızım doktorlar şansını dene dedi ama korkuyorum 37 yaşındayım vakit kaybetmekte istemiyorumBende güvensizlikten sezaryen doğum yaptımçok evhamlıyım. Dr seninle normal başlasak bile sezaryen olur dedi stresten. Birdenbire sezaryendense planlı olsun dedi. 39 da planlı sezaryen yaptım. Hiç sıkıntım olmadı sonrasında ama şu istmosel olayından sonra pişmanlıklarım olmadı değil.
Merhaba istmosel varken mi hamile kaldınız bendede aynı sorun var ameliyat olup olamamkta kararsızım doktorlar şansını dene dedi ama korkuyorum 37 yaşındayım vakit kaybetmekte istemiyorum
Ben bugün bir çok laboratuvarla görüştüm. Yurt dışına gidenler 350-400 euro arasında fiyat veriyorlar. Ankarada yapılanı var genoks diye bi laboratuvar. Hangi nifty testi bilmiyorum ama broşürünü incelediğimde %99 doğruluk oranı yazıyordu ayrıca 70e yakın genetik soruna baktıklarını söylediler. O da 2200 TL gibi bişi dedi. Doktorumla görüştüğümde de bu testi yaptırsan da yaptırmasan da ikili testi yapalım dedi. Ben 11. haftadan sonra nifty testini yaptırmak istiyorum doktorumla ikili test için de randevulaştık. Bebeğime ya da bana zararı olan testler değiller neden yaptırmıyım ki dedim.Peki bu test için nereyle iletişime geçmek gerekiyor ?benim yaşadığım yer küçük bir yer sanırım hastanenin anlaşması da yok nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Doktora söyledim ama ikili test konusunda ısrarcı önce onu bir yapalım diyor. Ben de direk bu tarz bi test yaptırıp rahat etmek istiyorum. 2li testin sonucu normal çıksa bile yaptıracağım sadece güvenilir olanda karar veremedim.
Nasıl imreniyorum nasıl anlatamam. Hamileliğin en keyifli halı işte :)Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bulantım kesildi enerjim yükseldi neden sizce?
Odasini şimdi mi yapicaksin ?:)Cok haklisinn, sadece bebek mobilyasini biraz erken almaliyiz cunku pandemiden dolayi en az 3 ay ileri zamana atiyor mobilya sirketleri. Biz temmuzdan beri bekliyoruz mobilyalari hala eksiklerimiz var cunku oradan biliyorum
BANA genoks 2700 demişti henüz yprırmadım ama indirim mi yapmışlar acaba?Ben bugün bir çok laboratuvarla görüştüm. Yurt dışına gidenler 350-400 euro arasında fiyat veriyorlar. Ankarada yapılanı var genoks diye bi laboratuvar. Hangi nifty testi bilmiyorum ama broşürünü incelediğimde %99 doğruluk oranı yazıyordu ayrıca 70e yakın genetik soruna baktıklarını söylediler. O da 2200 TL gibi bişi dedi. Doktorumla görüştüğümde de bu testi yaptırsan da yaptırmasan da ikili testi yapalım dedi. Ben 11. haftadan sonra nifty testini yaptırmak istiyorum doktorumla ikili test için de randevulaştık. Bebeğime ya da bana zararı olan testler değiller neden yaptırmıyım ki dedim.
Acaba 2700 dedi de öyle mi hatırladımBANA genoks 2700 demişti henüz yprırmadım ama indirim mi yapmışlar acaba?
Ben not almıştım normalde 3 bindi biz pandemi dönemi 2700 yaptık dedi görüştüğüm hanımefendiAcaba 2700 dedi de öyle mi hatırladımO kadar çok yerle konuştum ki 2700 demiş olabilir
Yarın bide ben arayayım, neye göre fiyat veriyorlar ki..BANA genoks 2700 demişti henüz yprırmadım ama indirim mi yapmışlar acaba?
Evet ama tüp bebekle kaldım. Doktor önce istmpsel ameliyatı olmamı döyledi ama ben şansımı denemek istedimMerhaba istmosel varken mi hamile kaldınız bendede aynı sorun var ameliyat olup olamamkta kararsızım doktorlar şansını dene dedi ama korkuyorum 37 yaşındayım vakit kaybetmekte istemiyorum
Ben yazmamışım açıkcası aklımda kaldığıyla söyledim bu ara pek bişi de aklımda kalmıyor maasef emin değilim o yüzden. Sanırım 2700 dedi ya haklısın ama isterseniz bi arayıp tekrar sorun.Ben not almıştım normalde 3 bindi biz pandemi dönemi 2700 yaptık dedi görüştüğüm hanımefendi
İlk gebeliğimde ben de bu şekilde yaptım, kızım olacağını öğrenince yeğenlerimin eşyalarını aldım, kardeşimin de abimin de kızı var, o kadar fazla eşya geldi ki çoğunu giydiremedim bile.Ben önce çevremden ne toplayabilirim bi envanter çıkartıcamBebek arabası, puset, beşik vs az kullanılmış ne varsa alırım. Bütün parayı bebek bezine yatırırım.
Ben de bunu yazmak istemiştim. Hamilelik bir hastalık değil, doğal bir süreç. Her gün belirti veya rahatsızlık yaşamak zorunda değiliz, tam tersi böyle mucizevi bir şey nasip olduğu için tadını çıkarmalıyız.Hep ilk aylardaki gibi olmayacağız ki çok normal. Ben bir gün çok enerjik oluyorum, bir gün yorgun halsiz, doktora sordum bugün normal dedi. Hamilelik hastalık gibi değil sonuçta, bünyemiz alıştı sayılır artık.
Canım geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatır. Çok zor oluyor bebeklerin hastalığı hem manevi hem fiziksel olarak çok yoruyor insanı
Yaa çok geçmiş olsun( bulantin fln var mıydı hastayken ilgilenmek de ne kadar zor olur dimi. Bı an evvel iyileşsin yavrum ya.
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifasını tez zamanda versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Amin canım, yani ona gelmesin bize gelsin diyoruz çoğu zaman, evlat insanın en yumuşak karnı
Benim her şeyim not yazı çizgi yoksa çorba ederimBen yazmamışım açıkcası aklımda kaldığıyla söyledim bu ara pek bişi de aklımda kalmıyor maasef emin değilim o yüzden. Sanırım 2700 dedi ya haklısın ama isterseniz bi arayıp tekrar sorun.
Odasini şimdi mi yapicaksin ?:)
En güzelini yapıyorsunuz ben mesai arasında aramıştım bi yandan da euro kuru hesaplarken kendimi verememişimBenim her şeyim not yazı çizgi yoksa çorba ederimÖylesine arayıp sormuştım genoksa Haftaya perinatolog randevum var daha bu konuları konuşmadık ama dersime biraz çalışarak gitmek istedim açıkçası.
Bence de daha cok erken almak icin, kur da zaten aldi basini gitti, bebek 6-7 aylik olana kadar iki kati olmayacak artis..
Bi de o donem daha keyifli olur gibime geliyor bakmasi
Dizimde bu zmna kdr tek bir sorun dahi yoktu bende cok sasirdim sicak su torbasi koydum oyle yayicamm hergun bi madennsuyu iciyorum bi muz yiyorum sanrm takviye gerek olacak cok tesekkurler bilgiler icinBüyük
Büyük ihtimalle magnezyum eksikliğindendir eğer bir rahatsızlık yoksa şayet. Geçen hafta bende de vardı dizlerimde o ağrı çünkü. Bol bol muz yemek maden suyu filan içmek gerek. Ya da direkt magnezyum takviyesi alabilirsiniz eczaneden. İlerde bu kramplar çok olacak malesef ki çok acılı ağrılı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?