2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Farkındayım ama hep bi telaş hali var hepimizde
Ben çok rahatım en başından beri, kaygılarım yok, allahın izniyle her şey yolunda gidecek diye düşünüyorum hep, evrene öyle enerji gönderiyorum, tavsiye ederim işe yarıyor. Kendini dinleme bide, bırak normal günlük hayatına devam et, hamilelik bizim doğamızda olan bir şey, kimimiz kolay kimimiz zor geçiriyor ama havadan nem kapmakta iyi değil. Hep kaygılı olursak bebeklerimiz de öyle olur.

Merhaba istmosel varken mi hamile kaldınız bendede aynı sorun var ameliyat olup olamamkta kararsızım doktorlar şansını dene dedi ama korkuyorum 37 yaşındayım vakit kaybetmekte istemiyorum

Ben bugün bir çok laboratuvarla görüştüm. Yurt dışına gidenler 350-400 euro arasında fiyat veriyorlar. Ankarada yapılanı var genoks diye bi laboratuvar. Hangi nifty testi bilmiyorum ama broşürünü incelediğimde %99 doğruluk oranı yazıyordu ayrıca 70e yakın genetik soruna baktıklarını söylediler. O da 2200 TL gibi bişi dedi. Doktorumla görüştüğümde de bu testi yaptırsan da yaptırmasan da ikili testi yapalım dedi. Ben 11. haftadan sonra nifty testini yaptırmak istiyorum doktorumla ikili test için de randevulaştık. Bebeğime ya da bana zararı olan testler değiller neden yaptırmıyım ki dedim.

BANA genoks 2700 demişti henüz yprırmadım ama indirim mi yapmışlar acaba?

Merhaba istmosel varken mi hamile kaldınız bendede aynı sorun var ameliyat olup olamamkta kararsızım doktorlar şansını dene dedi ama korkuyorum 37 yaşındayım vakit kaybetmekte istemiyorum
Evet ama tüp bebekle kaldım. Doktor önce istmpsel ameliyatı olmamı döyledi ama ben şansımı denemek istedim

Ben not almıştım normalde 3 bindi biz pandemi dönemi 2700 yaptık dedi görüştüğüm hanımefendi
Ben yazmamışım açıkcası aklımda kaldığıyla söyledim bu ara pek bişi de aklımda kalmıyor maasef emin değilim o yüzden. Sanırım 2700 dedi ya haklısın ama isterseniz bi arayıp tekrar sorun.

Ben önce çevremden ne toplayabilirim bi envanter çıkartıcam Bebek arabası, puset, beşik vs az kullanılmış ne varsa alırım. Bütün parayı bebek bezine yatırırım.
İlk gebeliğimde ben de bu şekilde yaptım, kızım olacağını öğrenince yeğenlerimin eşyalarını aldım, kardeşimin de abimin de kızı var, o kadar fazla eşya geldi ki çoğunu giydiremedim bile.
Aynı şekilde beşik puset bebek arabası hepsini yine kardeşimden eltimden falan aldım.
Zaten yenidoğan ve ek gıdaya geçene kadar olan dönemdeki kıyafetler çok temiz oluyor, yıka ütüle giydir tertemiz. Ek gıdaya başlayınca yıpranıyor genelde. Ama ben yine de hala kim ne verirse alıyorum evde giydiriyorum, özel günler ve özel yerler için de yeni alıyorum.
Bebek doğduktan sonra aktif masrafı çok oluyor, bütçeyi ona ayırmak daha iyi.

Ben de bunu yazmak istemiştim. Hamilelik bir hastalık değil, doğal bir süreç. Her gün belirti veya rahatsızlık yaşamak zorunda değiliz, tam tersi böyle mucizevi bir şey nasip olduğu için tadını çıkarmalıyız.
Olumlu enerji oluşturma konusunda da tamamen katılıyorum. Biz ne düşünürsek beynimiz ona inanır ve onu gerçekleştirmek için uğraşır. Bu nedenle her zaman olumlu ve güzel şeyler düşünmeliyiz.
Kaygı, stres bunların sonu yok, bebek doğunca da katlanarak devam edecek bu kaygılar ama bu kadar düşünüp güzellikleri kaçırmayalım.
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz, her şey güzel olacak, bu bebekler bize iyi gelecekler ailemiz tamamlanacak diyip hep güzel hayaller kurmalıyız.

Canım geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatır. Çok zor oluyor bebeklerin hastalığı hem manevi hem fiziksel olarak çok yoruyor insanı
Yaa çok geçmiş olsun( bulantin fln var mıydı hastayken ilgilenmek de ne kadar zor olur dimi. Bı an evvel iyileşsin yavrum ya.
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifasını tez zamanda versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Amin canım, yani ona gelmesin bize gelsin diyoruz çoğu zaman, evlat insanın en yumuşak karnı

Hepinize teşekkür ederim kızlar
Ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın bu sıralar pek fırsat bulamıyorum malum çoçuğun hastalığı fazlaca yoruyor beni.
İki gündür inanılmaz yoruldum yıprandım ama bu da geçecek allah beterinden korusun

Ben yazmamışım açıkcası aklımda kaldığıyla söyledim bu ara pek bişi de aklımda kalmıyor maasef emin değilim o yüzden. Sanırım 2700 dedi ya haklısın ama isterseniz bi arayıp tekrar sorun.
Benim her şeyim not yazı çizgi yoksa çorba ederimÖylesine arayıp sormuştım genoksa Haftaya perinatolog randevum var daha bu konuları konuşmadık ama dersime biraz çalışarak gitmek istedim açıkçası.

Benim her şeyim not yazı çizgi yoksa çorba ederimÖylesine arayıp sormuştım genoksa Haftaya perinatolog randevum var daha bu konuları konuşmadık ama dersime biraz çalışarak gitmek istedim açıkçası.
En güzelini yapıyorsunuz ben mesai arasında aramıştım bi yandan da euro kuru hesaplarken kendimi verememişim

Bence de daha cok erken almak icin, kur da zaten aldi basini gitti, bebek 6-7 aylik olana kadar iki kati olmayacak artis..

Bi de o donem daha keyifli olur gibime geliyor bakmasi

Eveet sadece mobilyayi kasim ayina siparis veririm ben 3 4 aya getiriyorlar cunku

Dizimde bu zmna kdr tek bir sorun dahi yoktu bende cok sasirdim sicak su torbasi koydum oyle yayicamm hergun bi madennsuyu iciyorum bi muz yiyorum sanrm takviye gerek olacak cok tesekkurler bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…