2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaaaa canım vallahi kendim gitmiş öğrenmiş gibi içim rahatladı ve çok çok sevindim prenses geliyorrrrr
Allah'ıma binlerce kere şükür. Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmus ya aynı öyle oldu. Ve diğer doktoru bırakmaya karar verdim. Çuvalla para da gitse gerekirse çok az giderim doktora ama bu makinesi uzay Makinesi gibi olan adama gidicem bundan sonra. Önceki doktorumun insanlığına bişey diyemem ama makine eski olunca biz ne hale geldik korkudan. Veee kız olmasına nasıl sevindiğimi anlatamam milyonlarca şey alacam şimdi bu sevinçle

Kızlar bi konu hakkında size danışmak istiyorum şu an evime çok yakın bir hastaneye gidiyorum (güya özel) ama inanın içeri girdiğinizde çıkmak istersiniz o derece pis ve çalışanları alakasız.Doktorumdan çok memnunum aslında çok Güler yüzlü ve pozitif bir insan bana sıkılmadan her şeyi anlatıyor ama doğum konusunda nasıl hiç bir fikrim yok hiç paylaşımı da yok onun adına yapılmış yorum da yok.Başından beri gitmek istediğim prof vardı medical parkta muayene ücreti 280 tl kendi doktorumun 180 tl fakat hastanelerin doğum fiyatını bilmiyorum sizce ne yapayım bu saatten sonra dr değiştirmek mantıklı mı?

kiz bebege hamile olanlarn belirtileri varmi erkekten farkli olaraj acaba bi ogrenemedm 15haftallikken bebisi hssettm erkekmi kzmi erkekn hissedilir ?

kiz bebege hamile olanlarn belirtileri varmi erkekten farkli olaraj acaba bi ogrenemedm 15haftallikken bebisi hssettm erkekmi kzmi erkekn hissedilir ?
Bende çok bulantı oldu canım halk arasında söylenen şey kız bebeklerde çok bulantı olduğu yönünde ama ben pek inanmıyorum

Benim tamamen farklı geçiyor. Alakası var mı bilmiyorum ama 2 erkek gebelik yaşadım mide bulantısı koku hassasiyeti hiç olmadı bunda başından beri hafif de olsa mide bulantısı oluyordu. Kokular çok kötü geliyordu. Cildim erkeklerde çok temizdi bunda sivilcelendi.

Ben senin yerinde olsam değiştiririm. Muayene farkı çok büyük değilmiş hem. Zaten bundan sonra çok sık sık doktora gitmeyeceğiz.

yaa benimde bitane oglum var onda hic bir sikinti yasamadm midem felan cok rahattm ama bunda 14 haftaya kadar midem kotuydu. ve bas agrim cok. sirtimda sivilce givi seyler cikmis cenemdede oyle. suan 15 haftaligim henuz hastaneye gidemedm sizin dediginiz gibi cevremde cok duydim kizdan umitliyim ama en son 12haftalikken gittigmde erkege benzettm kesin degil degiseblr dedi buda kafami karistrdi benim sali gununu iple cekiyorum❤ kizini kac haftalikken hisettin

14te emin oldum hissettiğimden. Hayırlısı neyse o olsun ben baştan beri kız hissediyordum. Hamlilelikten önce bir rüya görmüştüm belki ondandır.

Bende çok bulantı oldu canım halk arasında söylenen şey kız bebeklerde çok bulantı olduğu yönünde ama ben pek inanmıyorum
inanmak istiyorum ama arkadsm erkek bebege hamileyken cok bulantisi olmustu smdi 2.ye hamile gene bulantisi cok cinsiyet henuz belli degl

14te emin oldum hissettiğimden. Hayırlısı neyse o olsun ben baştan beri kız hissediyordum. Hamlilelikten önce bir rüya görmüştüm belki ondandır.
hayrlisi saglicakla kucagimiza aliriz insAllah oglanlari kac haftalikken hissettmstn peki b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…