2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bende bunda kilo verdm bakalm tiksinti var bendede birinciye gore farkli olursa cinsiyet degiskligi olablyor sanirsam bakalm sali gunu kendme gore anlayacagm

İkili taramada HCG 50 nin uzerinde olursa mi kızdı ? Bende o 200 e yakın bişey çıktı tuttu sanırım bir de dedikleri gibi bu gebeliğim inanılmaz çok kusmalı geçti ben hayatımda böyle bişey yasamadim yani oglumda asla böyle değildi onun dışında oglumda tüylenme olmuştu bunda da lekelenme oldu. İlk 3 aydaki lekelenmeler her hangi bir kanama alanı yoksa fazla östrojen salinimindan oluyormus. Belirtiler bu şekilde

Üç oglumda da rahattım ilk gebelik biraz bulantiliydi ama çabuk gecmisti bunda çok fena oldu kokular igrenme bulantı tiksinme. Deterjanlara hala var mesela fairy sıvı bulaşık deterjanı markete görünce bile midem bulanıyor halbuki hep kullandığım ama anlatamam bu duyguyu Cook tuhaf geçiyor benim için çok ağır hissettim kendimi iki gündür gözün açıldı sanki biraz ama hala tiksinfiklerimde tiksiniyorum görmek bile istemiyorum koku azaldı ama var arada geliyo gerçekten kız ise yüzde 70 oranında öle dedi bnde Cook farkkli geçiyor

İnşallah kızdır.. 3 erkek de zor yaşları yakın değildir inşallah ben 2.ye nasıl bakarım oğlum çok yaramaz dı tek baktım çok sonra kardeş e cesaret ettık maşallah sana

Benim de ikili testte ense kalinligi 1.60 ve burun kemigi bilinmiyor yaziyordu. Rutin takibim icin gittigim doktora gitmistim. Sallamasyon baktigi icin 5 dakikada, o veriler sonucu da etkiledi haliyle. Sonra biz nifty den once bir perinatologa gittik. Herseyin uzmani ne kadar da onemliymis.. adam cesitli pozisyonlarda ense kalinligini uc dort kez olctu,1.2 cikti. Burun kemigini gordu ve baska bir suru sistemine bakti bebegin. Hersey normaldi. Eger olayin basinda bilincli olsaydim o sureci daha iyi gecirirdim, esim de ben de cok uzulduk ve yiprandik beklerken.

Kizlar bu arada hepiniz tetanoz asisi yaptiracak misiniz? Ben daha soramadim doktora ama saglikocagindaki hemsire aramisti asi zamani gelmem icin. Yaptirmayanlar da oluyormus, neye gore karar vericez

Bende güya iyi bir hastanede iyi bir. Doktora gidiyorum diye seviniyordum. Ama dediğiniz gibi herşeyin uzmanı çok önemli. Hafta içi bende bir perinatolaga gorunecegim. İnşallah nift testti sonucuda Çarşamba perşembeye gelir. Tekrar teşekkür ederim icim rahatladı biraz. Çok korkmuştum.

Ben ikili taransmın6 sonucu öğrenmek iste edim riskli çıkarsa nifty sonucunu beklemek daha stresli olur diye ama rbde kalınlığı iyi burun Kemiği iyi demişti gemrn cumartesi nifty testini verdim haftasonları satılmıyor on iş günü dediler bir hafta bitti persembe cumaya kalmaz umarım hayırlı haberler alırız günler hızlı geçiyordu bu nifty e kan verdim geçmez oldu beklemek sıkıntı bence bişey yoktur zaten detaylı ultrasyon içinde vakit az kaldı orda hersey görülüyor içini ferah tut umarım nifty sonuçları hemrn çıkar genoks a yaptırdım bakalım

Kizlar bu arada hepiniz tetanoz asisi yaptiracak misiniz? Ben daha soramadim doktora ama saglikocagindaki hemsire aramisti asi zamani gelmem icin. Yaptirmayanlar da oluyormus, neye gore karar vericez
Saglık ocagı aradı oğlumda da vurulmuşum 20. Hafta dan sonra ararız sizi dediler ocak ayında vuruluruz herhalde

İnşallah güzel haberler aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…