- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.513
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #19.381
Ebekten çok malzemesi var dimiBendeki de ergobaby alışveriş arabası üstünde pusette iyiymişbende arabayla çıktığımda bile olsa kanguruyuda alıyordum yanıma onun içine girince uyku saati ise arabada uyumazsa içine girince hop uyuyordu sonra bebek arabasina transfer
Canım doktorum endişe etmemem gerektiğini söylemişti,bebek ve rahim büyüyor dolayısıyla ağrı yaşamamız normalmişBenim kasık ağrım var kızlar iki gündür. Neden olur acaba?
Tetenoz aşısı bence çok gerekli düşündüğünüzde diyoruz ki tamam sürekli steril bir ortamdayız tetanoz mikrobunu nasıl alalım hiç gerek yok diye düşünüyoruz ama şu izmir depreminden sonra kesinlikle böyle bir risk almaya gerek yok belki biz dogum yaparken hastane şartları düzgün olmayacak veya hastaneye zor yetişecez ve aletler uygun sterilitede olmayacakdogum beklemez her şartta yaptırılır onun için bence olmak lazım artı bildiğim kadarıyla altı ayda bebeği koruyor dogduktan sonraBen yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Ben de dün yazdım dayanamadım artık doktor hanım 4 aya kadar kullan demiştiniz 16.haftadayım bırakayım mı dedim evet kesebilirsin dediğinde havalara uçtumYok dayanılmayacak şekilde değil. Sadece yoktu, son 2 gündür ara ara oluyor neden acaba dedim. Progestanı ilk haftalar günde iki kez kullandım, tiksindim resmen o ilaçtan. Doktor kullanmana gerek yok artık bırakabilirsin dediğinde zil takıp oynayacaktım neredeyse
Ben doktoruma danışıcam ki kesin yaptır diyecek ama o kadar şey yazmışlar ki aşıyla ilgili kafam çok karışıkTetenoz aşısı bence çok gerekli düşündüğünüzde diyoruz ki tamam sürekli steril bir ortamdayız tetanoz mikrobunu nasıl alalım hiç gerek yok diye düşünüyoruz ama şu izmir depreminden sonra kesinlikle böyle bir risk almaya gerek yok belki biz dogum yaparken hastane şartları düzgün olmayacak veya hastaneye zor yetişecez ve aletler uygun sterilitede olmayacakdogum beklemez her şartta yaptırılır onun için bence olmak lazım artı bildiğim kadarıyla altı ayda bebeği koruyor dogduktan sonra
Aralari ilk oglum 12 yaşında ikinci 8,5 üçüncü ocakta 4 olacakİnşallah kızdır.. 3 erkek de zor yaşları yakın değildir inşallah ben 2.ye nasıl bakarım oğlum çok yaramaz dı tek baktım çok sonra kardeş e cesaret ettık maşallah sana
Maşallah,Allah bağışlasın erken yaşta anne olanlardansınAralari ilk oglum 12 yaşında ikinci 8,5 üçüncü ocakta 4 olacakrabbim bir kolaylkk veriiyor yada alisiiyoruz biraz hareketli bir ev kabul ediyorum
Ben devlette doğum yapanlara iyi cesaret diyorum zaten zor yani orda doğum bence
Ben de bu konuşmayı doktorumla yapıcam,birde doğum gece falan olursa kendi doktorum mu nöbetçi doktor mu girecek onu soracam ona göre doktor değişikliğine gidicem birde doğum fiyatlarını soracamBenim annem beni zeynep kamilde dogurmus, dogumhanede bir suru kadin yan yana yatiyorlarmis ciplak sekilde. Annem cok usumus once esin battaniye parasini vericek sonra sana battaniye vericez demisler. Bana hep der Allah kimseyu devlete dusurmesin dogumda, kardesimi ozelde dogurmus sonra bir de tl uzerinden de odememisler o zaman hastane parasini ozelde. Simdi bizim de ne olacagimiz belli degil koronadan dolayi Allah korusun pozitif oluruz hic bir hastane bizi almaz devlete gitmek zorunda oluruz diye cok korkuyorumHaftaya cuma randevum var, hem dogum ucretini netlestiricem hem de pozitif olsam da ben orada dogum yapabilir miyim diye her seyi sorucam
Ben de dün yazdım dayanamadım artık doktor hanım 4 aya kadar kullan demiştiniz 16.haftadayım bırakayım mı dedim evet kesebilirsin dediğinde havalara uçtum
Eskiden daha kötüydü tabi Allah korusunBenim annem beni zeynep kamilde dogurmus, dogumhanede bir suru kadin yan yana yatiyorlarmis ciplak sekilde. Annem cok usumus once esin battaniye parasini vericek sonra sana battaniye vericez demisler. Bana hep der Allah kimseyu devlete dusurmesin dogumda, kardesimi ozelde dogurmus sonra bir de tl uzerinden de odememisler o zaman hastane parasini ozelde. Simdi bizim de ne olacagimiz belli degil koronadan dolayi Allah korusun pozitif oluruz hic bir hastane bizi almaz devlete gitmek zorunda oluruz diye cok korkuyorumHaftaya cuma randevum var, hem dogum ucretini netlestiricem hem de pozitif olsam da ben orada dogum yapabilir miyim diye her seyi sorucam
Canım benim de ağrılarımı azaltması için verdi dr önce şüpheyle yaklaştım çünkü bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi yaşayanlar kullanıyordu.Ama araştırdım ve ağrıları azaltıyormuş bayağıBana hic vermediler su progestani ya 3 gun yerlesme kanamasi yasamistim 4 haftalikken damla damla kahverengi o zaman bile vermediler
Ben de bu konuşmayı doktorumla yapıcam,birde doğum gece falan olursa kendi doktorum mu nöbetçi doktor mu girecek onu soracam ona göre doktor değişikliğine gidicem birde doğum fiyatlarını soracam
Evet şuan 31 yaşındayım ,Maşallah,Allah bağışlasın erken yaşta anne olanlardansın
Unutkanlık bende de başladı canım gebelikte beklenen bir durumAy dogru bak bunu da soralim hatta yazalim bu sorulari, bu ara unutuyorum ben her seyigecen gun minik bozuk para cuzdanim vardi, kapinin karti kimlik vs her seyi ona koyuyorum. Cuzdan cebimdeymis evde deli gibi onu aradim en az yarim saat bir dalginlik var uzerimde
Eskiden daha kötüydü tabi Allah korusunşimdi yine küçük şehirlerde idare ederdir.ama İstanbulda çook zor
%80 doktorunu değiştiricem ama en azından tam bilgi alayım doğum ve hastane hakkında öyle karar vereyim dedimAy dogru bak bunu da soralim hatta yazalim bu sorulari, bu ara unutuyorum ben her seyigecen gun minik bozuk para cuzdanim vardi, kapinin karti kimlik vs her seyi ona koyuyorum. Cuzdan cebimdeymis evde deli gibi onu aradim en az yarim saat bir dalginlik var uzerimde
Canım benim de ağrılarımı azaltması için verdi dr önce şüpheyle yaklaştım çünkü bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi yaşayanlar kullanıyordu.Ama araştırdım ve ağrıları azaltıyormuş bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?