2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ebekten çok malzemesi var dimi

Ben yaptırmayı düşünmüyorum ya. Aşıya karşı şüpheciyim
Tetenoz aşısı bence çok gerekli düşündüğünüzde diyoruz ki tamam sürekli steril bir ortamdayız tetanoz mikrobunu nasıl alalım hiç gerek yok diye düşünüyoruz ama şu izmir depreminden sonra kesinlikle böyle bir risk almaya gerek yok belki biz dogum yaparken hastane şartları düzgün olmayacak veya hastaneye zor yetişecez ve aletler uygun sterilitede olmayacakdogum beklemez her şartta yaptırılır onun için bence olmak lazım artı bildiğim kadarıyla altı ayda bebeği koruyor dogduktan sonra

Ben de dün yazdım dayanamadım artık doktor hanım 4 aya kadar kullan demiştiniz 16.haftadayım bırakayım mı dedim evet kesebilirsin dediğinde havalara uçtum

Ben doktoruma danışıcam ki kesin yaptır diyecek ama o kadar şey yazmışlar ki aşıyla ilgili kafam çok karışık

İnşallah kızdır.. 3 erkek de zor yaşları yakın değildir inşallah ben 2.ye nasıl bakarım oğlum çok yaramaz dı tek baktım çok sonra kardeş e cesaret ettık maşallah sana
Aralari ilk oglum 12 yaşında ikinci 8,5 üçüncü ocakta 4 olacak rabbim bir kolaylkk veriiyor yada alisiiyoruz biraz hareketli bir ev kabul ediyorum

Ben devlette doğum yapanlara iyi cesaret diyorum zaten zor yani orda doğum bence

Benim annem beni zeynep kamilde dogurmus, dogumhanede bir suru kadin yan yana yatiyorlarmis ciplak sekilde. Annem cok usumus once esin battaniye parasini vericek sonra sana battaniye vericez demisler. Bana hep der Allah kimseyu devlete dusurmesin dogumda, kardesimi ozelde dogurmus sonra bir de tl uzerinden de odememisler o zaman hastane parasini ozelde. Simdi bizim de ne olacagimiz belli degil koronadan dolayi Allah korusun pozitif oluruz hic bir hastane bizi almaz devlete gitmek zorunda oluruz diye cok korkuyorum Haftaya cuma randevum var, hem dogum ucretini netlestiricem hem de pozitif olsam da ben orada dogum yapabilir miyim diye her seyi sorucam

Ben de bu konuşmayı doktorumla yapıcam,birde doğum gece falan olursa kendi doktorum mu nöbetçi doktor mu girecek onu soracam ona göre doktor değişikliğine gidicem birde doğum fiyatlarını soracam

Ben de dün yazdım dayanamadım artık doktor hanım 4 aya kadar kullan demiştiniz 16.haftadayım bırakayım mı dedim evet kesebilirsin dediğinde havalara uçtum

Bana hic vermediler su progestani ya 3 gun yerlesme kanamasi yasamistim 4 haftalikken damla damla kahverengi o zaman bile vermediler

Eskiden daha kötüydü tabi Allah korusun şimdi yine küçük şehirlerde idare ederdir.ama İstanbulda çook zor

Bana hic vermediler su progestani ya 3 gun yerlesme kanamasi yasamistim 4 haftalikken damla damla kahverengi o zaman bile vermediler
Canım benim de ağrılarımı azaltması için verdi dr önce şüpheyle yaklaştım çünkü bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi yaşayanlar kullanıyordu.Ama araştırdım ve ağrıları azaltıyormuş bayağı

Ben de bu konuşmayı doktorumla yapıcam,birde doğum gece falan olursa kendi doktorum mu nöbetçi doktor mu girecek onu soracam ona göre doktor değişikliğine gidicem birde doğum fiyatlarını soracam

Ay dogru bak bunu da soralim hatta yazalim bu sorulari, bu ara unutuyorum ben her seyi gecen gun minik bozuk para cuzdanim vardi, kapinin karti kimlik vs her seyi ona koyuyorum. Cuzdan cebimdeymis evde deli gibi onu aradim en az yarim saat bir dalginlik var uzerimde

Unutkanlık bende de başladı canım gebelikte beklenen bir durum

%80 doktorunu değiştiricem ama en azından tam bilgi alayım doğum ve hastane hakkında öyle karar vereyim dedim

Anladim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…