2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir de suna gore hastane bak, daha once konusmustuk ama yeni dogan yogun bakimi var mi diye de sor istersen
Aynen aynen bütün detayları soracam eşim de sadece doktorla bitmiyor bu iş sonrasında hemşire,ebe ilgilenecek bebeğe bakacak iyi bir çocuk doktoru olması lazım diyor

Merhaba sizin durumunuz ne oldu? Benim de kesenin etrafında kanama var .progestan verdi .Dün ve bugün iki üç damla pembeye yakın lekelenme oldu.Ilk hamilelik .Siz ne yaptınız?
Selam, benim geçti şükür, artık normal hayatıma döndüm, o dönemde de dinlendim biraz, çalışmadım rapor aldım falan, o dönemde proluton iğne yapıldı bana, ama sizinki küçük belli ki sadece ilaç vermişler, benim ciddi kanamalarım olmuştu, sizin dışarıya pek kanamanız da olmamış galiba, benim 8.9.haftada olmuştu iki sefer, umarım sizin de geçer, lekelenme de olsa ben olsam doktora giderdim, korkmayın ama ihmal de etmeyin derim, korkmayın çünkü çok kişide oluyormuş, çok geçmiş olsun.

Aynen aynen bütün detayları soracam eşim de sadece doktorla bitmiyor bu iş sonrasında hemşire,ebe ilgilenecek bebeğe bakacak iyi bir çocuk doktoru olması lazım diyor
Ebeyi hemşireyi nasıl araştıracağız ben de bunu düşünüyorum. Sanırım sadece tecrübe etmiş olanlardan öğrenebiliriz. Hiçbir hastane bizim ebelerimiz kötü demez sonuçta.

Merhaba sizin durumunuz ne oldu? Benim de kesenin etrafında kanama var .progestan verdi .Dün ve bugün iki üç damla pembeye yakın lekelenme oldu.Ilk hamilelik .Siz ne yaptınız?
Cogu insanda oluyor merak etme. Geçiyorr bi süre sonra benım de kırmızı lekelenme lerim oldu hemde baya uzun sürdü. Proluton iğne vuruldum haftalık geçti bide progestan kullanıyorsun dur mutlaka onu ihmal etme saatlice al o cok onemli vajinal atarsan daha etkili olur

Ebeyi hemşireyi nasıl araştıracağız ben de bunu düşünüyorum. Sanırım sadece tecrübe etmiş olanlardan öğrenebiliriz. Hiçbir hastane bizim ebelerimiz kötü demez sonuçta.
Ya benim gittiğim hastaneyle ilgili doğru düzgün yorum yok doktorumla ilgili olumlu yorumlar var ama herkes pozitif enerjisini falan yazmış doğumu nasıl yaptırıyor nasıl ilerliyor süreç hiç kimse bir şey yazmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…