- 13 Nisan 2020
- 2.894
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.741
En başı bile zor bişe düğüm diyo ya ayyy yapana akla kara seçerdimmherhalde onun içine bat burdan çıkip ve tığ aldım sadece. Videolardan baka baka yapmaya çalışıyorum ama çok zor yav![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En başı bile zor bişe düğüm diyo ya ayyy yapana akla kara seçerdimmherhalde onun içine bat burdan çıkip ve tığ aldım sadece. Videolardan baka baka yapmaya çalışıyorum ama çok zor yav![]()
Valla şu anda dörtlü takrir midir ikili trabzan mıdır nedir onu çözemeye çalışyorumEn başı bile zor bişe düğüm diyo ya ayyy yapana akla kara seçerdimmherhalde onun içine bat burdan çıkizlerken bile zor gelmişti bana. Sana kolay gelsin canım
![]()
Açlık şekeri, vitamin vs bakacaklarmış.Acaba ne yapacak tahlil ne için merak ettim
Ya şimdi bizim organlarımızı inceleseler normal dışı neler var kim bilir, bence ufak tefek şeylere takılmamalı, hayırlı olsun canım, detaylı da atlanması gereken ayrı bir badire çünkü, benim haftaya bakalımBebeğin canım.
Genelde normale dönüyor dedi doktor, takip etmek gerekiyor sadece dedi.
Sağol effokcum. 2 hafta sonra çağırdı doktor, genelde normale dönüyor dedi, zaten çok sınırda dedi. İnşallah düzelecekHuzursuz değilim.
Şimdi izledim bı kaç video ızlerken içim şişti yapanlara Allah kolaylık versinya ben de bi tane beyaz tavşan yapasım var ama hiç beceremem bu işleri nasıl yapacağım bilmiyoruuum.
başlangıç için şu videoyu izle dediğiniz bi yer var mı??
Yine mi test bence bende şeker çıkacak ıyıce sabırsızlaştım önceden örgü severdim misal az önce izlerken izleyemedim bile içim şişti çabuk sinirlenip sıkılıyorum2. Trimester rutin kan tahlili yapılıyor. Ekstrem bi durum değil yani. Şeker, kan değerleri , vitaminler vs. Ben de yaptırdım aşı olduğum zaman.
Ahaha ayy ben izlerken içim şişti üşendim normalde örgü çık severim bilirimde yapamam ben ya bunlarıip ve tığ aldım sadece. Videolardan baka baka yapmaya çalışıyorum ama çok zor yav![]()
İnşallah çıkmaz ama bence çıkacak çok çabuk sinirlenmeye başladımAçlık şekeri, vitamin vs bakacaklarmış.
Orta okulda boğazlı kazak orebilen kaç kişi var surdaaa :)) zor değil try everythingip ve tığ aldım sadece. Videolardan baka baka yapmaya çalışıyorum ama çok zor yav![]()
Yaa şişle örmek çok kolay ki, tığ minicik. Kaçıyor elimden deli ediyorOrta okulda boğazlı kazak orebilen kaç kişi var surdaaa :)) zor değil try everything![]()
Valla kolay gelsin arkadaşım doğuma yetiştirsen yeter kendini çok kasmaYaa şişle örmek çok kolay ki, tığ minicik. Kaçıyor elimden deli ediyor![]()
Ayyyy bende çok merak ediyorum kime benziyorKızlar arkadaşım 22. Haftada detaylıya girdi bugün yani ağzı burnu besbelliydi diyor burnu bana benziyor ama ağzı babasına diyo bizde de öyle olur mu ki ay benzetirmiyim acaba oğlumuya da detaylıda bu kadar belli oluyor mu acabaaa
Valla ben de merak ediyorum ama doğduğunda bile gün gün değişiyor bi anneye bi babaya benzetiyorlar bazen de kimseye benzemiyo diyolar ultrasonda ne kadar belli olur bilmiyorumAyyyy bende çok merak ediyorum kime benziyor
Kaçıncı haftada dogum başladı peki ? Bebeğin sağlığında bir sıkıntı oldumu acabaErken doğum oldu . Ama rahim uzunluğum düzelmişti fakat suyum geldi bir sabah.
Altı üstü bir diş kaşıma çıngırağı yapıcamValla kolay gelsin arkadaşım doğuma yetiştirsen yeter kendini çok kasma![]()
İnşallahBenim detaylı ultrason 30 aralıkta cnm. Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebişin![]()
Ocağın 8 inde gideceğim bende daha çoook varValla ben de merak ediyorum ama doğduğunda bile gün gün değişiyor bi anneye bi babaya benzetiyorlar bazen de kimseye benzemiyo diyolar ultrasonda ne kadar belli olur bilmiyorum![]()