İnşAllah canım ❤Dualarimdasin insallah tertemiz cıkacak❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım ❤Dualarimdasin insallah tertemiz cıkacak❤
Aynen valla kimse yok cidden olanda yok,gelemeyende yok.Cidden zor.Rabbim hepimize yardim etsin.Cocuk olunca hasta olmak cok zor.
Hasta olunca cok uzuluyorum hem kendime hem onlara bende cok hasta oldum oglumdan gecti muhtemelen ve ikisine de bakamadim perisan olduk kimsemde yok allah butun annelere sağlık versin.
Canim benim bebegimin tek sevdigi sey kabak havuc patates ve pirinc karisimli vorba onu tel rendeden geciriyorum baska da bir sey sevmiyor.Merhana kizlar bebislerine meler yapiyonuz valla tikandim kaldim aman amanda yemiyor bizimkilerden yemek istiyor ama meyva yiyor yapacaklarda zorlaniyorum
Dönüşümlü kuzu kıymalı kabak ya da tatlı patates, yumurta sarısı. Ara öğün olarak da elma ya da muz. Alerjisi olduğu için süt ürünlerini yeni denicezMerhana kizlar bebislerine meler yapiyonuz valla tikandim kaldim aman amanda yemiyor bizimkilerden yemek istiyor ama meyva yiyor yapacaklarda zorlaniyorum
Ben sebzelerden buharda patates havuç kabak kereviz bal kabağı haşlıyorum çatalla ezip sütümle kek kıvamına getiriyorum meyve olarak sadece avokado denedik bu hafta elma ve armut deneyecem. Bir de yogurt.Merhana kizlar bebislerine meler yapiyonuz valla tikandim kaldim aman amanda yemiyor bizimkilerden yemek istiyor ama meyva yiyor yapacaklarda zorlaniyorum
ventolin verdiler 1 doz orda antibiyotik verdi bide kullanıcaz bakalm Canım bizimki haftalardir oyle abisi getiriyor zaten doktorumuz bu aylik bebekte olmaz bu hastalik abi getiriyor dedi.Hasta olanlara Allah acil şifalar versin inşallah sonuçlar tertemiz çıksınbnm bebede hasta hala iyilesemedi burnu akiyo tıkalı oksuruyo flan bgun artık ıslık sesi gbi ses gelmeye baslayinca acile götürdüm bi dinleyin dedm cigerden mi geliyo nerden bu ses hafif cigerdede varmış röntgen kan tahlili vs istemedim kendi doktoruna götürürüm diye düşündüm iyimi ettm kötü mü bilmem
ventolin verdiler 1 doz orda antibiyotik verdi bide kullanıcaz bakalm
ateşi flan hiç olmadı öyle hasta gbide deil baktığında ama burnu tıkanıyor oksuruyo flan uyaniyo o zman uykusundan cikamadim isin içinden bende yaa
Evet oyle oluyor.Bizede o tedaviyi uyguladibcocuk doktoru once makinada acicilar 2 gune gecmezse antbytige baslarsin dedi bronsit gecmeyince ben verdim antbytigi gecti cok sukur ama oglan okuldan surekli tasiyor sanirm bugun baktim oglum yine hafif oksuruyor ve burnu hafif akiyor.Hasta olanlara Allah acil şifalar versin inşallah sonuçlar tertemiz çıksınbnm bebede hasta hala iyilesemedi burnu akiyo tıkalı oksuruyo flan bgun artık ıslık sesi gbi ses gelmeye baslayinca acile götürdüm bi dinleyin dedm cigerden mi geliyo nerden bu ses hafif cigerdede varmış röntgen kan tahlili vs istemedim kendi doktoruna götürürüm diye düşündüm iyimi ettm kötü mü bilmem
ateşi flan hiç olmadı öyle hasta gbide deil baktığında ama burnu tıkanıyor oksuruyo flan uyaniyo o zman uykusundan cikamadim isin içinden bende yaa
Bizim doktor dedi ki bu aylarda o kdr cok bronsit goruyorum ki bebeklerde salgin var dedi Okullar kayniyor demekki habire eve tasiyorlar.Canım bizimki haftalardir oyle abisi getiriyor zaten doktorumuz bu aylik bebekte olmaz bu hastalik abi getiriyor dedi.
Bu virus burna yerlesiyor o yuzden burunlar hep tikali diyor ama sonra iste bronsite sinuzete filan ceviriyormus.
Oglum sinuzit oldu mesela bebis haftalardir tikalı ama masallah diyeyim bronsit olmadi o ses bizden de geliyor ama cigerler temiz.
Ventolin bende yaptim gecen hafta.
Burun hala tikali maalesef isin kotu tarafı bagisiklik olusmuyormus bu viruse tek bir cocukta olmasi tekrar tekrar almasi icin yeterli dedi anca.cocuk kendi bagisikligini gelistirdiginde hasta olmayacakmis o da 7 yasinda olur dedi.
Oglum 1 gun okula gidiyor ve hasta geliyor sonra hep evde..
Yıldık biz bir immüloji doktorundan randevu aldık ikisine de cikaricam ama cok yogun biri 1 ay sonraya randevu olusturduk.
Hadi kızım burnu tikalı aylardir boyle belki bir sekilde geciriyor tekrar oluyor ama antibiyotik olmadan bir sekilde atlatiyor filan ama oglan cöküyor resmen inanilmaz hasta oluyor.
Bizim de hala aynı ya ne illet hastalıkmış, bir türlü açılmadı çocuğun burnu, antibiyotik bitti dün hala aynıyız, yarın bir daha götürücem ben doktora sanırım. İnşallah bronşit olmamıştır, bizm doktor ciğere inmemiş dedi gece nöbetçi doktor bronşit dediHasta olanlara Allah acil şifalar versin inşallah sonuçlar tertemiz çıksınbnm bebede hasta hala iyilesemedi burnu akiyo tıkalı oksuruyo flan bgun artık ıslık sesi gbi ses gelmeye baslayinca acile götürdüm bi dinleyin dedm cigerden mi geliyo nerden bu ses hafif cigerdede varmış röntgen kan tahlili vs istemedim kendi doktoruna götürürüm diye düşündüm iyimi ettm kötü mü bilmem
Evet oyleymis iki virus geziyor suan ortada dedi birine bagisiklik gelismiyormus tekrar oluyorlar diyor simdi bir virus daha bekliyoruz onda da inatcı ates oluyormusBizim doktor dedi ki bu aylarda o kdr cok bronsit goruyorum ki bebeklerde salgin var dedi Okullar kayniyor demekki habire eve tasiyorlar.
Valla cocuk ilactan bezdingel propolis vereyim gel burnuni acayim dur bir hava yapalim gel balkyagi 7 yasinda bezdi ya.Evet oyleymis iki virus geziyor suan ortada dedi birine bagisiklik gelismiyormus tekrar oluyorlar diyor simdi bir virus daha bekliyoruz onda da inatcı ates oluyormus
Bundan sonra boyle viruslerle yasiycaz gibi geliyor filan dedi.
Bizim sınıf 16 kisi gecen baktim Cumhuriyet Bayramı fotosu 7 kisiydi cogu gidemiyor hastaliktan.
Merhaba günaydın, süt ürünlerini siz mi deneyeceksiniz yoksa direkt bebekte mi denemeye başlayacaksınız? Ve kıymalı kabağı blenderda falan eziyor musunuz, kıymayı aldığınız yer de güvenli mi kendiniz mi çektiniz? Çok fazla soru sordum birden kusuruma bakmayınDönüşümlü kuzu kıymalı kabak ya da tatlı patates, yumurta sarısı. Ara öğün olarak da elma ya da muz. Alerjisi olduğu için süt ürünlerini yeni denicez
Ne zman cikiyor cnm sonucun senin?Gun verdiler mi?İnşAllah canım ❤
Merhaba, önce ben 3 gün yoğurt yedim 4.gün peynir yiyip 5. ve 6.gün süt içecektim kızım hastalandı ara verdik, benden sonra kızıma yoğurt ya da peynir açacak sanırım. Kıyma için nebyan doğaldan but aldım annemlerde çektim, sonrasında az yağlı kıyma alıcam, nebyan doğal güvenilir diye önerilmişti analiz raporları var. Kıymayı az suyla 45 dk kaynattım rondo yaptım, Cook'un doğal buzdolabı poşetine ceviz büyüklüğünde parça parça koyup buzluğa attım. Kabağı ya da patatesi buharda haşlayıp kıymayı buzdolabında çözdürüp ısıtıyorum kıymaya karıştırıp suyla biraz kıvamını açıyorum severek yiyorMerhaba günaydın, süt ürünlerini siz mi deneyeceksiniz yoksa direkt bebekte mi denemeye başlayacaksınız? Ve kıymalı kabağı blenderda falan eziyor musunuz, kıymayı aldığınız yer de güvenli mi kendiniz mi çektiniz? Çok fazla soru sordum birden kusuruma bakmayın![]()
tepki verdi mi canım sen yerkenMerhaba, önce ben 3 gün yoğurt yedim 4.gün peynir yiyip 5. ve 6.gün süt içecektim kızım hastalandı ara verdik, benden sonra kızıma yoğurt ya da peynir açacak sanırım. Kıyma için nebyan doğaldan but aldım annemlerde çektim, sonrasında az yağlı kıyma alıcam, nebyan doğal güvenilir diye önerilmişti analiz raporları var. Kıymayı az suyla 45 dk kaynattım rondo yaptım, Cook'un doğal buzdolabı poşetine ceviz büyüklüğünde parça parça koyup buzluğa attım. Kabağı ya da patatesi buharda haşlayıp kıymayı buzdolabında çözdürüp ısıtıyorum kıymaya karıştırıp suyla biraz kıvamını açıyorum severek yiyor
Oyy çok sevindim sizin adınıza bize de nasip olur inşallah o günlerVermedi şükürsadece 2.gün biraz gaz yaptı o kadar. Hazır oldukları bi zaman geliyor gerçekten, 4 aylıkken içinde yumurta ve süt ürünleri yok diye fırından kurabiye yemiştim yumurta ve yoğurt varmış 2-3 gün kusmuş ve ishal olmuştu şimdi yumurtaya da yoğurda da tepki vermiyor
![]()