Sadece sade olanı yiyebilirsin baharatlı ve acılı da var canım birşeyler.Gerçek miii eşim bi tane almıştı hangisi hatırlamıyorum içinde vardı bende hepsinde vardır mantığıyla hiç bakmamıştım
Ben hm 'den normal mont aldım, 1,5 /2 yaş aldım.çok soğuk olursa altına bir şeyler giydiririm dedim, kolları biraz uzun ama beni rahatsız etmedi. Çok hızlı büyüyorlar, arkadaşım polar tulum hediye etmişti, e bebek markası 9 ay. Eylülde denedik olmuyorsa birine veririm hiç giydirmeyeyim dedim çok güzel oldu. Geçen çıkarken giydi fermuarı patladıYa kızlar bir şey danışacağım size, internetten lc waikikiden alışveriş yaptım. Tulum nihayetinde, geniş olsun diye 12-18 ay aldım ama fazla büyük oldu, neredeyse bir karış uzun astronot tulum. Ben de küçük olmasın da büyük olsun diye düşündüm. Çünkü bu aralar bazı kıyafetlerini 2 kere giydirebildiğimi farkettim, hemen bir yerleri sıkmaya başlıyor. Sizce değiştirsem mi yoksa biraz büyük müyük giydirsem mi?
Benimki şimdi 8250, o zaman hiç 9-12 almayayım, bunlar kalsın ya. Ben de büyüme hızları azalacağı için şüphelendim. Bir de sırd kolları uzun olsa hadi neyse, bacakları uzun geldi bayağı, o kafama takılmıştıBen hm 'den normal mont aldım, 1,5 /2 yaş aldım.çok soğuk olursa altına bir şeyler giydiririm dedim, kolları biraz uzun ama beni rahatsız etmedi. Çok hızlı büyüyorlar, arkadaşım polar tulum hediye etmişti, e bebek markası 9 ay. Eylülde denedik olmuyorsa birine veririm hiç giydirmeyeyim dedim çok güzel oldu. Geçen çıkarken giydi fermuarı patladıbir de bizimki 7.5 kilo. Yani 9-12 tam kışın ortasında küçük gelebilir gibi geldi bana
İnanır mısın pringles paprika olanda da yokOff offf şuan nasıl mutluyuuum nolur benden böyle bilgileri saklamayınn
İnşallah bir an önce iyileşir bebişinKontrole gidiyoruz bgun kizlar hala iyilesemedi bebeğim inşallah ciddi problem yoktur
Bazen bende takılırım yapcağımdan değil ya laf olsunYa ben de aynıyım, tek sene kışlık mont mu olur?
Hiç düşünmememize rağmen, bazen tüm bu masrafları düşününce ikinci bebeyi yapsak mı diye takılıyorum hatta eşime
Bu sabah aldık desemmSadece sade olanı yiyebilirsin baharatlı ve acılı da var canım birşeyler.
Çok şükür sonunda abur cubur yiyebilcemİnanır mısın pringles paprika olanda da yok
Ben kendimize ortalama 20-22 saat kaynatıyorum. Bebek için henüz yapmadım hiç.Bu arada dün gece 11den beri kemik kaynatıyorum kaç saat kaynaması lazım bunun böyle
Canım ben de lc den aldım astronot tulum benim oğlan 10 kg 9-12 giyiyor şimdi senin gibi düşünüp 12-18 aldım ama içinde kayboldu resmenYa kızlar bir şey danışacağım size, internetten lc waikikiden alışveriş yaptım. Tulum nihayetinde, geniş olsun diye 12-18 ay aldım ama fazla büyük oldu, neredeyse bir karış uzun astronot tulum. Ben de küçük olmasın da büyük olsun diye düşündüm. Çünkü bu aralar bazı kıyafetlerini 2 kere giydirebildiğimi farkettim, hemen bir yerleri sıkmaya başlıyor. Sizce değiştirsem mi yoksa biraz büyük müyük giydirsem mi?
Ben de yapmayı düşünüyorum kuzu mu dana mı almak lazım? İki güne bölüp toplam 10-12 saat kaynatıcamBu arada dün gece 11den beri kemik kaynatıyorum kaç saat kaynaması lazım bunun böyle
Ay o zaman değiştireyim yaa, seninki 10 lg ama hala biraz bol demek ki, bu kışı geçirir diyorsun? Öyle mi canım? Benimki nisanda olsun olsun 11 olur en fazla bence, o zaman 9-12 tam bu senelik olur. 12-18i bu sene giyinemez amaCanım ben de lc den aldım astronot tulum benim oğlan 10 kg 9-12 giyiyor şimdi senin gibi düşünüp 12-18 aldım ama içinde kayboldu resmen9-12 ile değiştirdim bu daha iyi oldu kışı geçirir bence lc nin bedenleri büyük
Ben verdim canm murdum eriği cam rendeyle yapipKızlar mürdüm eriği +6 dan itibaren verilebilir diyor hiç veren oldu mu acaba ? Ben de vermeyi düşünüyorum sadece rendeleyip versem olur mu?
Canım çıktı şükür korktuğum şey değil temiz çıktı sonuçlarNe zman cikiyor cnm sonucun senin?Gun verdiler mi?
Bence patikli, ben çorap giydirmeyip direkt tulum giydiriyorum, hem çorapla ayağını sıkmamış oluyorum, hem sıcak kalıyorUyku tulumu patikli mi patiksiz mi?
Ya ben hep çorabını çıkarıp uyutuyorum öyle alıştı ama tulum alınca üstüne birşey örtmeyeceğim için bilememiştimBence patikli, ben çorap giydirmeyip direkt tulum giydiriyorum, hem çorapla ayağını sıkmamış oluyorum, hem sıcak kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?