4 aylıkken sütsüz çikolata yiyordum bi ara çok kusunca onu da kestimAlerjik bebek anneleriii birşey sormak istiyorum. Kakao tüketiyor mısunuz?
Canım çıktı şükür korktuğum şey değil temiz çıktı sonuçlar
Bende kakaolu kek yapmıştım ilk başlarda o zaman da tepki vermişti daha yemedim sonra ama kakaonun içinde kazein vardı4 aylıkken sütsüz çikolata yiyordum bi ara çok kusunca onu da kestimtekrar daha denemedim
Benimki kakaoya tepki veriyor yemiyorum üç kere kanlı kaka yaptı üçünde de hep kakaolu birşeyler yemiştimBende kakaolu kek yapmıştım ilk başlarda o zaman da tepki vermişti daha yemedim sonra ama kakaonun içinde kazein vardı
Bende yemeye çekiniyorum çok zor vallaBenimki kakaoya tepki veriyor yemiyorum üç kere kanlı kaka yaptı üçünde de hep kakaolu birşeyler yemiştim
Ya canım cok sevindim takipteydim yazarsin diye bekliyordum cok sukur❤❤❤Canım çıktı şükür korktuğum şey değil temiz çıktı sonuçlar
Canım biz Bestiron damla kullanıyoruz 10 damla ile basladik 6 aylik olunca.Aranızda sıdefer demır ılacı kullanan var mı kızlar kac damla verıyosunuz. Bıde benım bebegım bısı verınce cok oguruyor gecmıyor bı turlu çok kucuk putur olsa dahı aynı yapıyor sıvı olanlara karsı yapmıyor hıc neden acaba sızdede var mı aynı durum
Tamam canım cok sagolCanım biz Bestiron damla kullanıyoruz 10 damla ile basladik 6 aylik olunca.
Oglumda vardi o puturlu veremezdim hic ogururdu cok ugrastim ama ben beceremedim bir turlu yillarca hep blendardan gecirdim simdi 5 yasinda hala ögürurur istemedigi seylere.Guzel tarafı hicbir seyi agzina atmadı igreniyor ya genelde soyle bir diliyle dokunurdu oyuncaklara birakirdi bir daha da almazdi o yuzden acaba kucuk seyleri agzina goturur mu endisesi hic olmadı.
Suan kizim cok sukur oyle degil alıyor puturlu yiyor ama mesela istemedigi an vermiyorum cunku ogrenirse onu kullanıyorlar minikler ama kafalar zehir gibi masallah
Baktın istemiyor uzerine gitme ben oglumda fazla zorlamis olabilirim bu konuda.
Yani mumkun mertebe o hareketi ogrenmesin.
Yumurtanin beyazi icn en azindn 9 ay ve sonrasi okudm oglumda 1 yas diolardi simdi erkene almislar ama 6 ay cok erken degil mi.Her doktor baska bisi diyor valla kafam karisti artik ben sarisini verdim sutumle once az sonra artirdim bugun tam sari verdim yediMerhabaa nasılsınız. Çok uzun zaman olmuş yazmayalı. Umarım bebişler sağlıkla büyüyordur.
Ek gıdaya geçtik. 3 gün kuralı ile denemelere 6. ayda başladım. Şimdilik iyi gitti. Yumurtayı sarısından ayırmadan verdim şimdi doktorlar öyle tavsiye ediyor. Kendi omletimden bir parça ayırıp veriyorum. Bir de havuçlu kabaklı mücver yapıp veriyorum. Eline alıp yemeyi seviyor ama ben yediremiyorum. Mesela kaşıkla meyve püresi yemiyor ama haşlanmış meyveleri yiyor. Hal böyle olunca az gidiyor ağzına. Doktor bir tatlı kaşığı yese yeter dedi. O yüzden bu ay çok takmayayım kafaya dedim. Biz masaya oturdukça ona da teklif ediyorum.
Ek gıda sonrası alıştırma bardağıyla veriyorum pek içmiyor oynarken diş kaşırken biraz içiyor kaşıkla destekliyorum oioi bardakla denemeyi düşünüyorumKızlar selam, siz günde ne kadar ve nasıl su veriyorsunuz? Benim bebeğim alıştırma bardağıyla çok beceremiyor, silikon bardakla da öyle. Ne yapsam acaba ya?
Benim bebeğime doktor altıncı ayda suya gerek yok dedi. Eğer sıcak bir yerde filan yaşasaydınız sıvı kaybı çok olacağı için verebilirdiniz ama zaten sınırlı mideyi suyla şişirmeyin dedi. Su önümüzdeki aylarda dedi.Kızlar selam, siz günde ne kadar ve nasıl su veriyorsunuz? Benim bebeğim alıştırma bardağıyla çok beceremiyor, silikon bardakla da öyle. Ne yapsam acaba ya?
Oioi ile de içiyor ama boğazına kaçıra kaçıraEk gıda sonrası alıştırma bardağıyla veriyorum pek içmiyor oynarken diş kaşırken biraz içiyor kaşıkla destekliyorum oioi bardakla denemeyi düşünüyorum
Ya benimki bir haftadır kabızdı, yeni yeni çözülüyor skntımız, ben az su vermeye bağladım açıkçası, senin minnoşunda hiç kabız olma durumu gelişmedi mi peki hiç su vermezken?Benim bebeğime doktor altıncı ayda suya gerek yok dedi. Eğer sıcak bir yerde filan yaşasaydınız sıvı kaybı çok olacağı için verebilirdiniz ama zaten sınırlı mideyi suyla şişirmeyin dedi. Su önümüzdeki aylarda dedi.
Kabızlık için yediklerine zeytinyağı ekleyebilirsin ben doktor önerisiyle ara ara koyuyorum kabızlık yaşamadıYa benimki bir haftadır kabızdı, yeni yeni çözülüyor skntımız, ben az su vermeye bağladım açıkçası, senin minnoşunda hiç kabız olma durumu gelişmedi mi peki hiç su vermezken?
Zeytinyağında asit oranı önemli 0.3-0.5 arası olmalıymışKabızlık için yediklerine zeytinyağı ekleyebilirsin ben doktor önerisiyle ara ara koyuyorum kabızlık yaşamadı
Artan demirle birlikte kaka rutini 2 güne bir oluyor artık eskisi gibi değil katı kıvam. Ben kabak ya da patatese zeytinyağı ekliyorum hem kalorili oluyor hem de barsaklarına yardımcı oluyor.Ya benimki bir haftadır kabızdı, yeni yeni çözülüyor skntımız, ben az su vermeye bağladım açıkçası, senin minnoşunda hiç kabız olma durumu gelişmedi mi peki hiç su vermezken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?