Tabii tabii, zeytinyağı her gün muhakkak ekliyorum, asit oranını bilmem ama yakınlarım yapıyor, güvenilirdir herhaldeKabızlık için yediklerine zeytinyağı ekleyebilirsin ben doktor önerisiyle ara ara koyuyorum kabızlık yaşamadı
Ben peyniri bugün denedim çok zaman geçmedi tepki belli olmaz ama başa dönülmez diye biliyorum tepki verdiği yere kadar tüketiliyor doktordan doktora da farkeder tabii emin değilimKızlar süt alerjisinden dolayı diyet yapıyordum bu ay diyet açmaya başladık yavaş yavaş ama tost kısmında takıldık bu sabah kızımın kakasında yine kan gördüm moralim çok bozulduŞimdi yine başa mı dönmek gerek sizi doktorunuz nasıl yönlendirdi. Ciltte hiç döküntü olmadı kızımda.
Ekliyorum aslında ama belki de ilk kabız olduğunda çatlak falan gelişti, diğer kakalarında da onun etkisi oldu, şimdi günaşırıya döndü, bakalım nasıl devam edecek, çok sağolArtan demirle birlikte kaka rutini 2 güne bir oluyor artık eskisi gibi değil katı kıvam. Ben kabak ya da patatese zeytinyağı ekliyorum hem kalorili oluyor hem de barsaklarına yardımcı oluyor.
Valla oğl bir haftadir hasta hic keyfi yok degil heceleme gülmek bile istemiyorBebegi tek ses hece ya da anne baba diyen varmi aglamadaki anne disinda?
Canım cok gecmis olsun.Valla oğl bir haftadir hasta hic keyfi yok degil heceleme gülmek bile istemiyorAşırı öksürük basladi burnunu naptimsa acamiyorm 5 gün antibiyotik kullandi duzelmedi bugun aksam acile gittik kan tahlili yapildi çok şükür bütün degerleri guzel cikti enfeksiyon yok kanı kalsiyum vitamin hersey iyi hamd olsun ama iyilesemiyor Birde gecmeyen sebebini anlayadigimiz bi pisik var
Sağol cnm sizede gecmis olsun yarin sabah goturucem tekrar doktora bakalm ne diycek benim de kizim okula gidiyor oda 1 aydir öksürüyor tıkalı alerjik kizimin ki ama bebeğim fena balgamli öksürüyor cok zorluyo yavrmuCanım cok gecmis olsun.
Bizim burnumuz abisi okula basladigindan bu yana tikali eylul ayindan beri yani ne yaptiysak olmadı.
Abisini doktora goturdukce kızıma da bakıyor cunku hep sumuklu bocek kendisi cok sukur cigere inmedi bugune kadar ama boyle kaldı.
Ya kıyamam cok uzuldum insanin yuregi parcalanıyor bir sey olmasın istiyorsun.Sağol cnm sizede gecmis olsun yarin sabah goturucem tekrar doktora bakalm ne diycek benim de kizim okula gidiyor oda 1 aydir öksürüyor tıkalı alerjik kizimin ki ama bebeğim fena balgamli öksürüyor cok zorluyo yavrmu
Yeni geldik doktordan 3 tane iğne verdi ama 3 gün sonra kesin gorucem dedi hafifden ciğere inmeye baslamis gibi dedi pisigimiz antibiyotik kaynakli olusmus günde 4 kez hava hava vericez insallah iğneler fayda eder.Doktor cocuklarda salgın var ve öksürük cok uzun sürmeye basladi herkes ayni durumda dediYa kıyamam cok uzuldum insanin yuregi parcalanıyor bir sey olmasın istiyorsun.
Bir de acaba cigere indi mi korkusu cok kotu biz her hafta doktordayız.
Benim oğlan senin dedigin gibi çok balgamlı öksüruyor ve hic bitmedi bu süreç cok uzadı.
Evet cok uzun suruyor gercekten bizim doktor da oyle diyor iste uzun suruyor bir de hicbir dönem bu kadar olmamisti dedi.Yeni geldik doktordan 3 tane iğne verdi ama 3 gün sonra kesin gorucem dedi hafifden ciğere inmeye baslamis gibi dedi pisigimiz antibiyotik kaynakli olusmus günde 4 kez hava hava vericez insallah iğneler fayda eder.Doktor cocuklarda salgın var ve öksürük cok uzun sürmeye basladi herkes ayni durumda dedi
Benim bebek o kadar az yiyor ki, daha bir yumurtanın sarısı ancak olmuştur bir aydır yedikleri.Yumurtanin beyazi icn en azindn 9 ay ve sonrasi okudm oglumda 1 yas diolardi simdi erkene almislar ama 6 ay cok erken degil mi.Her doktor baska bisi diyor valla kafam karisti artik ben sarisini verdim sutumle once az sonra artirdim bugun tam sari verdim yedi
Benim kizimda oyle abisidn gecio sanirim bitti diorm tekrarliyor yaValla oğl bir haftadir hasta hic keyfi yok degil heceleme gülmek bile istemiyorAşırı öksürük basladi burnunu naptimsa acamiyorm 5 gün antibiyotik kullandi duzelmedi bugun aksam acile gittik kan tahlili yapildi çok şükür bütün degerleri guzel cikti enfeksiyon yok kanı kalsiyum vitamin hersey iyi hamd olsun ama iyilesemiyor Birde gecmeyen sebebini anlayadigimiz bi pisik var
Mam diyorBebegi tek ses hece ya da anne baba diyen varmi aglamadaki anne disinda?
Çok öneri veren olmuştur tabii görünce yazmak istedim geceleri ayak tabanına sarımsaklı zeytinyağı sürmek öksürüğü kesiyormuş çok kişi memnun bi de ben burnunu yıkamaya başladım iyi geldiValla oğl bir haftadir hasta hic keyfi yok degil heceleme gülmek bile istemiyorAşırı öksürük basladi burnunu naptimsa acamiyorm 5 gün antibiyotik kullandi duzelmedi bugun aksam acile gittik kan tahlili yapildi çok şükür bütün degerleri guzel cikti enfeksiyon yok kanı kalsiyum vitamin hersey iyi hamd olsun ama iyilesemiyor Birde gecmeyen sebebini anlayadigimiz bi pisik var
Benim kız da çok seçici malesef e bir de alerji olunca çok kısıtlı yediği şeyler, hazırladığım şeyleri az yiyor diye yapabildiğim en az ölçüde yapıyorum ondan bile baya artıyor. Ama en çok yediği şey bugüne kadar pirinç unlu hurmalı muhallebi oldu. Sıcak suyun içine bir hurma atıyorum güzelce yıkayıp sonra onun kabuklarını soyup eziyorum biraz sulandırıp süzgeçten geçiriyorum. Yarım tatlı kaşığı pirinç unuyla suyla muhallebi yapıyorum hurmayla karıştırıp veriyorum fakat kıvam biraz cıvık olacak yoksa yemiyor :/ Onun haricinde filenin içine koyduğum şeylere karşı çok hevesli bilmiyorum belki dişlerini kasidigi için hoşuna gidiyordur o da :)Benim bebek o kadar az yiyor ki, daha bir yumurtanın sarısı ancak olmuştur bir aydır yedikleri.
Sebzeleri güzel yiyor ama püreler sıkıntılı. Açmıyor ağzını.
Şöyle lezzetli bir püre, muhallebi tarifiniz var mıdır?
Aynı durumu bızde yasadık ustune hıc bısey yıgemıyodu 2 saatte 30 cc mama ıctıyse sevınıyoduk okadar kotuydu durumumuz. Acıle gıttık hersey cok temız sıvı kaybettı dıye serum taktılar ecr geldık falan ama 3 gun de gecmeyen oksuruk devam edıyo pek takılmadım iştahı yok dıye kendı özel doktorumuza goturdum tabı yıgemez dedı bronsıt olmus dolmus cocuk dedı 3 gun ıgne verdı evde hava verıyoruz ılk ıgne de zaten duzelmeye basladı cok sukur daha ıyıyr gıdıyoruz yarın kontrolumuz var ınsallah duzelıyodurValla oğl bir haftadir hasta hic keyfi yok degil heceleme gülmek bile istemiyorAşırı öksürük basladi burnunu naptimsa acamiyorm 5 gün antibiyotik kullandi duzelmedi bugun aksam acile gittik kan tahlili yapildi çok şükür bütün degerleri guzel cikti enfeksiyon yok kanı kalsiyum vitamin hersey iyi hamd olsun ama iyilesemiyor Birde gecmeyen sebebini anlayadigimiz bi pisik var
Bızımde balgamlı oksuruk cıger fılmı cekılde acılde temız dıyolar 3 gun sonra doktor dıttım ılermelıs hatta yatırıcaklardı bıle dıkkat edın farklı doktorlara goturun acıller pek işse yaramıyo kendı doktorunuz varsa bı gosterın canım kYa kıyamam cok uzuldum insanin yuregi parcalanıyor bir sey olmasın istiyorsun.
Bir de acaba cigere indi mi korkusu cok kotu biz her hafta doktordayız.
Benim oğlan senin dedigin gibi çok balgamlı öksüruyor ve hic bitmedi bu süreç cok uzadı.
Canım masallah diyeyim bugun iyiydi oksuruk yok sadece hafif burun akıyor keyfi de yerinde.Bızımde balgamlı oksuruk cıger fılmı cekılde acılde temız dıyolar 3 gun sonra doktor dıttım ılermelıs hatta yatırıcaklardı bıle dıkkat edın farklı doktorlara goturun acıller pek işse yaramıyo kendı doktorunuz varsa bı gosterın canım k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?