2021 Nisan Anneleri

Kabuğu soyulanlardan gittim ben. Senden farklı olarak Kereviz de verdim. Meyvelerden elma armut avokado hurma tattırdım yerli muz bulduk yarın onu deneyecem.

Buarada size de cok gecmis olsun bebis agliyordu dogru duzgun yazamadim.
Ben hic acile göturmedim daha kızımı hep kendi doktoruna goturuyorum.

Kabuğu soyulanlardan gittim ben. Senden farklı olarak Kereviz de verdim. Meyvelerden elma armut avokado hurma tattırdım yerli muz bulduk yarın onu deneyecem.
Kerevize geçeyim ben de iyi olur değişiklik. Muz ilk pişik yaptı bizde. Bir de sindirmekte zorluk çekti.biraz ara verip tekrar denedik pişik yapmadı ama hala sindirmekte zorlanıyor. Ortasının siyah kısmı kabızlık yapıyormuş oraları ayırıp verdim. mürdümeriği de pişik yaptı ama onu çok sevdi. Bu hafta pırasayı tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak. Haftaya yumurtaya geçeceğim

Benim bebek meyveleri pek sevmedi ben de yogurtla tatlarını biraz nötrlemeye çalıştım öyle verdim aksi halde bir defa alsın ağzını kilitledi muz icin dedigin aklimda olsun cok sagol. Biz de carsamba kontrole gidecegiz bu ay yumurta baslariz artik.

Cok ıyı ozaman ınsallah boyşede devam eder. Tabı guvenıyosan sıkıntı yok neguzel ıste. Umarım bır an once su bebısler atlatır hastalıgı

Kızlar internette brokoli karnabahar 8.ayda verilir diye bu ayda verilmez mi

Kabak,balkabağı,havuç,patates tattı. Elma armut muz daha ne versem

Teşekkür ederim. Deneyeyim ben de

Bunlardan gittim ben de. Bir de Çengelköy salatalığını soyuyorum sadece içerisindeki yumuşak yer kalacak şekilde kesip eline verdim. Bayağı sevdi. diğer herşeyi haşlayarak veriyorum.

Kızlar internette brokoli karnabahar 8.ayda verilir diye bu ayda verilmez mi
Ben iki gün önce buharda haşlayarak verdim 13 ünde 7 aylık olacak. İlk başta sade verdim çok sevmedi sonra zeytinyağı limon döktüm üzerine mıncıklayarak yedi biraz.

En çok sebze köftesi gibi yapınca eline alıp ilgileniyor ve ağzına götürüyor. Yani serçe parmak kadar yedi dün akşam mesela.

Çok teşekkür ederim canım. 2 öğün nasıl veriyoruz saatlerini nasıl yapıyprsunuz
Dr kahvaltı ve öğlen ya da akşam yemeği önermişti. Arada verdiğimiz yoğurt meyve bunları öğün saymıyor istediğin kadar verebilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…