2021 Nisan Anneleri

Kiloya gore veriliyor ben 9 damla veriyorum

Ya benimki bir haftadır kabızdı, yeni yeni çözülüyor skntımız, ben az su vermeye bağladım açıkçası, senin minnoşunda hiç kabız olma durumu gelişmedi mi peki hiç su vermezken?
Yediklerinize azcik zeytin yagi birde meyva olarak armut iyi geldi bize guzel kaka yaptirdi bir de 2gun once kuru kayisili irmikli muhallebi yaptim oda cok guzel kaka yaptirdi iyi geldi kayisi

Irmikli kuru kayisili muhallebi yaptim.sevdi benimki sutlac yaptim sutsuz ama birde hurmali irmikli muhalebi yapicam

Kizlarrrrrr tek basimiza koc bebeleri büyütüyoruz ve bu büyük bir basari bence. Yikilmadim ayaktayim Kücük oglum emekliyo 4 disimiz var ve ek gidaya hizlica basladik. Kücük büyüdükce sütüm 2 cocuga yetmemeye basladi. Bu gidisle ogluslarim askere gidene kadar emecek gibi duruyor cünkü meme kavgasi basladi ay kac parcaya bölüncem bilmiyorum. Öpüyorum hepinizi vede minnak prens ve prenseslerinizi

Kızlar hiç diş çıkarmayan kaldı mı bizim gibi? uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Resmen acı çekiyor çocuğum ya arada calpol veriyorum ama bilmiyorum ne olacak böyle 7 buçuk aylık oldu

Kızlar hiç diş çıkarmayan kaldı mı bizim gibi? uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Resmen acı çekiyor çocuğum ya arada calpol veriyorum ama bilmiyorum ne olacak böyle 7 buçuk aylık oldu
Canım bizde çıkarmadık ama uykusuzluk bizde de cok var.
Oğlum 9 aylıkken cıkarmıştı yani daha çıkarmayabilir normal.
Yaşındada çıkartabilirler.

2 dis cikardi bizimki.Su ara yurume alistirmalari yapma derdindeKoltuga tutunup sonra ellerini birakip kendini deniyor sonra asagiya iniyor.
Ben odadan cikarken cok agliyor ve gece sık sık uyaniyor bizimde sorunumuz bu suara.
Hastalik vs zaten ara ara donup donup bizi buluyor.Abisi okuldan tasiyor sagolsun
Ek gida da baya sey denedik.
Ama cok aktif yemiyor.Ama idarede ediyor.

Mama kullanan anneler hangı mamayı kullanıyosunuz ılde aptamıl kullanıyodum pek kıloda almadı bıde cok gaz yaptı doyuruculugu daha cok buyuzden fazlada ıcmıyodu sımdı bebelac golda gectım kullanan varmı nasıl bı mama

Bizimkinin de cikmadi hic disi. 20 Nisan dogumlu ama beklenen tarihten 3 hafta erken dogdu. Her seyi zamanli beklemiyorum o yuzden. Bizimki de asla eliyle bir seyi tutmuyor. Eline bir sey versem 2 saniye tutup atiyor. Cok istiyorum ne bulursa agzina gotursun kasisin dislerini havuc salatalik vereyim ama o sadece parmaklariyla dis fircaliyor gibi hareketler yapiyor. Ben kasikla tattirma denemeleri yaparken de o, kollarini hazir ol vaziyette tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…