- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 35
Kiloya gore veriliyor ben 9 damla veriyorumAranızda sıdefer demır ılacı kullanan var mı kızlar kac damla verıyosunuz. Bıde benım bebegım bısı verınce cok oguruyor gecmıyor bı turlu çok kucuk putur olsa dahı aynı yapıyor sıvı olanlara karsı yapmıyor hıc neden acaba sızdede var mı aynı durum
Yediklerinize azcik zeytin yagi birde meyva olarak armut iyi geldi bize guzel kaka yaptirdi bir de 2gun once kuru kayisili irmikli muhallebi yaptim oda cok guzel kaka yaptirdi iyi geldi kayisiYa benimki bir haftadır kabızdı, yeni yeni çözülüyor skntımız, ben az su vermeye bağladım açıkçası, senin minnoşunda hiç kabız olma durumu gelişmedi mi peki hiç su vermezken?
Irmikli kuru kayisili muhallebi yaptim.sevdi benimki sutlac yaptim sutsuz ama birde hurmali irmikli muhalebi yapicamBenim bebek o kadar az yiyor ki, daha bir yumurtanın sarısı ancak olmuştur bir aydır yedikleri.
Sebzeleri güzel yiyor ama püreler sıkıntılı. Açmıyor ağzını.
Şöyle lezzetli bir püre, muhallebi tarifiniz var mıdır?
Brokoli ben verdim 6.aydaKızlar internette brokoli karnabahar 8.ayda verilir diye bu ayda verilmez
Canım bizde çıkarmadık ama uykusuzluk bizde de cok var.Kızlar hiç diş çıkarmayan kaldı mı bizim gibi?uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Resmen acı çekiyor çocuğum ya arada calpol veriyorum ama bilmiyorum ne olacak böyle 7 buçuk aylık oldu
Dişi çıkmadı henüz. Dişi geçtim dönemiyor bile.Kızlar hiç diş çıkarmayan kaldı mı bizim gibi?uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Resmen acı çekiyor çocuğum ya arada calpol veriyorum ama bilmiyorum ne olacak böyle 7 buçuk aylık oldu
Benim oğlumda dönmüyor desteksiz oturamıyor emeklemiyorDişi çıkmadı henüz. Dişi geçtim dönemiyor bile.
Harika haber darısı benim tosbiğe olsunOğlum dönmüyor diye yazdıktan sonra oğlumu dönmüş şekilde bulma şokumama ilkten bi korktum öyle görünce
Kaç kilo sizin bebişHarika haber darısı benim tosbiğe olsun
7 ay kontrolünde 8460 gram geldi.Kaç kilo sizin bebiş
Kimi erken kimi vaktinde kimi geç elbet zamanı vardırHarika haber darısı benim tosbiğe olsun
Bizimkinin de cikmadi hic disi. 20 Nisan dogumlu ama beklenen tarihten 3 hafta erken dogdu. Her seyi zamanli beklemiyorum o yuzden. Bizimki de asla eliyle bir seyi tutmuyor. Eline bir sey versem 2 saniye tutup atiyor. Cok istiyorum ne bulursa agzina gotursun kasisin disleriniKızlar hiç diş çıkarmayan kaldı mı bizim gibi?uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Benimki kaç çıkacak bakalım tam kurtlu bnmki ama 8 yada ustudur 6.aya bakinca ins vermedyse7 ay kontrolünde 8460 gram geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?