Bebelac kullandim goldun kasik mamasini kullaniyorum.Arkadasim 1 senedir kullaniyor bebelac mama olarak memnunuz biz.Yenidogan doktoruda bebelac onermis gaz sorunu yasamadik.Mama kullanan anneler hangı mamayı kullanıyosunuz ılde aptamıl kullanıyodum pek kıloda almadı bıde cok gaz yaptı doyuruculugu daha cok buyuzden fazlada ıcmıyodu sımdı bebelac golda gectım kullanan varmı nasıl bı mama
Kollarini hazir olda tutmasi guzel birsey ben ellerindne kacirip agzini bulup zor veriyorum.Bizimkinin de cikmadi hic disi. 20 Nisan dogumlu ama beklenen tarihten 3 hafta erken dogdu. Her seyi zamanli beklemiyorum o yuzden. Bizimki de asla eliyle bir seyi tutmuyor. Eline bir sey versem 2 saniye tutup atiyor. Cok istiyorum ne bulursa agzina gotursun kasisin dislerinihavuc salatalik vereyim ama o sadece parmaklariyla dis fircaliyor gibi hareketler yapiyor. Ben kasikla tattirma denemeleri yaparken de o, kollarini hazir ol vaziyette tutuyor
Hep mi vardı yeni bir şey mi acaba.çünkü bizde başından beri var doktor normal, bir şey yok dedi, önemsemedi hiçKızlar selam oğlumun pipide kızarıklık var etrafında ve altında çizgi şeklindeneden ola ki bilginiz var mı? Henüz sünnet olmadı bu arada
Çizgi vardı evet ama daha bir kızarmış sanki. Popoda da kızarıklık var. Dün yemeğine çok az kapya biber eklemiştim kabuklarını soyup o mu yaptı acabaHep mi vardı yeni bir şey mi acaba.çünkü bizde başından beri var doktor normal, bir şey yok dedi, önemsemedi hiç
Bu ayda günlük ortalama 10 gram üstü alması yeterliymiş. Doktor bize böyle açıkladı.Benimki kaç çıkacak bakalım tam kurtlu bnmki ama 8 yada ustudur 6.aya bakinca ins vermedyse
Bize de kızımın doktoru sekizden önce vermeyin dediMerhaba kızlarekgıda olayı beni delirtmek üzere. Yeni birşeyler denemek istiyorum süt ürünlerini zaten yiyemiyor bu gün tam 7 aylık oldu ıspanak verebilir miyim? İnternet kafamı karıştırdı bazı doktorlar verilebilir demiş bazıları 8. Ayda başlayın içindeki nitrattan dolayı demiş Arada kaldım
Benim için de ek gıda eziyet oldu. Brokoli bile alerji yapıyor bide günlerce onun hızursuzluğunu uykusuzluğunu çekiyorum. Yani ömür boyu anne sütü vermeyi tercih ederimMerhaba kızlarekgıda olayı beni delirtmek üzere. Yeni birşeyler denemek istiyorum süt ürünlerini zaten yiyemiyor bu gün tam 7 aylık oldu ıspanak verebilir miyim? İnternet kafamı karıştırdı bazı doktorlar verilebilir demiş bazıları 8. Ayda başlayın içindeki nitrattan dolayı demiş Arada kaldım
Sadece yemek icin degil de elinde bir sey tutmamasi garibime gidiyor. Eline bir sey veriyorum firlatma degil de saliyor birakiyor aninda. Sanki tutmamayi tercih eder gibi. Meyveler icin de mesela meyve fileleri varmis, dusunuyorum da onlari kullanmayi hayal bile edemem herhalde. Eline alacak da agzina goturecek...Kollarini hazir olda tutmasi guzel birsey ben ellerindne kacirip agzini bulup zor veriyorum.
Kendim ellerini tutup yediriyorum sizinki hazir halde isteyapsalar bi dert yapmasalar bi zaten cocuklarda napsin
Diyet açacak mısın canım? Sen Tahlil yaptırmış mıydın alerji için ?Benim için de ek gıda eziyet oldu. Brokoli bile alerji yapıyor bide günlerce onun hızursuzluğunu uykusuzluğunu çekiyorum. Yani ömür boyu anne sütü vermeyi tercih ederim
Evet neyseki vermedim nitrat yoğunmuş 8 den önce vermeyin dedi. Pırasayı tekrar denedim bakalım alerjisi geçti mi.Hiç sevmiyor pırasayı bana çekmişBize de kızımın doktoru sekizden önce vermeyin dedi
Açmam ya yeni denediklerim bile alerji yapıyo kafayı yicem artık. Bugün farklı bişe yemedim yedirmedim yine kızarmış. Ben napim şimdi. Daha yaptırmadım hep erteledim belki geçer diye ama artık geciktirmenin anlamı yok geçmiyo ekleniyorDiyet açacak mısın canım? Sen Tahlil yaptırmış mıydın alerji için ?
Ben yumurtayı denedim alerji yapmadı şükür. Bu haftada kıyma deneyeceğim yine birşey olmazsa kendim diyeti bırakmayı düşünüyorum.iki hafta boyunca birşey olmazsa onda deneme yapmaya başlayacağım ama korkuyorum onun huzursuzluğu uykusuzluğu zor oluyorAçmam ya yeni denediklerim bile alerji yapıyo kafayı yicem artık. Bugün farklı bişe yemedim yedirmedim yine kızarmış. Ben napim şimdi. Daha yaptırmadım hep erteledim belki geçer diye ama artık geciktirmenin anlamı yok geçmiyo ekleniyor
İnşallah sıkıntısız atlatırsın canımm bebişşn de sende yersiniz özgürceBen yumurtayı denedim alerji yapmadı şükür. Bu haftada kıyma deneyeceğim yine birşey olmazsa kendim diyeti bırakmayı düşünüyorum.iki hafta boyunca birşey olmazsa onda deneme yapmaya başlayacağım ama korkuyorum onun huzursuzluğu uykusuzluğu zor oluyor
Sen de test yaptır canım en azından neye olduğunu bilip temkinli davranırsın bayadır diyettesin çok zor biliyorum. Biz test yaptırdık ama kakada da kanda da çıkmadı alerji. Ama kakada kan olduğu için diyet yaptım ben.İnşallah sıkıntısız atlatırsın canımm bebişşn de sende yersiniz özgürce
Ben deri testi yaptırcam inşallah canım bakalım çok bunaldım artık oturup ağlıyorumm.Sen de test yaptır canım en azından neye olduğunu bilip temkinli davranırsın bayadır diyettesin çok zor biliyorum. Biz test yaptırdık ama kakada da kanda da çıkmadı alerji. Ama kakada kan olduğu için diyet yaptım ben.
Geçmiş olsun canım. Benim oğlan da cumartesinden beri öksürüyor başka bişi yok dr a götürmedim sabah akşam pekmez veriyorum. Sizin öksürük çok mu şiddetli?Günaydın kizlar oğlum da yine öksürük basladi üç farkli doktor gördü hepsi ayni seyi söylüyor degisik bi salgin var çocukların öksürüğü grcmiyor diyolar ventolin buhar veriyoruz günde 4 kez ver baska da yapilacak bisi yok dedi doktorlar.Varmi bebeğinde öksürük olup care bulan
Bence ıspanağı deneme, beklet bir iki ay dahaMerhaba kızlarekgıda olayı beni delirtmek üzere. Yeni birşeyler denemek istiyorum süt ürünlerini zaten yiyemiyor bu gün tam 7 aylık oldu ıspanak verebilir miyim? İnternet kafamı karıştırdı bazı doktorlar verilebilir demiş bazıları 8. Ayda başlayın içindeki nitrattan dolayı demiş Arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?