2021 Nisan Anneleri

Doktora danıştınız mı? Öyle sanıyorum ilgisi yoktur alacağı şeye, önemli bir şey değildir ama bence yine de danışmakta fayda var.

Kızlar ben de bir soruyla geldim, yarı geleneksel yarı blw besleme yapıyorum ama pek beslenmiyor, siz pankek, patates tost ya da başka gıdaları eline veriyor musunuz? Veriyorsanız güzel yiyorlar mı? Yolu nedir yani bunun? Zorla ağzına sokmak istemiyorum ama böyle eline verince de bir damla yiyor çoğunu oyuncak yapıyor, daha bir de sonrasında bir saat banyosu, mutfağın toparlanması falan oluyor, çok yıpratıcı yaa, ama ağzına da sokmak, zorlamak istemiyorum. Ne önerirsiniz?

Bu ayda günlük ortalama 10 gram üstü alması yeterliymiş. Doktor bize böyle açıkladı.
Bnce bnm kizim zaten pek almiyor max o kadardir 400 500 gidiodu zaten bundan oncede boyuda sanki artik uzamiyor bir garip durumdayiz.Doktor herdefasinda az cok olcuyor durmadigi icin pek anlayamiyorum.

Biz kullaniyoruz basta agzina goturemiyor zaten tam agzi bulamiyor zamanla oluyor siz alin basta kendiniz goturun icinde mryve oldugunu anlayinca oda cebelelsio

Ben ispanak vermedim 8 de vericem.buyuk oglumada vermemisim 8 sene oncede 7 bitsin 8 basi en erken denmisti.

Geçmiş olsun canım. Benim oğlan da cumartesinden beri öksürüyor başka bişi yok dr a götürmedim sabah akşam pekmez veriyorum. Sizin öksürük çok mu şiddetli?
Saol cnm bence siddetli bi öksürük balgam cikalrtamiyor baya zorluyor ciğerlere inmemis dedi doktorlarin üçüde ihlamur veriyorum bnde

Biz kullaniyoruz basta agzina goturemiyor zaten tam agzi bulamiyor zamanla oluyor siz alin basta kendiniz goturun icinde mryve oldugunu anlayinca oda cebelelsio
Evet aslinda eliyle bir seyler tutmasina tesvik de olur. Muzu seviyor, icine muz koyup once biz elimizle gosterebilirz, olabilir. Ici su dolu soguk karpuz dis kasiyiciyi eline tutturup agzina goturmustum, sonra kendi bir iki denedi atti yere

Ben kaşıkla veriyorum elini uzatıp almak isterse kaşığı veriyorum biraz içindekileri yiyor biraz dişini kaşıyor, bwl'ye cesaret edemiyorum

Ben kaşıkla veriyorum elini uzatıp almak isterse kaşığı veriyorum biraz içindekileri yiyor biraz dişini kaşıyor, bwl'ye cesaret edemiyorum
Ben de başta telaş yaptım ama sonra güveneceğim dedim verdim, arada öğürdü ama devam etti, sonra baktım ben yedirdiğimde daha çok yiyor, diğer türlü oyun yapıyor ve çok dağıtıyor, şuan nasıl devam etsem kararsızım

Cok uzun suredir ek gida veremiyorm ki disleri inanilmaz şiş agzina emzik bile almiyor bende alerjik olduğunu düşünüyorum deloday alerji şurubu vermisti doktor daha önce süt alerjisi çıktığı icin bu aksam tekrar ona basladim bakalim fayda edecekmi

Peki canım süt alerjiniz geçti mi? Hiç deneme yaptın mı?

Peki canım süt alerjiniz geçti mi? Hiç deneme yaptın mı?
Yok hayir yapmadım şuan hasta die hic bisi icin zorlamiyorm doktor en son ki kontrolde üç ay daha dişini sık bu alerjik durum gecicek kendiliğinden simdilik dikkat etmeye devam dedi

Ben oglumda biraz daha buyuyunca blw ye dondum bu aralikta kendim besledim ama azar azar bisiler eline verdim.Tam blw donmem 1 yas yani benim.Cokta yuzde yuz gerekli deil bence ortaya karisik bi durumda devam ediyor bu is bazen eline veriorm bazen vermiorm kasik tutma olayo gelissin die veriorm yoksa yiyecegini kendi yesin derdim yok.Haftaya pankek tarsi bisiler deniycem bakalim yicek mi benim havucuma saldirdi bugun eline verdim yanindan 1.5 disi ile kazidiTabi kontrollu yanindaydim tatmin oldu kasindi yedi aldim elinden.

Allahım o gece uyanmalara bittim artik gucum kalmadi gercekteb 2 disimiz var hemen 3gun gece yarim saatte bir kalkti sonra bir baktim ust disini patlatmis alttaki bir diste patlicak gibi yikilmadim ayakta da degilim valla

Allahım o gece uyanmalara bittim artik gucum kalmadi gercekteb 2 disimiz var hemen 3gun gece yarim saatte bir kalkti sonra bir baktim ust disini patlatmis alttaki bir diste patlicak gibi yikilmadim ayakta da degilim valla
Bu donemde bebekler ruyalarinda gunun saglamasini gorurlermis gun icinde yasadiklari her seyi... emeklemeye calisirlarmis yurumeye calisirlarmis ve bu yeni deneyimler de onlari cok heyecanlandirir tedirgin edermis o yuzden gece uyanmalari artabilirmis.

Oğlumda öksürük başladı babasından geçti hastaydı ne yapmam gerekir bebişi hasta olan anneler neler yaptınjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…