2021 Nisan Anneleri

Neler yapmadim ki bacim gecmiyor gecmiyor
Gerçek mi ya aslında babasıyla temas ettirmezdim ama o sıra alerji yaptı bi yiyecek hiç durmuyordu uyumuyordu çok bunalıyordum babasının kucağına verdim mecbur

Gerçek mi ya aslında babasıyla temas ettirmezdim ama o sıra alerji yaptı bi yiyecek hiç durmuyordu uyumuyordu çok bunalıyordum babasının kucağına verdim mecbur
Emin ol babayla anayla ilgili degil suan evde kimse hasta degil evden cikmadim hic hava soguk die evim sogukda degil ama öyle bi öksürük takıldı ki gecmiyor bes gun antibiyotik 3 igne bur serum gunde dort kez. Buhar naptiysak gecmedi artik oluruna biraktim doktorda sacma bi salgin var cocuklar sadece öksürüyor ve bu öksürük nedense gecmiyor dedi saldim bende rabbim baska dert vermesin napalim

Oyy oyyy Allahım bebekler hiç hasta olmasın ya

Oğlumda öksürük başladı babasından geçti hastaydı ne yapmam gerekir bebişi hasta olan anneler neler yaptınjz
Kızımın öksürüğü olmadı ama sarımsaklı yağ çok işe yarıyormuş, sarımsağı ezip üzerine zeytinyağı döküp biraz bekledikten sonra gece ayaklarının altına sürüp çorap giydiriyorsun, mümkünse 3 saat civarı yeniliyorsun, alerjik olduğu için sadece yağ kısmı sürülecekmiş herkes çok öneriyor, bir de yağlar işe yarıyormuş odasında suya damlatabilirsin en etkilisi okaliptüs diğerleri biberiye, kekik otu, çay ağacı, nane. Kızımın hırıltısı ve burun tıkanıklığı vardı şırıngayla sık sık yıkadım atlattı

Birde yattığı odsya soğana karanfil batırıp koyuyorlar oda işe yarar mı ki? Bu saat oldu anca uyuttum. Uyuyuyp uyanıyo öksürükten

Birde yattığı odsya soğana karanfil batırıp koyuyorlar oda işe yarar mı ki? Bu saat oldu anca uyuttum. Uyuyuyp uyanıyo öksürükten
Bunu çocuğu hasta arkadaşlarım yapıyorlar faydalı olduğunu söylüyorlardı benim de aklımda. Denemekten zarar gelmez aslında en fazla odanız ocakbaşı kebapçısı gibi kokar.

Evet ben de duydum çok yapan var burnu açıyor diye biliyorum öksürüğe de faydası olur herhalde

Kızlar hiç diş çıkarmayan kaldı mı bizim gibi? uykular haram oldu gençliğim talan oldu
Resmen acı çekiyor çocuğum ya arada calpol veriyorum ama bilmiyorum ne olacak böyle 7 buçuk aylık oldu
Mete ayın 6 sında 7 aylık oldu diş yok henüz gece aşırı sık uyanma var kızım da 9 aylık çıkarmıştı

Ben De aynı şekilde ilerliyorum kızıma da böyle yapmıştım her şeyi yer ama porsiyonu azdır hep. Şuan zaten çok az yemeleri gerek ana öğün anne sütü ya da formül mama. Ben önüne koysan da arada kendim de veriyorum zaten istemediği an belli ediyor ağzını açmıyor zorlamıyorum ne kadar isterse. Benim için kendi yemesinden çok ezilmemiş direk yemesi daha önemli. Ve her şeyi tek tatması o zaman ileride de yemek seçmeyen bir birey oluyor gözlemlerim bu yönde

Benimkisi şimdiden yemek seçiyor daha en başından pırasaya tepkili Minicik tadım yaptı yutmadı bile çok tiksindi kustu üstüne kabardı yüzü. İki hafta sonra tekrar denedim bu kez havuç patates ve pirinç ile normalde yediği şeylerdi pırasanın kokusu bile etkiledi yemedi

Oyy masallah kuzucuga benimkide ben nereye o oraya emekliyo. Gün boyu pesimde ne cabuk büyüdüler masallah

Ay nasil yani kuzum brokolidemi alerji yapti gecici ama degilmi bu durum? Ben ogluma brokoli yogurtlayip yedirdim.
Valla geçici mi bilmiyorum ki zaten alerjik bi bebek süt ürünleri yumurta tüketmiyorum onlara alışmıştım ama yeni besinlerin alerji yapması çok canımı sıkıyor

Ay ben bu aralar pek iyi degilim ise donme yaklastikca beni bir afakanlar basiyor.bakicak kimse yok tanidik bir kres vae ailecek tanidigimiz oglumuda yolladigim.Cok duygusalim ulke gundemi hic duzelmiyor haber vs izlemiorm ama agliyorum falan.Bir yandan kizimin ek gida sureci ne yapsam ne etsem hergun bir acaba ile yasiyorum oglum 2.sinif odevler ilk sene pandeminin bitmeyen etkileri.
Pek disari cikmakta gelmiyor icimden.
Bu psikoloji bir tek bende mi var acaba ya?
Sizler nasilsiniz, duygudurumunuz nasil?

Son aylarda ben de pek iyi değildim. Kaybolmuş gibiydim. Yorgunluk uykusuzluk alerji katı diyet kızımın bana yapışık olması haftaiçi hep tek olmam kendime zaman ayıramamak bunalttı. Bir ay ailemin yanında kaldım iyi geldi şimdilerde de gündüz uykuları biraz düzene giriyor uyuyorum dinleniyorum ya da bi çay kahve içiyorum biraz enerji veriyor

Oğlumda öksürük başladı babasından geçti hastaydı ne yapmam gerekir bebişi hasta olan anneler neler yaptınjz
Bizde hastayiz valla ama nadir oksutuk var burun akiyor tikabiyor cekiyorum surekli serum fizyolojik yapiyorum yanlis hatirlamiyorsam az tereyagi biraz pekmez azcikta ceviz ocakta pisiriliyor ama ay olarak olut mu bilmiyorum

Bizde hastayiz valla ama nadir oksutuk var burun akiyor tikabiyor cekiyorum surekli serum fizyolojik yapiyorum yanlis hatirlamiyorsam az tereyagi biraz pekmez azcikta ceviz ocakta pisiriliyor ama ay olarak olut mu bilmiyorum
İlaca basladık canım. Boğazı kızarık biraz dedi ateşini takip et dedi öyle şimdilik. Tereyağ zaten tüketemiypruz biz maalesef

Esimin ailesi yok, benim aileminde bana bu tarz bir faydasi yok.Arada annem buyuk oglumu aliyor orda arkadaslari var ama zaten oglumun bana bi zarari yok.Bilmiyorum kendimi yalniz hisseidyorum hadi o neyse ona alistimda bu ise donus sureci ve cok kucuk olmasi beni mahvediyor.bunu yaparken diyet yapmaya calsiyorum oda beni duygusal.cok yoruyor inan artik bmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…