• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba, şöyle bir sıkıntım var karnım o kadar şiş ki.. sanki 5 aylık hamileyim. Hiçbir şeyim olmuyor, hadi onu geçtim çok bir şey de yiyemiyorum kilo desen değil yani.. bu durumda olan var mı benim gibi?

Aynen bende de o durum var ama gün içinde değişiyor bazen çok şiş, bazen iniyor. Kabızlık ve gaz problemim var o yüzden sanırım ben ona bağladım.

🤭 Bende bunu merak ediyorum iki hamileliği farklı geçenler belirtileri farklı yasayanlar farklı cinsiyette bebeğe mi sahip oluyor acaba 🤔
Bilmiyorum valla cevremdeki herkes erkek hissediyor ben dahil ama rabbim saglikla kucagima almayi nasip hepimiz icin cok onemli degil sonuçta kizda olsa bizim erkek olsada 😊

Bende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye🤭
Aynen ben de öyle su içsem çıkıyordu bir de ekşi yiyordum kızım oldu şuan bulantı bişey yok bunda da canm tatlı çekiyor erkek herhal bir kızım daha olsun isterdim tabi iki kız kardeş daa iyi olurdu sankim 🤭

Aynen ben de öyle su içsem çıkıyordu bir de ekşi yiyordum kızım oldu şuan bulantı bişey yok bunda da canm tatlı çekiyor erkek herhal bir kızım daha olsun isterdim tabi iki kız kardeş daa iyi olurdu sankim 🤭
Bende aynısını düşünüyorum bı kızım daha olsa daha iyi anlaşırlar birbirlerine can yoldaşı olurlar benim erkek kardeşim var iyi hoş ama bı kız kardeş bı abla gibi değil ☺️ annemler 4 kız kardeş öyle güzel ki iletişimleri bağları hep onlara imrenmişimdir hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz ❤️

merhaba nisan anneleri. ben mayıs annelerinden geldim birşey sormaya. kafama takılan birşey var. bugun 7 artı 0ım. hiçbir belirtim yok nr halsizlik oldy ne uykusuzluk ne mide bulantısı. ilk gebeligimde bunların hepsini bu haftaya kadar yaşamıştım. yarın işk kontrolum var. ama korku bastı biraz. kötü bişey duyacakmısım gibi. bu haftaya kadar böyle hiç belirtisiz oşan var mıydı acaba aranızda
Canım benimde 3 4 gündür bulantım başladı ve ölüyorum resmen sürekli uyku hali 20 aylık kızım olduğu için uyuyamıyorum da anlayacağın 9 haftalık gebeyim yeni yeni bulantı başlıyor

Evet canım hafif ağrılar ve lekeler devam ediyor ama takmıyorum
Çok şükür leke flan yokta sadece sol kasıkta arada bi sancı girip cikiyo oda yeni başladı çok küçük bi bölgede belirli bi yer 🤔 proluton depot vurdum bgun ama ondan olmaz herhalde sürekli vuruyorum zaten :işsiz:

Ben sadece vinalac kullanıyorum onda da d vitamini falan var. B6 var mide bulantısına iyi geliyormuş o da. Doktor başka bi şey söylemedi ama kan testlerim falan iyiydi benim. Sadece bi rehber verdi beslenme planı ama çok sık kaçamak yapıyorum şu sıralar.
Bizimlede paylasabilir misin beslenme planini canım 😊
Kızlar ben buzdolabını açmıyorum dolabın ke di soğukluk kokusundan midem inanılmaz bulanıyor dolabı açamıyorum resmen nefesimi tutuyorum. Dolap ta akan kokan bisey yok tertemiz ama bana Daha once almadığım bir dolap kokusu geliyo
Bende aynıyım, bu konuda yalnız degilsin 😔 umarım bu koku hassasiyeti doğurana kadar kalmaz bizimle.

Benim de ilki erkek inşallah buda kız olhr bakalım 😂
Hahaha hayırlısı olsun canım ben kızım olsa ne güzel ilkiyle arkadaş olurlar oglum olursa eğer bide o duyguyu tatmış olacağım 😂😂😂 ikisininde çok istiyorum keşke ikiz olsaydı

Kızlar 6. Haftamdayım pembe kahve akıntım var belim çok ağrıyor ssanırım düşük yapıcam
Progestrrn verdi doktor
Bakalım nasip kısmet

Eklentiler

• 6BA68BC6-83FC-49E6-BB8D-6A45A0E13C7D.webp
    6BA68BC6-83FC-49E6-BB8D-6A45A0E13C7D.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 7BBEFADA-9A53-4C5B-B45C-1894DE7D9C93.webp
    7BBEFADA-9A53-4C5B-B45C-1894DE7D9C93.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 8B0A9339-B1FD-47F4-9C09-FC7338FD578A.webp
    8B0A9339-B1FD-47F4-9C09-FC7338FD578A.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 60
  • E590EEAF-AEEB-4653-AD9C-86533747FBB1.webp
    E590EEAF-AEEB-4653-AD9C-86533747FBB1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 59
Ceviz fındık gece demiş şaşırdım bunları sabah ve gündüz yemek faydalı diye okumustm daha önce🤔

Back
X