• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar 6. Haftamdayım pembe kahve akıntım var belim çok ağrıyor ssanırım düşük yapıcam
Progestrrn verdi doktor
Bakalım nasip kısmet
O erken haftalarda olabiliyor, en kötüsünü düşünme canım, çoğu lekelenme düşükle sonuçlanmıyormuş. Gönlünü ferah tut stres yapma.

Hayirlu haberler le gel canim😊

8.hafta öyle oluyor diğer hafta devam😄

Hiç kendimi dinlemem böyle ama bir önceki hamileligimde bebek düşmeden once göğüs ağrısı geçmişti, endişeye kapıldım. Bulantim da yok iyice korktum. Insallah herşey yolundadır Hoppa

Hiç kendimi dinlemem böyle ama bir önceki hamileligimde bebek düşmeden once göğüs ağrısı geçmişti, endişeye kapıldım. Bulantim da yok iyice korktum. Insallah herşey yolundadır Hoppa
Kiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti abooo😪😪😪😪
insallah cnm bende gogus hassasiyeti hala devam ama enterasan olan karnimin ici cok acio baya baya canim yanio bugun bunu sorucam doktora acaba usuttummu 40 derece sickada 🙄
Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feci

Çok şükür leke flan yokta sadece sol kasıkta arada bi sancı girip cikiyo oda yeni başladı çok küçük bi bölgede belirli bi yer 🤔 proluton depot vurdum bgun ama ondan olmaz herhalde sürekli vuruyorum zaten :işsiz:
Canım bnmde sağ kasıkta arada çok kötü nefes kesen 3 4 saniyelik bı sancı oluyor

Kiz benimde öyleydi 8.haftada hatta burdakilerde yazmıştı 9.hafta kusmak göğüs hassasiyeti abooo😪😪😪😪

Benim altimda Zonkluyor karnında adet agriis gibi agriyor feci
Ya 😭😭😭😭😭😭 hiçbir belirdim kalmadı. Bugün 8+0 oldu. Dün gece hem bulantı hem göğüs acısı vardı sabaha birden niye kesildi 😭😭😭 kontrolüme 2 hafta var daha.

Gunaydin kizlar bu saat 3 de kontrolum var baklm ne durumda bebis❤
Günaydın inşaallah hayırlı haberler alırsın canım benimde kontrolüm yarın normalde ama ben bugün 3 bucukta birde şehir hastanesine gidicem orda da kaydım olsun diye düşündük ikiz oldugu icin ilerde oraya sevketme ihtimalleri var çünkü

Kızlar size cinsiyetle ilgili birsey söyleyim deneyin bakalım annemden öğrenmistim😀 bazı insanlar sırayla dogururmuş kız erkek diye yıl olarak. Şöyleki mesela ben 90 doğumluyum Kız, 91 erkek-92 kız- 93 erkek şeklinde ve 93 doğumlu erkek kardeşim var 97dogumlu bir erkek kardeşim daha var. Tesadüfte olabilir ama çevremizdeki bir çok kişinin bu şekilde 😀
benim tarihler tutmadı cnm 2 oğlum var aralarında 1 yas var 😉
Bende bu bulantı ve cinsiyet olayını merak ediyorum kızımda benimde aşırı bulantım olmuştu 4 ay çubuk kraker çorba ekşi yeşil elma ve ayvayla geçirdim hicbirsey yiyemedim serum takılınca kendime gelip o ara yiyebiliyordum kokular aşırı rahatsız ederdi boş mideyle bile kusardim. Şimdi tam tersi iştahım çok açık ne bulsam yiyorum herşeyi canım istiyor koku hassasiyetim falanda yok merak ediyorum acaba bu farklı cinsiyet mi yoksa kız mı yine diye🤭
olabilir canım 2 oğlumda da hiç bulantı yaşamamıştım şimdi anlıyorum kı nasıl rahatmışım yer içer gezerdim. Şimdi ise yerlerde yuvarlanııyorum bulantıdan

Günaydın inşaallah hayırlı haberler alırsın canım benimde kontrolüm yarın normalde ama ben bugün 3 bucukta birde şehir hastanesine gidicem orda da kaydım olsun diye düşündük ikiz oldugu icin ilerde oraya sevketme ihtimalleri var çünkü
masallah senin ilk cocukmu guzel haberlerini bekliyoruz muhakkak yaz buraya

Back
X