Ya kızlar ne çok güldüm mesajlarınıza

görümce görmeyim ömrümce

benimde 3 tane görümcem var eşimden büyük hepsi ama çok şükür böyle karışan hiç olmadı sağolsunlar her zaman desteklerler ayrıca benim fikirlerimi alırlar

kızım çok küçük doğdu sezaryen dogumdu annemde kaldım bir süre eşimde kaldı kaynanam geldi gitti sağolsun zaman zaman fikir verdiler şöyle yap böyle yap diye dinledim ama ben yinede kendimce doğru olanı yaptım. Akıl veren çok oluyor o dönemlerde bı de ilk çocuğunsa seni hiçbir şey bilmiyor anlamıyor gibi görüyorlar insan bi gıcık oluyor o psikolojiyle

size doğru geleni yapın gelmeyeni sallayın
isim konusunda benimde şöyle bir anım var biz 2 yıllık evliyiz daha gorumcemler eşim kaynım falan konuştuğumuz watsap grubu var bende yeni hamile olduğumu öğrenmistim neyse bizim eşimle isim konusunda erkek olursa Yusuf kız olursa Zeynep ismi vardı aklımızda guruptan yazışıyoruz bunları. Sonra eltim olacak kişiyle kaynım sözlüydü o demesin mi erkek olursa ben Yusuf koyucam kim ne derse desin diye

patavatsız daha ortada bişey yok öyle konuştu. Neyse ben bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim ve cinsiyeti erkekti biz ona Yusuf adını koyduk. Sonra bir kız nasip etti Allah ona da Zeynep adını koyduk

eltim de 1 sene sonra doğum yaptı oğlunun adını Yusuf koydu o ismi duydukça akıma hep kaybettiğim bebeğim gelir yeni doğduğunda ismiyle seslenirken içim cız ederdi şimdi alıştım.