- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Benimki de pırasaya tepki verdi hem de hiç yemeden yutmadanBende çorbaya havuç kattım kendim yicem o şekilde oğluma havuç verdiğimde alerji yapmıştı bakalım benden alınca nasıl tepki veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de pırasaya tepki verdi hem de hiç yemeden yutmadanBende çorbaya havuç kattım kendim yicem o şekilde oğluma havuç verdiğimde alerji yapmıştı bakalım benden alınca nasıl tepki veriyor
Cidden mi yaBenimki de pırasaya tepki verdi hem de hiç yemeden yutmadanağzına alıp tükürdü hiç sevmedi bir kaç saat sonra yanaklarında benekler çıktı
![]()
Sütü kaynatıp yaptım.Sütü ısıtıp mı yaptınız yoksa direkt soğuk süte mi koydunuz
Rabbim korktuğuna uğratmasın.. İnşallah temiz sonuçlar olur..Kızlar dua edin göğüsümde birşey çıkmasın. Biyopsi yapıldı meme ucumdan. Dikişim var canım çok yanıyor yana yakıla emziriyorum. Ama temiz çıksın yeterki ben razıyım acıya. Dua edin benim için![]()
Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun.1 haftayö geçti cok kotuyum.Sirtim tutuldu belim, usume titreme istifra el titremesi kademe kademe beni yataga dusurdu.Ben cok direncli bir insanimdir sirtimdan yataktan cikamadim.Donme yok kalkma yok.
Ortopediye sira aldigim gun atesimde artnca hemen acile gittm covid icin test yapildi negatif doktor rontgen isledi dedi zaturre tutulumlari var fenalasirsan gel. Ilac yazicam dedi dedim penisilin alerjim var emziriyorum hicbiri yazamam dedi.
Eve gittik ertesi gun gogus hast randevu aldim gittim dediler tomografi cekcez cektirdim dedi zaturre deil.
Ama bence covidsin 2.testi ver 2 negatif yoksa yok diyemeyiz verdim.
Dedi sana antibiyotik yazicam dedim penisilin alerjim var ve emziriyorum o zman hicbisi yazamam. Penisilin olmayanalr sute gecer idare et gecene kdr.
Test cikti oda negatif.
Benim sorunumu bulana kdr ben bugun azda olsa iyilestim.
En azindna bisiler yedim.
Bu nasil bir sene ya.Covid miyim derdi bitmio uzerine heryer hastalik salgin evden cikmiyorum yine buluyor.Isten okuldan tasiniyor.Valla cok yoruldum Rabbim beterinden korusun ama cidden herkesncok korktu kimse benden alisik deil boyle aglayayim,dayanamiorm diyeyim fln.Cocugumu kucagma alip emziremedim.Zaturre dediler die maskeyle uyudum uykulu emzirriim die.Bazi cesitleri bulasici oluyor diye.
Allahim bizinbu donguden kurtarsin ama Dsö dioki bitmiycem valla yildim.
Bebek tarhanası aldım pek beğendiği söylenemez ama yediği kadar veriyorum işte..Kahvaltıda peynir yumurta sarısı veriyorum. Kuzu kıymalı,papates ve havuç yemeği yaptım çatalla ezip veriyorum.. Yoğurt yiyor. Meyve ve tatlı şeyleri pek sevmedi. Geçen yulaf kaynatıp içine muz ezdim az da hurma özü koydum 2 kaşık yedi o da gönülsüz daha istemedi bende zorlamıyorum. Kıymalı kabak yemeği yaptım. Balkabağı ve havuçla çorba yaptım.. Şimdilik yediği şeyler böyle..Merhana kizlar bebislerine meler yapiyonuz valla tikandim kaldim aman amanda yemiyor bizimkilerden yemek istiyor ama meyva yiyor yapacaklarda zorlaniyorum
Tarhana verebiliriz değil mi? Bende intde sütsüz yumurtasız bebek tarhanası buldum ondan alıcam da. Şuan verebilir miyim bilemedimBebek tarhanası aldım pek beğendiği söylenemez ama yediği kadar veriyorum işte..Kahvaltıda peynir yumurta sarısı veriyorum. Kuzu kıymalı,papates ve havuç yemeği yaptım çatalla ezip veriyorum.. Yoğurt yiyor. Meyve ve tatlı şeyleri pek sevmedi. Geçen yulaf kaynatıp içine muz ezdim az da hurma özü koydum 2 kaşık yedi o da gönülsüz daha istemedi bende zorlamıyorum. Kıymalı kabak yemeği yaptım. Balkabağı ve havuçla çorba yaptım.. Şimdilik yediği şeyler böyle..
Bende internette takip ettiğim bir bayanın tavsiye ettiği organik tarhana vardı onu aldım.. İçeriği ; Organik buğday unu, Organik taze kırmızıbiber (kapya) Organik süzme yoğurt, Organik kuru nane, Organik havuç Organik soğan Organik ısırgan otu Organik ekşi maya yazıyor.Tarhana verebiliriz değil mi? Bende intde sütsüz yumurtasız bebek tarhanası buldum ondan alıcam da. Şuan verebilir miyim bilemedim
Benim ki havuca tepki verdi onu şuan kullanabilr miyim bilmiyorum bugün kendi içtiğim çorbaya attım gözlemlicem oğlumda bi tepki oluyp mu olmazsa biraz zaman geçince ona direkt vericem yineBende internette takip ettiğim bir bayanın tavsiye ettiği organik tarhana vardı onu aldım.. İçeriği ; Organik buğday unu, Organik taze kırmızıbiber (kapya) Organik süzme yoğurt, Organik kuru nane, Organik havuç Organik soğan Organik ısırgan otu Organik ekşi maya yazıyor.
Anladım inşallah geçici bir durum olur..Benim ki havuca tepki verdi onu şuan kullanabilr miyim bilmiyorum bugün kendi içtiğim çorbaya attım gözlemlicem oğlumda bi tepki oluyp mu olmazsa biraz zaman geçince ona direkt vericem yine
Ben yedim bir kaç defa ama her zmnki gibiydi öyle benek falan çıkmamıştı.yaprak kısmı değilde tam yaprağın bittiği yerden verdim ezilmesi kolay olsun diye. Hiç yutmadan çok kötü oldu bir kaç damla suyu gitti boğazından o bile yetti.Cidden mi yahavuç pırasa niye tepki verirler ki anlamıyorum hiç. Sen krndin yiyor muydun önceden bide pırasanın kökünü mü yapraklarını mı verdin
Direkt kendi yiyince kötü oluyor demekki bende aynı şekilde havucu tüketiyordum oğluma verince kıZardı hemenBen yedim bir kaç defa ama her zmnki gibiydi öyle benek falan çıkmamıştı.yaprak kısmı değilde tam yaprağın bittiği yerden verdim ezilmesi kolay olsun diye. Hiç yutmadan çok kötü oldu bir kaç damla suyu gitti boğazından o bile yetti.
Lays in patates cipsinde süt ürünleri var mı canım ben içeriğine bakmıştım yoktuYufkayla yapılan cips gördüm yapıcam hemen kendime o kadar canım çekiyordu ki![]()
Canım arkadaşın dediği gibi layste sadece mısır ve tuz var aylardıe tek yediğim atıştırmalık cips ve çekirdek ordan biliyorumYufkayla yapılan cips gördüm yapıcam hemen kendime o kadar canım çekiyordu ki![]()
Gerçek miii eşim bi tane almıştı hangisi hatırlamıyorum içinde vardı bende hepsinde vardır mantığıyla hiç bakmamıştımLays in patates cipsinde süt ürünleri var mı canım ben içeriğine bakmıştım yoktu
Off offf şuan nasıl mutluyuuum nolur benden böyle bilgileri saklamayınnCanım arkadaşın dediği gibi layste sadece mısır ve tuz var aylardıe tek yediğim atıştırmalık cips ve çekirdek ordan biliyorum![]()
Bence büyük felan giydir üstüne tam olan olunca cok giyemiyo ki. Bide çocuk sıkılıyo gibi geliyo bana. Kolları uzun gelirse katlıyorum,paçalarınıda.Yani biz büyük olsun seneyede giyer mantığıyla büyüyen insanlarızYa kızlar bir şey danışacağım size, internetten lc waikikiden alışveriş yaptım. Tulum nihayetinde, geniş olsun diye 12-18 ay aldım ama fazla büyük oldu, neredeyse bir karış uzun astronot tulum. Ben de küçük olmasın da büyük olsun diye düşündüm. Çünkü bu aralar bazı kıyafetlerini 2 kere giydirebildiğimi farkettim, hemen bir yerleri sıkmaya başlıyor. Sizce değiştirsem mi yoksa biraz büyük müyük giydirsem mi?
Ya ben de aynıyım, tek sene kışlık mont mu olur?Bence büyük felan giydir üstüne tam olan olunca cok giyemiyo ki. Bide çocuk sıkılıyo gibi geliyo bana. Kolları uzun gelirse katlıyorum,paçalarınıda.Yani biz büyük olsun seneyede giyer mantığıyla büyüyen insanlarız![]()