• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar 6 aylık bebek hangi sebzeleri meyveleri yer? Ben tatlı patates normal patates bezelye havuç kabak balkabağı pırasa elma armut erik muz avokado irmik pirinç tahıl 3 er gün arayla denettim. Pırasa alerji yaptı. Muzu zor sindirdi ağrısı oldu. Çok gazlı ve alerjik bir bebek olduğu için yumurta et 7. Ayda başlayacağım. 1 hafta sonra tam 7 aylık olacak. Benim verdiklerimden başka ne veriyorsunuz
Kabuğu soyulanlardan gittim ben. Senden farklı olarak Kereviz de verdim. Meyvelerden elma armut avokado hurma tattırdım yerli muz bulduk yarın onu deneyecem.

Bızımde balgamlı oksuruk cıger fılmı cekılde acılde temız dıyolar 3 gun sonra doktor dıttım ılermelıs hatta yatırıcaklardı bıle dıkkat edın farklı doktorlara goturun acıller pek işse yaramıyo kendı doktorunuz varsa bı gosterın canım k
Buarada size de cok gecmis olsun bebis agliyordu dogru duzgun yazamadim.
Ben hic acile göturmedim daha kızımı hep kendi doktoruna goturuyorum.

Kabuğu soyulanlardan gittim ben. Senden farklı olarak Kereviz de verdim. Meyvelerden elma armut avokado hurma tattırdım yerli muz bulduk yarın onu deneyecem.
Kerevize geçeyim ben de iyi olur değişiklik. Muz ilk pişik yaptı bizde. Bir de sindirmekte zorluk çekti.biraz ara verip tekrar denedik pişik yapmadı ama hala sindirmekte zorlanıyor. Ortasının siyah kısmı kabızlık yapıyormuş oraları ayırıp verdim. mürdümeriği de pişik yaptı ama onu çok sevdi. Bu hafta pırasayı tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak. Haftaya yumurtaya geçeceğim😓

Kerevize geçeyim ben de iyi olur değişiklik. Muz ilk pişik yaptı bizde. Bir de sindirmekte zorluk çekti.biraz ara verip tekrar denedik pişik yapmadı ama hala sindirmekte zorlanıyor. Ortasının siyah kısmı kabızlık yapıyormuş oraları ayırıp verdim. mürdümeriği de pişik yaptı ama onu çok sevdi. Bu hafta pırasayı tekrar deneyeceğim bakalım ne olacak. Haftaya yumurtaya geçeceğim😓
Benim bebek meyveleri pek sevmedi ben de yogurtla tatlarını biraz nötrlemeye çalıştım öyle verdim aksi halde bir defa alsın ağzını kilitledi 🙈 muz icin dedigin aklimda olsun cok sagol. Biz de carsamba kontrole gidecegiz bu ay yumurta baslariz artik.

Canım masallah diyeyim bugun iyiydi oksuruk yok sadece hafif burun akıyor keyfi de yerinde.
Doktorumuza güveniyorum ben ya bu konuda cok iyi yanıldığını gormedim daha oğlumu da ona goturuyorum daha hiç film cekmedi bize ikisinide cigerlere inmeden çözdü hep.
Ama şunu da soyledi şuan olan virus hic anlamadan cogerlere inip ilerliyor o yuzden kotulestigi an getirin diyor.
Cok ıyı ozaman ınsallah boyşede devam eder. Tabı guvenıyosan sıkıntı yok neguzel ıste. Umarım bır an once su bebısler atlatır hastalıgı

Kızlar internette brokoli karnabahar 8.ayda verilir diye bu ayda verilmez mi

Kabak,balkabağı,havuç,patates tattı. Elma armut muz daha ne versem

Eklentiler

• IMG_20211028_184243.webp
    IMG_20211028_184243.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 74
Benim kız da çok seçici malesef e bir de alerji olunca çok kısıtlı yediği şeyler, hazırladığım şeyleri az yiyor diye yapabildiğim en az ölçüde yapıyorum ondan bile baya artıyor. Ama en çok yediği şey bugüne kadar pirinç unlu hurmalı muhallebi oldu. Sıcak suyun içine bir hurma atıyorum güzelce yıkayıp sonra onun kabuklarını soyup eziyorum biraz sulandırıp süzgeçten geçiriyorum. Yarım tatlı kaşığı pirinç unuyla suyla muhallebi yapıyorum hurmayla karıştırıp veriyorum fakat kıvam biraz cıvık olacak yoksa yemiyor :/ Onun haricinde filenin içine koyduğum şeylere karşı çok hevesli bilmiyorum belki dişlerini kasidigi için hoşuna gidiyordur o da :)
Teşekkür ederim. Deneyeyim ben de

Kızlar 6 aylık bebek hangi sebzeleri meyveleri yer? Ben tatlı patates normal patates bezelye havuç kabak balkabağı pırasa elma armut erik muz avokado irmik pirinç tahıl 3 er gün arayla denettim. Pırasa alerji yaptı. Muzu zor sindirdi ağrısı oldu. Çok gazlı ve alerjik bir bebek olduğu için yumurta et 7. Ayda başlayacağım. 1 hafta sonra tam 7 aylık olacak. Benim verdiklerimden başka ne veriyorsunuz
Bunlardan gittim ben de. Bir de Çengelköy salatalığını soyuyorum sadece içerisindeki yumuşak yer kalacak şekilde kesip eline verdim. Bayağı sevdi. diğer herşeyi haşlayarak veriyorum.

Kızlar internette brokoli karnabahar 8.ayda verilir diye bu ayda verilmez mi
Ben iki gün önce buharda haşlayarak verdim 13 ünde 7 aylık olacak. İlk başta sade verdim çok sevmedi sonra zeytinyağı limon döktüm üzerine mıncıklayarak yedi biraz.

En çok sebze köftesi gibi yapınca eline alıp ilgileniyor ve ağzına götürüyor. Yani serçe parmak kadar yedi dün akşam mesela.

Çok teşekkür ederim canım. 2 öğün nasıl veriyoruz saatlerini nasıl yapıyprsunuz ☺️
Dr kahvaltı ve öğlen ya da akşam yemeği önermişti. Arada verdiğimiz yoğurt meyve bunları öğün saymıyor istediğin kadar verebilirsin demişti.

Back
X