Günaydın kizlar oğlum da yine öksürük basladi üç farkli doktor gördü hepsi ayni seyi söylüyor degisik bi salgin var çocukların öksürüğü grcmiyor diyolar ventolin buhar veriyoruz günde 4 kez ver baska da yapilacak bisi yok dedi doktorlar.Varmi bebeğinde öksürük olup care bulan
[/QUOTE
Saol cnm bence siddetli bi öksürük balgam cikalrtamiyor baya zorluyor ciğerlere inmemis dedi doktorlarin üçüde ihlamur veriyorum bnde
Alerji olabilir mi acaba? Benim oğlum tam 40 gün önce hastalandı, ara ara öksürdü iki kez antibiyotik kullandık, bir hafta buhar. Doktor bu tür uzayan durumlarda alerjiden şüpheleniriz dedi ilaç verdi ben pek ihtimal vermedim önce kullanmadım, derken çocuğun hırıltısı ve burun tıkanıklığı hiç geçmedi, sonra acaba dedim yastık çarşaf ne varsa değiştirdim halıyı kaldırdım hiç bir işe yaramadı. Hastalığı ilk başladığında ben şehir dışında kızkardeşimdeydim, yeğenlerimden geçti diye düşündüm. Sonra eşimin ablasıyla konuşurken orda yeni bir şey denedin mi dedi yumurta denedim (ilk defa o gece burnu tıkandı) ama ondan değil her gün yiyiyor zaten dedim, gıda alerjisinde kakada kan, döküntü falan oluyor dedim. Sonra aklıma takıldı internetten baktım burun akıntısı, göz akıntısı, öksürük hapşırma, burun tıkanıklığı hepsi yumurta alerjisi belirtisiymiş. İki gündür kestik gözlemliyoruz şimdi, geçmezse zaten doktorumuz bundan sonra benlik bir durum kalmadı alerji bölümüne gideceksiniz dedi. Sebebini bilmiyoruz ama kesin olarak alerji dendi, test yapılacak.