Yaa yazık adam yanında bişe daha almış yanına gönül alma hediyesi yapmış. Ohhhh adamı pazara da gönderdin

Yaa yazık adam yanında bişe daha almış yanına gönül alma hediyesi yapmış. Ohhhh adamı pazara da gönderdin
Bir çekmece hurcum var her biri bir çeşit ama olsun taşınırken ben hep hurçladım tekstil ürünlerini naylonladım ondan baya var ya yazık. Kapaklı olandan almış neyse onu göndermedim bebeto eşyaları için iyi olabilir dedim yatağımızın altına sığar ebatta idi. Onlarda yıkanmaz gerçi ya gönderse miydim neyse gitti artık. Yavrum evde sebzem yok bu kızın sebze yemesi lazım yakında mööölerim gerçi ette var baya da neyse

Yok onları ben çok şık buluyorum ay silersin nolcak bence gönderme. Ya et bende de var ama sebze hiç yok ve alamıyorum
Eşim 101 den getiriyor ama domates salatalığı Yeşil taze sebze yok ki orda. Bi pazar bana da iyi olurdu

Ay ben daha kahvaltı yapmadım yapasım da yok.
çorbam hala ar çorba mı içsem bazen hiç canım bişe istemiyor ya da üşeniyorum

Evet evet temizleme pamugu 1 pk almistm 1 tane daha aldmvalla hic o kadar yuruyemem ki esimde sabah gelir hayatta gitmez pazar tekrar nobetci nasipte yokmus ama baktm 22 sinde evde o bavulu kacırmamam lazim şokta
Bavul ne zaman geliyor şok a 22 sin de mi bari onu alayım

Bende yanıma bir tane yastık alıyorum gece yatarken eşim diyor ki yastık üşümüyor demi rahatı yerinde tabi diyorum sen hiç merak etme hem ben hem yastığım gayet rahatız bende kalkıyorum bakıyorum eşim benden dolayı köşeye sinmiş yazığım geliyor

Ben bazen durabiliyorum böyle ya. Siz her sabah üşenmiyomusunuz Bi de hep tek başıma
Esim kahvaltisiz gitmez hic benim calisirkende yapar giderdik alıskanlık olmus 6 45 te basliyorum hazirlamaya beraber yapıyoruz gidiyor o tek kalsam üsenirim kendime hazırlamaya o yüzden hemen kalkıyorm sabah zaten ortalma 5 ten sonra uyanığım bari ise yarasn uyanık olmam

Çok güzel havlu vardı teyze baktı bırakıcak gibi oldu pusuya yattım ama ay alıyım ya dedi aldı

Hehh işte bak. Benim eşime ben hiç alıştıramadım yapsa kalkar beraber yaparız. Yok adam yapmıyo erken kalkınca ve bu çok kötü bişe

Artık gitti bir daha git diyemem kullanırım bir yerde silerim dediğin gibi dolap içi filan kullanırım artık bir şey olmaz. Valla pazar olmazsa zor taze sebze işi kuzum işinin bir arasına sıkıştırsın eşin

Hehh işte bak. Benim eşime ben hiç alıştıramadım yapsa kalkar beraber yaparız. Yok adam yapmıyo erken kalkınca ve bu çok kötü bişe
Yapsa sana da iyi olur aslında calisirken birimiz cay koyar birimiz ustunu giyerdi sonra ona toplatirdim ben giyinirdim simdi hepsi ustüme kaldi ben bu isi cok sevdim kredi olmasa 2 yıl direk ise gelme derdim rahatlık buymus diyo

Resmen var ya ayağını bir atmış yastığa bir kişi sığar o araya sinir oldum artık ayırıyoruz yatakları öyle karar verdik

Resmen var ya ayağını bir atmış yastığa bir kişi sığar o araya sinir oldum artık ayırıyoruz yatakları öyle karar verdik
Valla 2 gündür bende muzdaribim bu konudan yatacak yer bulamiyorum kendimi bu hafta ful gün aşırı cok yorulunca acaip derin uyuyor tekrar ise gidecek diye kıyamıyorumda ama olan bana oluyor horlama da cabası

Yapsa sana da iyi olur aslında calisirken birimiz cay koyar birimiz ustunu giyerdi sonra ona toplatirdim ben giyinirdim simdi hepsi ustüme kaldi ben bu isi cok sevdim kredi olmasa 2 yıl direk ise gelme derdim rahatlık buymus diyo
Hiç alışmamış. Uğraştım ama sonradan da kazanılmıyo sanırım. Yaa demek öyle alışmasın ozamn o d a yardım etmeye başlar zaten sana yakında ağırlaşıcan

Aynen bak ben düzenlersem çekerim bir ara. Evet en iyisi pazar. İş yerinden biri bronşit olmuş raporlu paso full çekiyor eşim yaa. Sabah 8 akşam 9.canı çıktı bana da hiç yardımı olamıyor maalesef. Zaten 1 gün izni var onu da hep hastane işleriyle geçirmiş Oluyoruz. Üzülüyorum da ona ne bileyim ya

Hiç alışmamış. Uğraştım ama sonradan da kazanılmıyo sanırım. Yaa demek öyle alışmasın ozamn o d a yardım etmeye başlar zaten sana yakında ağırlaşıcan
Eder etmek zorunda baska şansı yokhaklisın alısmayınca zor napıcan olsun kendine hazırla güzelce sekerde aklindan cıktı ne güzel mis gibi yap kahvaltini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…